Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2012 12 04, 19:35)
Senti  Turite omeny atspalvį 4365 (vario)? o jis panašus kaip nuotraukoje? ar gal ryškesnis, kaip dažnai būna? šitas atspalvis jaučiu labiausiai tiktu, bet bijau kad nebūtu perdaug intensyvus...

Pas mane gelinis - 4363 - nuostabus rubinas
https://faberlic.com...c...075&lang=lt
tai jis toks labai raudonas kai į patį lupdažį žiūri, bet ant lupų šiek tiek spalva keičiasi, nes vistiek ir pačios lupos pas mus yra skirtingo atspalvio, skirtingų tonų... bet man labai patinka:)
Atsakyti
DEKUI MERGINOS UZ INFORMACIJA smile.gif man labai patinka vonios sveitimo priemone kur 1 litras, naugoju, ir sunaudojau jau 3 vnt, labai patinka ir vonia kvepia, pirkau dovanu tetai, taip pat patiko, drauge irgi pirko, tik deja dabar nera jau po 1 litra, o po 0,500,gaila schmoll.gif , tikrai geras daiktas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nemėgstu tokių platinamų dalykų, tačiau net nustebino rankų kremas vienas orangerie su verbenomis naktinis, aš jį naudoju dienos metu, labai skaniai kvepia ir patinka tai, kokias rankas jis palieka smile.gif
Atsakyti
gal čia yra patyrusiu konsultančių? gavau siuntinį neseniai, atidaviau klientei prekes ir pasirodo jie man brokuotą lūpų balzamą įdėjo (visas turinys į kamštelį sulindęs iš tos vietos, kur iš tikro turėtų būt) tai kaip man dabar tą balzamą pakeisk geru? pirmą kartą su tokia problema susiduriu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ProtegeMoi @ 2012 12 08, 13:48)
gal čia yra patyrusiu konsultančių? gavau siuntinį neseniai, atidaviau klientei prekes ir pasirodo jie man brokuotą lūpų balzamą įdėjo (visas turinys į kamštelį sulindęs iš tos vietos, kur iš tikro turėtų būt) tai kaip man dabar tą balzamą pakeisk geru? pirmą kartą su tokia problema susiduriu sad.gif

Siulau tiesiog pasiskambinti i Vilniaus ofisa ir pasiteirauti. Ju numeris katalogo nugareleje. Labai malonios moteriskes ten dirba. Kiek klausimu turejus viska issamiai paaiskina.
Atsakyti
gal kas žinote,ar ir šį mėnesį nebus naujojo toninio serumo 6084?
Atsakyti
Rytoj sandėlius pildo, ir sarašiuke mačiau, kad šis toninis kremas jau yra, bet tik nedidelis jo kiekis... berods 250 vnt... blush2.gif
Atsakyti
ačiū Senti
o kur pasižiūrėti,kada pildys sandėlius?
Atsakyti
Atsiuncia emailus kas savaite vaztarasciu.
Mane nervina, kad dingo plauku dazai 8827. Prarasiu kliente ***** sad.gif
Atsakyti
man nieko neatsiunčia g.gif
negana kad prekių dažnai nebūna,tai dar ir pabrango beveik viskas,o juk mums kiekviena klientė svarbi mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermamce: 12 gruodžio 2012 - 02:00
kiek bendrauju su faberliko, jokiu problemu nera, noriu info apie koreguojamus sortus"idealas", gal kas naudojate?mano drauge nori pirkti, o as nezinau ka patarti, ar jie geri, domina 11021, jei netiks kur juos tada deti g.gif
Atsakyti
Mano kolegės užsipirko ... tai tikrai patenkintos.. tie šortukai labai glaudžiai aptempiantys kūną, bet ploni, vidinė pusė tokia švelni, nes lyg ir su medvilne...
lyg ir minusai (čia kaip kam) - su miniaku nelabai vilkėsit juos - nes tos klešnytės tokios ilgokos yra... ir jei platūs klubai o liemuo labai plonas - bus sunu įsibraškinti... nes jie ties liemeniu tokie užsiaurinti yra, kad taliją išryškinti ...
bet šiaip bendrai paėmus - tikrai vertingas pirkinukas... thumbup.gif
Atsakyti