Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

Gaila, kad rusu kalbos nemoku, bet perverciau ta rusiska kataloga, na ir labai liudna isties, kad daug prekiu pas mus nera sad.gif Ypac is akiu tusu serijos ir kaip Senti minejo Infinum linijos, va ten visokiso arbatos... Na belieka tiketis, kad tai atkeliaus ir iki musu smile.gif
Atsakyti
Dušo geliai pas juos labai geri, man patinka, kažkada esu pirkusi (pas mus Klaipėdoje yra direktorių, kuris per kaliningradą laikas nuo laiko užsakymus daro, tai ir prekių kaikurų gaunam, kurių pas mus lt nėra...).. papildus akims sūnui nekart pirkusi esu ... o daugiau kaip ir nieko .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2013 01 14, 20:42)
va ten visokiso arbatos...

drinks_cheers.gif ir as visai noreciau pabandyt akims papildu, kai kasdien naudojies kompiuteriu, o dar ka tik po antro gimdymo, tai akys is vis kencia verysad.gif
ir omegos kaip suprantu, papildai turetu buti neblogi g.gif bet irgi i Lietuva nepakliuna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2013 01 14, 21:18)
(pas mus Klaipėdoje yra direktorių, kuris per kaliningradą laikas nuo laiko užsakymus daro, tai ir prekių kaikurų gaunam, kurių pas mus lt nėra...)..

nu nebutu rusiska kosmetika... tarybiniais laikais kvepia lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 15, 09:32)
nu nebutu rusiska kosmetika... tarybiniais laikais kvepia  lotuliukas.gif

Turėčiau galimybę parsivežti iš ten prekes, aš irgi tarybinius laikus prisiminčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi pasisekė,kad nereikia pas mus vaistinėse nieko pirkt,turiu kas parveža iš buvusios plačiosios tėvynės visokių vaistų ir papildų papigiai,pvz.mėlynių ekstrakto akims 250 ml buteliukas kainuoja 150 rb(apie 12 lt) bigsmile.gif
Atsakyti
Kas galetu isversti, kaip naudojamas serumas 1727 "odos spindesys"?
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2013 01 15, 11:26)

tepti vakarais, veliau kita odai tinkama krema. Mano oda misri, labiau i riebuma, tai as naudoju si seruma o ant virsaus the body shop arbatmedzio naktini krema.

1727 labai patinka, nors naudoju dar visai nedaug, bet oda tikrai pasidare skaistesne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 15, 11:30)
1727 labai patinka, nors naudoju dar visai nedaug, bet oda tikrai pasidare skaistesne  wub.gif

Ačiū už atsiliepimus 4u.gif . Ruošiuosi pirkti šį serumuką ir kaip tik norėjau klausti, gal kas jau išbandė ir gali pakomentuoti.

QUOTE(Cioperiuke @ 2013 01 15, 11:26)

Jei nesunku, parašykite ir jūs savo įspūdžius apie šią priemonę. Bus labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2013 01 15, 12:40)
Jei nesunku, parašykite ir jūs savo įspūdžius apie šią priemonę. Bus labai ačiū  4u.gif

galiu ir as parasyti, kad tik galiu deti riebu + siai priemonei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2013 01 15, 13:40)
Ačiū už atsiliepimus  4u.gif . Ruošiuosi pirkti šį serumuką ir kaip tik norėjau klausti, gal kas jau išbandė ir gali pakomentuoti.
Jei nesunku, parašykite ir jūs savo įspūdžius apie šią priemonę. Bus labai ačiū  4u.gif

Kol kas tepiau kelis kartus, ryte ir vakare, ir netepiau nieko kito smile.gif Uztat ir pasiteiravau kaip cia yra, pasirodo kita krema ant virsaus reikia tepti smile.gif Oda lieka svelni, bet daugiau pasakyt galeciau po savaites kokios vartojimo smile.gif Bet siaip nesu nusivylus faktiskai jokia Faberlic produkcija smile.gif na isskyrus ta purskiama demiu isemeja smile.gif
Atsakyti
man is faberlic labai patiko toninis kremas "mineralu kokteilis" 6037. patepus dieninio drekinamojo kremo ir sito gero dalykelio, oda visa diena tokia gyva, tokia minksta, tokia svelni, tokia maloni.. turbut cia geriausia mano toninis kremas koki esu turejusi lotuliukas.gif labai gerai prisitaiko prie veido odos, net nesimato, kad buvo kazkas tepta, o ir odos spalva pagyvejus atrodo, vientiso atspalvio, skaisti tokia thumbup.gif
Atsakyti