Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

Atidarau naują musų temukę...
senoji tema štai ČIA
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Amelie* @ 2012 04 19, 08:15)
Dėkui mirksiukas.gif
Dar noriu paklausti, jei aš plaukus šviesinau kirpykloj prieš dvi savaites, ar nieko nenutiks jei šiandien dažyčiau? Erzina mane ta ryža spalva doh.gif

aš gal prieš gerus metus aš esu nusidažiusi pas vieną mergaitę plaukus šviesiau sruogelėmis, tačiau nepatiko, ir gryžusi namo vėl nusitamsinau taip kaip visada - tai tarp dažymų gal tik poros valandų laikas tebuvo praėjęs... tai tikrai nepastebėjau, kad plaukas butų kažkaip labiau pažeistas, pradėtų slinkti ar panašiai ... 4u.gif beje, abu kartaus dažiausi Faberlic dažais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senti: 19 balandžio 2012 - 08:37
apie versla diskutuojam cia:
http://www.supermama...;#entry55261138
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandete 6036 -korekcinis piestukas, su kuo ji reikia "valgyti", kaip naudoti? ka tas baltas kitas galas duoda? smile.gif
ir dar gal galit pasiulyti koki gera ranku krema?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt veidui šį serumą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pabo latino @ 2012 05 09, 19:53)
Gal kuri bandėt veidui šį serumą?

user posted image

Bandžiau. Man jis malonus, gaivinantis, oda atsipaliduoja ir tiek. bigsmile.gif Ypatingų odos pokyčių - ne. biggrin.gif Arba jis jau per daug neveikia po 30-ties.. schmoll.gif
Atsakyti
merginos , viena draugė sako buvo mėtinis tonikas , koks neatsikasu, gal dar yra ?

beje labai patiko indų ploviklis ir vonios valymo priemonė , geros prekės thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pagirti : kremas termo apsauga 0108
plaukai super super svelnus ir minksti,labai paklusnus smile.gif tiesiog suemus,slysta is ranku !! 4u.gif nesuriebalina plauku,zodziu- viskas ciki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 05 14, 21:11)
Noriu pagirti : kremas termo apsauga 0108
plaukai super super svelnus ir minksti,labai paklusnus smile.gif tiesiog suemus,slysta is ranku !!  4u.gif nesuriebalina plauku,zodziu- viskas ciki  4u.gif

Pritariu 100%. Net nereikia jokių putų ar kitų šukuosenos formavimo priemonių. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patarkit koki krema isigyti misriai odai,kad nuimtu blizgesi nuo kaktos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 05 17, 21:55)
Patarkit koki krema isigyti misriai odai,kad nuimtu blizgesi nuo kaktos?  ax.gif

Is Phyto kislorod serijos, dar "Lygus tonas",bet del pastarojo vertetu pasitikslinti pas turincias blizgesi. Man nuo jo neblizga.
Atsakyti
Susigundžiau ir nusipirkau kremą termo apsauga 0108. Belieka tik prisidėti prie pagyrų biggrin.gif Čia geriausia iš tokio tipo priemonių, kurias turėjau, o kas man labiausiai patiko, tai šis kremukas visiškai neapsunkina plauko. Ačiū merginom, kad pasidalinot įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
O kaip tą kremą termo apsauga 0108 naudoti? Kada? unsure.gif
Atsakyti