Mes ir galvojam apie Emma....

Sveikos visos emmaljungu gerbejos, mes irgi labai rimtai galvojame pirkti si vezimeli, nes nu jis traukia nerealiai... ypac Mondial Duo Combi. Galbut kasnors galvojate artimiausiu metu savo emma parduoti, tai rasykite i AZ. Paimsim:)
Laba diena
, parsisiunciau sau Emmaljunga vezima (tik lopsi, be soptines dalies) ir pastebejom kad jis yra brokuotas, neimanoma prisegt gaubto prie lopsio (knopke ant gaubto kokias 5 cm kariau nei turetu buti) parasiau apie tai pardavejui (siap smulkmena, bet vistiek nesmagu, reikia dabar vaziuot kad nauja knopke man imustu), bet turiu viena klausima, gal kas galesit pasiziuret savo vezimuose kaip turi buti: sonuose yra dar lipdukai, tai pas mus ant gaubto yra, o ant pacio lopsio nera prie ko prisegt, tai as ir nezinau, ar tie lipdukai skirti sportinei daliai prisegt ar cia irgi brokas ir turi buti ir ant lopsio ir ant gaubto. Tikiuosiu suprasit ko noriu paklaust
jeigu galit pasiziurekit kaip turi buti, isanksto aciu labai

QUOTE(Jelenka1 @ 2009 01 05, 11:27)
Laba diena
, parsisiunciau sau Emmaljunga vezima (tik lopsi, be soptines dalies) ir pastebejom kad jis yra brokuotas, neimanoma prisegt gaubto prie lopsio (knopke ant gaubto kokias 5 cm kariau nei turetu buti) parasiau apie tai pardavejui (siap smulkmena, bet vistiek nesmagu, reikia dabar vaziuot kad nauja knopke man imustu), bet turiu viena klausima, gal kas galesit pasiziuret savo vezimuose kaip turi buti: sonuose yra dar lipdukai, tai pas mus ant gaubto yra, o ant pacio lopsio nera prie ko prisegt, tai as ir nezinau, ar tie lipdukai skirti sportinei daliai prisegt ar cia irgi brokas ir turi buti ir ant lopsio ir ant gaubto. Tikiuosiu suprasit ko noriu paklaust

Apžiūrėjau saviškį Edge. Stoge/gaute yra dvi knopkės. Viena, esanti aukščiau, reikalinga lopšio užklotui tvirtinti, o ta žemesnė, esanti minkštojoje dalyje naudojama tvirtinti prie spotines dalies. Ant lopšio bent jau pas mane jokiu knpkių tvirtinimui nėra. Gaubtas isikisa ir tiek

QUOTE(Spilka @ 2009 01 05, 13:14)
Apžiūrėjau saviškį Edge. Stoge/gaute yra dvi knopkės. Viena, esanti aukščiau, reikalinga lopšio užklotui tvirtinti, o ta žemesnė, esanti minkštojoje dalyje naudojama tvirtinti prie spotines dalies. Ant lopšio bent jau pas mane jokiu knpkių tvirtinimui nėra. Gaubtas isikisa ir tiek
Nebent būsiu ką pražiūrėjus, nes lopšys šiuo metu nebenaudojamas, ant vežimo nedėjau patikrinimui 

Aciu

QUOTE(Jelenka1 @ 2009 01 05, 15:56)
Aciu
Pas mane Emmaljunga Duo Combi, matyt biski modeliai skiriasi, pas mane sonuose yra knopkes tvirtint gaubta prie remo, bet dar sonuose per viduri (ant gaubto) kiekvienoj pusej yra lipuckes (labai atsiprasau kad taip vadinu, bet rasau kad butu aiskiau), bet tik ant gaubto, ant pacio vezimelio nera, t.p. nera kaip prisegt, siap ju nelabai ir reikia ten, tai ir pagalvojau, gal cia sportinukui reikia? 

Gali buti, kad ir modelis ir metai kiti, tai ir konstrukcija kazkiek skiriasi

QUOTE(Jelenka1 @ 2009 01 05, 11:27)
Laba diena

mane domintu is kur jus parsisiuntete si vezimuka, kiek zinau tai tik babycenter ju yra jei galima i AZ aciu
Noriu paklausti City Cerox 360 turėtojų, ar važiuoklė yra minkšta. Aš abejoju dėl nepripučiamų ratų. Ar vaikas nesikrato važiuojant nelygiu keliu?

QUOTE(Pretori @ 2009 01 06, 22:50)
Noriu paklausti City Cerox 360 turėtojų, ar važiuoklė yra minkšta. Aš abejoju dėl nepripučiamų ratų. Ar vaikas nesikrato važiuojant nelygiu keliu?

Turint omeny, kad jo ratai nepripuciami, jo vaziuokle tikrai minksta. Turejau smart duo combi, labai teisingas vezimas, komplekte daug priedu, minksti dideli ratai, svorio jo nesijausdavo, na ir siaip grozis neispasakytas

Sunkeliu cia tokiu pas mus yra, tai ir su tais paciais dideliais ratais kai vaziuodavom i ta ruoza, kazkaip visad nevalingai stipriau paspaudi rankena vezimo, kad pilnas svoris negultu ant priekiniu ratu, kad juos kiek atkelt nuo grindinio ir susvelint ta offroad'ini vaziavima

QUOTE(Spilka @ 2009 01 05, 17:52)
Gali buti, kad ir modelis ir metai kiti, tai ir konstrukcija kazkiek skiriasi
Nėra pas mane jokių "lipučkių" ant stogo/gaubto 

Aciu

Papildyta:
QUOTE(Florisita @ 2009 01 06, 23:19)
mane domintu is kur jus parsisiuntete si vezimuka, kiek zinau tai tik babycenter ju yra jei galima i AZ aciu
As siunciausi is ebay.co.uk, bet ilgai ieskojau kol radau nauja uz patrauklia kaina, ir tai tik lospi, be sportinuko. O siap jeigu jums nelabai svarbu tai ten nemazas pasirinkimas jau naudotu yra, bet tikriausia reikes per tarpinike siustis, net persunki preke, kad siust ja tiesiai i Lietuva

QUOTE(Jelenka1 @ 2009 01 07, 16:25)
Papildyta:
As siunciausi is ebay.co.uk, bet ilgai ieskojau kol radau nauja uz patrauklia kaina, ir tai tik lospi, be sportinuko. O siap jeigu jums nelabai svarbu tai ten nemazas pasirinkimas jau naudotu yra, bet tikriausia reikes per tarpinike siustis, net persunki preke, kad siust ja tiesiai i Lietuva

aciu labai bandysiu ieskot, dar tiesa o kaip kaina, ar verta taip siustis?