Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

Merginos, ar bandete jau BB krema? Labai lengvas, malonus, bet biski sausina man oda, nors pirkau 0309, kuria tinka sausai ir normaliai odai...
Mastau: gal pries tepant oda siuo kremu, pasitepti paprastu drekinamuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 05 12, 09:43)
Merginos, ar bandete jau BB krema?

aš turiu matinantį, jau ir išnaudot baigiu - mano veido odai idealiai tiko.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 05 12, 10:43)
Merginos, ar bandete jau BB krema? Labai lengvas, malonus, bet biski sausina man oda, nors pirkau 0309, kuria tinka sausai ir normaliai odai...
Mastau: gal pries tepant oda siuo kremu, pasitepti paprastu drekinamuoju  g.gif

naudoju, ir tikrai nesausina, super dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 05 12, 13:35)
naudoju, ir tikrai nesausina, super dalykas thumbup.gif

Reiskia mano odai ne visai tiko. Smagus jis, bet man reikia papildomo drekinimo.
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2013 05 12, 09:53)
aš turiu matinantį, jau ir išnaudot baigiu - mano veido odai idealiai tiko..  thumbup.gif

nekemša porų, nesausina veido odos? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, esu naujokė-konsultantė. Noriu pasiteirauti jūsų kokia būtų geriausia kaukė iš esančių kataloge? Plaukai linkę riebaluotis, galiukai išsausėję. Taip pat noriu pasiteirauti ir dėl veido kaukės. Veido oda miršri.
Atsakyti
merginos , kaip serija LETO? ar tinkanti naudojimui sau ? vaikams ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 05 20, 16:12)
merginos , kaip serija LETO? ar tinkanti naudojimui sau ? vaikams ? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai tinkanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 05 20, 15:12)
merginos , kaip serija LETO? ar tinkanti naudojimui sau ? vaikams ? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal darau klaida, bet saviškiui 2-metukui naudoju, nors rašo, kad nuo 3 metų tik galima, bet man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu ir iš LETO linijos bent kelis produktus...
Apsauga nuo saulės veidui (berods su 15 apsauga pas mane) - tepuosi, kai jau žinau, kad ilgai saulėj buti reiks - tai visada normali grįžtu (darbo specifika tokia, kad vasarą reikia daug laiko ūkininkų laukuose praleisti), jokio raudono veido ... tik tiek, kad dienos bėgyje tepuose kelis kartus, nepasitikiu vien rytoniu panaudojimu...
yra dar viena priemonė nuo saulės, kuri vandeniui atspari - irgi gerai saugo... paluginimui... jei įprastas kremas juo saulės - tada įlipus į vandenį, kaip pienukas nubėga:))
o jei vandeniui atsparus - tada vizualiai bent jau vandenyje nesimato kad nusiplautų jis... bet jei prie jūros ilgiau sėdžiu - tada irgi per kelis kartus tepuosi ...
Turiou PO deginimosi - vėsinantis, specifinio kavapo, bet tikrai padeda "nukepus" saulėj.. turėjau atvejįm, kai draugė atvažiavusi vienai dienai, tiesiog sudegė prie jūros - gryžus iš kopų nei atsisėsti, nei atsigulti negalėjo - tiek skaudėjo viskas.. tai mes per vakarą ir rytojaus rytą jai sutepėm beveik visą buteliuką.. tiesiog užtepus ant odos akimirsniu susigerdavo... bet svarbiausia - neišliko jokių pūslių, įdegis buvo tolygus... ir tik po mėnesio pirtelėj, kai gerai apsikaitino, tik tada nusilupo oda lotuliukas.gif vienu žodžiu - jos kančios buvo tikrai mažsnės, nei įprastai, ir be jokių vandeningų pūslių, kaip kad kartais suigebame nudegti ....

kas liečia naudojimą vaikams - tikrai galima, nes aš saviškei naudoju nuo pat mažumės... tas užrašas, kad galima ir vaikams mažesniems nei 3 metai - kainuoja labai brangius papildomus tyrimus, todėl kompanija tiesiog nekeldama produkto savikainos, žymi ant pakuočių, kad nuo 3 metų...
Atsakyti
Sveikos,

Faberlic kosmetika susidomėjau prieš porą savaičių, tad kyla daug klausimų, kadangi Jūs tikrai esat bandžiusios ir nusimanančios patarkit dėl maisto papildų? Ar verta? Turiu sveikatos problemų, pastoviai jaučiuosi pavargus, bandau nebevalgyti mėsos ir numesti svorio... Gal patartumėt kokius papildus naudot? Jei išvis jie geri smile.gif Dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damjan @ 2013 05 21, 17:16)
Sveikos,

Faberlic kosmetika susidomėjau prieš porą savaičių, tad kyla daug klausimų, kadangi Jūs tikrai esat bandžiusios ir nusimanančios patarkit dėl maisto papildų? Ar verta? Turiu sveikatos problemų, pastoviai jaučiuosi pavargus, bandau nebevalgyti mėsos ir numesti svorio... Gal patartumėt kokius papildus naudot? Jei išvis jie geri smile.gif Dėkoju smile.gif

Kitos konsultantes patarimu isbandziau Ziznemaks. Man netiko. Kitoms, kiek esu girdejus, super produktas: svori mazina, apetita malsina, energijos suteikia.
Bandziau anksciau Zivica - netiko irgi(buvo nemalonus pojuciai zarnyne).
Atsakyti