Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

Sveikos,
Naudojau kelias sios firmos priemones- lukescius pateisino!
Noreciau, daugiau bandziusiuju patarimo apie dieninius kremus odai- geriau butu drekinamieji, ar su atspalviu:mano oda misri, serpetojanti vietomis, blizga doh.gif Su laiku pastebejau, kad pasidare inoringa, reaguoja i aplinka. Gal kas ka parekomenduotumete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(point @ 2013 02 25, 19:14)
Sveikos,
Naudojau kelias sios firmos priemones- lukescius pateisino!
Noreciau, daugiau bandziusiuju patarimo apie dieninius kremus odai- geriau butu drekinamieji, ar su atspalviu:mano oda misri, serpetojanti vietomis, blizga doh.gif  Su laiku pastebejau, kad pasidare inoringa, reaguoja i aplinka. Gal kas ka parekomenduotumete mirksiukas.gif

Siulyciau pirmiausia seruma koki panaudoti pagal amziaus grupe ir kartu serija Phyto kislorod, veido kauke, tonika, sveitikli, kremus.
Atsakyti
Išbandžiau vakar šampūną su bambuku, 2085 - paliko tikrai gerą įspūdį bigsmile.gif ypač nustebino kvapas.. wub.gif mano plaukai linkę greitai susiriebaluoti, tad prieš tai naudojau 0120, bet daugiau aš jo nepirksiu ko gero, išbaigiau tą buteliuką tik tam, kad išbaigti, vos ne dantis sukandus biggrin.gif
Atsakyti
Man 0120 - labai patinka, plaukams tinka, tik va ta "skylė" buteliuke perdidelė, tai amžinai pilną saują šampūno prisivarau ... doh.gif lotuliukas.gif
o tas bambukinis - man kvapas jo nuostabus, jei vakare dukrai galvą išplauku, tai dar ryte tokia gaiva plaukai kvepia thumbup.gif aš asmeniškai bandžiau - man plaukai super greitai susiriebalavo... ir jei šiaip įprastai pagrinde susiriebaluoja ties šaknimis, o link galiukų saussni lieka, tai su šiuo šampūnu, plaukai buvo susiriebalavę per visą ilgį... kad dukrai greičiau riebaluotūsi - nepastebėjau.. blush2.gif
Atsakyti
Na iš vieno karto dar nelabai galiu ką pasakyt, tiek kad pirmas įspūdis labai geras, bet žiūrėsiu, kaip toliau naudosis.. gal teks atsiprašyti 0120 biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra jau mėginusių tą neseniai atsiradusi kremą 20+ ir serumą 25+, nes domintų atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Seruma 25+ pradejau pries keturias dienas, kol kas viskas liuks, pries tai du menesius naudojau seruma 1727 20+ tai sitas fantastiskai patvarke odos poras ir raudonas demeles, rezuųltatas akivaizdus, dabar bandau seruma 25+ ta tai irgi oda puikeja smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal yra bandziusiu krema-termoapsauga plaukams 0108?
ar jis maloniai kvepia? neriebalina plauku labai? ar ilgam uztenka? Reikia man tokios priemones, galvoju isbandyti Fl, bet gi kaip visada, norisi isgisti atsiliepimus rolleyes.gif

O ir dar klausimas: kaip parinkti radono puldazio spalva...g.gif na esu yra sviesiu plauku, melynai pilku akiu, oda ne visai balta, bet ir ne tamsi (siek tiek soliariumo). koki reiktu pasirinkti raudona atspalvi siltesni ar saltesni? is katalogo renkuosi, sunku ta spalva issirinkti, o dar kai nezinau, kas tiktu... smile.gif bet tiksliai zinau, kad pavasariui noriu raudono lupdazio. o jau is kurios linijos Fl tai kitas klausimas, kuris taip pat dar neissprestas smile.gif

Buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2013 03 02, 17:41)
Sveikutes smile.gif gal yra bandziusiu krema-termoapsauga plaukams 0108?
ar jis maloniai kvepia? neriebalina plauku labai? ar ilgam uztenka? Reikia man tokios priemones, galvoju isbandyti Fl, bet gi kaip visada, norisi isgisti atsiliepimus  rolleyes.gif

Aš naudoju jį ir dievinu wub.gif Kvepia labai maloniai, bet negaliu pasakyti ar labai tas kvapas ant plaukų išlieka. Plaukų tikrai neriebalina, užtenka nedaug, lengvai pasiskirsto, todėl ilgam bus. Man jis labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2013 03 02, 21:23)
Aš naudoju jį ir dievinu  wub.gif Kvepia labai maloniai, bet negaliu pasakyti ar labai tas kvapas ant plaukų išlieka. Plaukų tikrai neriebalina, užtenka nedaug, lengvai pasiskirsto, todėl ilgam bus. Man jis labai patinka  smile.gif

Labai labai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, merginos. Vadinasi imsiu ji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 01, 21:42)
Gal yra jau mėginusių tą neseniai atsiradusi kremą 20+ ir serumą 25+, nes domintų atsiliepimai  4u.gif

naudojau 1727. tikrai puikiai patvarkė veiduką thumbup.gif
Atsakyti