rasoma,kad ant sausu arba dregnu,isplautu plauku itrint ir palikt,radau ant dezutes

ačiū
, o aš dėžutę žiūrinėjau,niekur neradau
:

QUOTE(pingvikas @ 2012 07 17, 16:25)
sveikos. patarkit, kaip naudot aktyvu seruma, stabdanti plauku slinkima. ar tepti ant svarios galvos ir nenuplaut, ar nuplaut, nerandu niekur instrukcijos.
aciu
aciu

nuplauti nebutina, as tepdavau ant isplautu plauku

oj, nepastebejau, kad jau atsake

kataloge neberandu Air tone toninio kremo...kazkuo ji pakeite?

isbandziau siandien - nauja plauku sampuna ir balzama ( RAUDONOS BONKOS) suuuuper !!!! plaukai aksominiai !!!! lieciu ir lieciu
man isvis labai patinka faberlico sampunai ! tikrai puikus ! Niekuo nenusileidzia gerom ir brangiom firmom !

QUOTE(Ajuni @ 2012 07 20, 20:52)
kataloge jo nera,nes jis be nuolaidos siuo metu,o kainorastyje yra.geras tas kremas-man patinka,nes neapsunkina ir nera kaukes efekto.tik siek tiek sausokas,tai as ji ant dieninio kremo naudoju,o gal taip ir reikia naudot?nes,kaip as supratau,tai jis krem pudra,ar as kazka ne taip suprantu

QUOTE(mylittleprincess @ 2012 07 23, 11:54)
kataloge jo nera,nes jis be nuolaidos siuo metu,o kainorastyje yra.
Na ir kainorastyje( kompanijos interneto puslapyje) nerandu, net kai artikula suvedu

Nuo 11 katalogo bus naujas toninis kremas, gal todėl ir Air tone sandėliuose nebėra...

QUOTE(Senti @ 2012 07 31, 09:22)
Nuo 11 katalogo bus naujas toninis kremas, gal todėl ir Air tone sandėliuose nebėra... 

Sveikutes, Air tone toninio kremo sandeli tikrai yra, galite uzsisakyti.Ir yra visos 5 sp. kaina 18.22 Lt.
labas, mane domina kremai veidui. Bioeffect misriai odai ir phyto kislorod misriai odai. Kuris vertesnis demesio? Ar jie kreminiai ar zeliniai? ar nepalieka lipnios leveles?
o kaip orangeria ranku kremukai, ar gerai isigeria, nepalieka riebal ant ranku?ir kaip kvapai, saldus ar gaivus?
aciu
o kaip orangeria ranku kremukai, ar gerai isigeria, nepalieka riebal ant ranku?ir kaip kvapai, saldus ar gaivus?
aciu
Turiu abu kremus - nuėjau ir pasistepiau - vieną veido pusę vienu, kitą kitu ... tai BIOEFEKT malonesnis, lieka švelnesnis veidas... to Phyto Kistalod nelabai ir naudoju, nes man jo kvapas kiek peraštrus yra, nuo jame esančių žolelių... 
Pamiršau prirašyt, kad jie abu yra kreminiai, o ne geliukas... bet labai smagiai susideria ir jokios plevelės nelieka...

Pamiršau prirašyt, kad jie abu yra kreminiai, o ne geliukas... bet labai smagiai susideria ir jokios plevelės nelieka...

turėjau orangerie rankų kremą nakčiai, tai nepatiko, toks gelinis, ant rankų kaip plėvelė užsidėdavo, o kvapas neerzinantis, tiksliai neatsimenu .