Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

QUOTE(koalamama @ 2008 11 17, 23:37)
Na ziurint kurioj salyje testuota, Anmerikoj skaitos  saugi graco, prancuzijoj bebe confortas, europoj man rodos maxi cosi saugi ax.gif kol nepapulsi i avarija tol nepatikrinsi saugi ar ne verysad.gif

as manau kad visos atestuotu gamintoju kedutes yra saugio, tik kai kurios gal yra maziau patogios, kitos daugiau. Graco man tarkim nelbai patiko, aisku gerai kad ten sisideda pagalvele tokia naujagymio padeciau islygint i labiau gulima, bet man ji labai stati atrode. man regis maxi cosi ar bebe confort kur kas labiau gulimos.

jei ziurint didesnes jau kedutes (nuo 9 kg.) tai jau daug labai lemia vaiko sedejimo patogumas, kai kurios nerealiai kietos, kitos labiau paminkstintos irt.t.).

Aisku 0 klases kedutem sakyciau svoris dar rimtas kriterijus. Dabar itariu pirksim maxi cosi arba bebeconfortus. Emmaljungos man irgi vizualiai nepatiko...

Mn tik idomu kaip bus su vezimo kainom, ar kartais dabar ne 5% PVM jiem taiko? Nes kai padarys 20% kainos soktels g.gif bet kiek suprata emmaljungas vistiek tik per pora menesiu atveza... nebent kaina fiksuoja uzsakymo metu?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas parduodate vezimuka? As noreciau vaziuokles ir lopsiuko ax.gif

Jei turite pasiulyma, rasykite i a/z. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal zinote, ar be "Baby center" dar kas nors, kur nors prekiauja Emmaljunga vezimais. Labai norime isigyti, bet jau pardaveja doh.gif Nebesinori dar karta ten grizti ir ja susitikti...Gal yra kituose LT miestuose? Internete sugebejom rasti, kad arciausiai Rygoje...bet gal kur nors yra arciau.
Dekinga.
p.s. jei kuri turite parduoti padeveta City Cerox 360 - labai domintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugen @ 2008 11 24, 23:54)
Sveikos,
gal zinote, ar be "Baby center" dar kas nors, kur nors prekiauja Emmaljunga vezimais. Labai norime isigyti, bet jau pardaveja  doh.gif  Nebesinori dar karta ten grizti ir ja susitikti...Gal yra kituose LT miestuose? Internete sugebejom rasti, kad arciausiai Rygoje...bet gal kur nors yra arciau.
Dekinga.
p.s. jei kuri turite parduoti padeveta City Cerox 360 - labai domintu  mirksiukas.gif

Va va tai pardavejai reiktu keisti darbo vieta, nes irgi mane apreke net nesupratau uz ka g.gif irgi norejau apsisukti ir iseiti is parduotuves. deja nera kito pasirinkimo blink.gif ta pardaveja nelabai ir ismano ko klausi to neatsako tamsi tokia. Reikes kita kart vardo paklausti ax.gif ir informuoti valdzia, kad nestukes nervuoja, matyt trukdom jai dirbti schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas nebrangiai parduotu emmaljungos autokedute? 0-13 kg
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2008 11 25, 09:52)
Va va tai pardavejai reiktu keisti darbo vieta, nes irgi mane apreke  net nesupratau uz ka g.gif irgi norejau apsisukti ir iseiti is parduotuves. deja nera kito pasirinkimo blink.gif ta pardaveja nelabai ir ismano ko klausi to neatsako tamsi tokia. Reikes kita kart vardo paklausti ax.gif ir informuoti valdzia, kad nestukes nervuoja, matyt trukdom jai dirbti schmoll.gif

Neradau jokių administracijos kontaktų...tai nesuprantu ką ten ir informuoti būtų galima. Telefonai pačios parduotuvės, nei kokių vadovų, nei vadybinkų - nieko...
Be to norėčiau ir apie užsakymo sąlygas pašnekėti, nes pardavėja kažkaip idomiai viską aiškino, būtų neįtikėtina, jei tai, ką ji sakė yra tiesa.
Gal jūs kuri žinote pačios įmonės kontaktus? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(gugen @ 2008 11 25, 13:52)
Neradau jokių administracijos kontaktų...tai nesuprantu ką ten ir informuoti būtų galima. Telefonai pačios parduotuvės, nei kokių vadovų, nei vadybinkų - nieko...
Be to norėčiau ir apie užsakymo sąlygas pašnekėti, nes pardavėja kažkaip idomiai viską aiškino, būtų neįtikėtina, jei tai, ką ji sakė yra tiesa.
Gal jūs kuri žinote pačios įmonės kontaktus? Ačiū.

kartais saleje buna ir toks vyriskis- jis ir yra sios pard. direktorius smile.gif
ten yra dvi pardavejos- abi tamsios, bet man kazkaip nei viena neuzkliuvo, na gaaal viena tokia maziau bendraujanti ('nuotaikos zmogus' taip sakant), bet kad pikta butu, tai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(gugen @ 2008 11 24, 22:54)
Sveikos,
gal zinote, ar be "Baby center" dar kas nors, kur nors prekiauja Emmaljunga vezimais. Labai norime isigyti, bet jau pardaveja  doh.gif  Nebesinori dar karta ten grizti ir ja susitikti...Gal yra kituose LT miestuose? Internete sugebejom rasti, kad arciausiai Rygoje...bet gal kur nors yra arciau.
Dekinga.
p.s. jei kuri turite parduoti padeveta City Cerox 360 - labai domintu  mirksiukas.gif

tuomet eikite ,kai dirbs kita pardaveja. jos gal kas savaite keiciasi, nzn g.gif o kita parduotuve negirdejau, kad prekiautu, jie yra atstovai sios firmos LT.
Atsakyti
Kita tamsi buvo vyresne ir truputi apvalesne, pikta buvo kudesne. kaip dabar zinot kada kuri dirba g.gif na ir parduotuves pas mus reikia dar zinot kada ateiti biggrin.gif
O direktorius kartais ne tas kur stambesnis vyriskis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2008 11 25, 15:07)
Kita tamsi buvo vyresne ir truputi apvalesne, pikta buvo kudesne. kaip dabar zinot kada kuri dirba g.gif na ir parduotuves pas mus reikia dar zinot kada ateiti biggrin.gif
O direktorius kartais ne tas kur stambesnis vyriskis? g.gif

as ten tik viena vyriski esu macius lotuliukas.gif neliesas toks, tai gal jis ir bus biggrin.gif esu rasius emaila, tai jis atsakineja.
Atsakyti
vakar du maciau vienas ilgas ir liesas tylus tokis kitas apvalesnis biggrin.gif
Ar greit i meilus atsako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2008 11 25, 15:17)
vakar du maciau vienas ilgas ir liesas tylus tokis kitas apvalesnis biggrin.gif
Ar greit i meilus atsako bigsmile.gif

tai dar vienas atsirado biggrin.gif jei rasysi, tai adresuok direktoriui ir viskas.
diena rasiau, tai arba vakarop, arba kita diena atsakyma gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugen @ 2008 11 24, 22:54)
Sveikos,
Dekinga.

Joooooo, pardaveja, ta kudoji, `superine` - mes ten kelis kartus lankemes, kol issirinkome sau vezimeli, tai paskutini karta vos nenugriuvau: priejo ir paklause sviesiai tiesiai - tai ka, dar neissirinkote? doh.gif
Na koks tavo reikalas - mes juk klientai - kiek norim, kada norim ir kaip norim renkames. tongue.gif
Atsakyti