Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

QUOTE(nuomone84 @ 2012 05 25, 22:46)
O kaip tą  kremą termo apsauga 0108 naudoti? Kada? unsure.gif

Ant isplautu,dregnu plauky-patepaliojat ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 05 25, 21:46)
O kaip tą  kremą termo apsauga 0108 naudoti? Kada? unsure.gif

Aš irgi jį tepu ant drėgnų plaukų, palaukiu, kol išdžius arba pradžiovinu su fenu ir tada jau tiesinu smile.gif
Atsakyti
Naudoju šitą pėdą kremą:
user posted image
Toks lengvas, greitai įsigeria, kvepia silpnai. Prakaitavimą ir kvapą nelabai sulaiko, todėl nebus kartojamas cool.gif
Atsakyti

i 
Platinančių kosmetika ieškoti temoje negalima. Ieškokite Skelbimų lentoje, pvz. čia .
Atsakyti
sveikutes, gal yra bandžiusių priemones iš bio effect linijos? smile.gif labai domina atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(ProtegeMoi @ 2012 06 06, 15:27)
sveikutes, gal yra bandžiusių priemones iš bio effect linijos? smile.gif labai domina atsiliepimai

kokias 3 sav. naudoju prausimosi geli 0454, man patinka - tikrai labai svelnus, gerai nuprausia, netraukia odos, zodziu, labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ProtegeMoi @ 2012 06 06, 15:27)

Tonikas sios linijos irgi thumbup.gif . Sia savaite ismeginsiu naktini krema,tad atsiliepimai veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 06 birželio 2012 - 17:40
Sveikutės smile.gif Seniai bebuvau užsukusi, bet iškilo klausimas tai atskubėjau pas jus smile.gif Ar yra tokia galimybė kaip netikusio produkto grąžinimas (kaip Avon, pvz. berods per 2 sav. galima grąžint)? Būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Norejau nusipirkti aktyvia kremine kauke "du viename" is Expert Pharma serijos, bet naujame kataloge jos neradau. Gal kas zino ar ja iseme is prekybos ar tik siame kataloge nera?
Atsakyti
ji yra,tik paciam kataloge jos nera,ja galima isigyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2012 06 28, 14:17)
ji yra,tik paciam kataloge jos nera,ja galima isigyt mirksiukas.gif

aciu labai uz atsakyma, nes jau buvau pradejusi jaudintis, kad nebebus, a man ji labai patiko
Atsakyti
sveikos. patarkit, kaip naudot aktyvu seruma, stabdanti plauku slinkima. ar tepti ant svarios galvos ir nenuplaut, ar nuplaut, nerandu niekur instrukcijos.
aciu 4u.gif
Atsakyti