Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

QUOTE(Senti @ 2013 07 10, 18:36)

Kiekvienos spalvos PRO linija yra panašaus kvapo... kadangi aš naudojau "žalią" liniją, tai man kvapas visai nieko buvo... ką tik nuėjau pauostyt "mėlyną" kaukę normaliems plaukams - intesvyviai saldi pasirodė..  itų produktų kažkaip kvapai neužsifiksavo..
serumo odai stangrinti - nebandžiuisi...

Ačiū 4u.gif Aš įsigijau konkrečiai šitą purškiklį, tai kvapas man kaip pigaus, tarybinio vyriško odekolono. Užmuša jis mane. Gal nestuke.gif kaltas, bet jei kaukė tokio pat kvapo, tai kol kas jos nenorėsiu schmoll.gif

user posted image

kalbu apie kaukę:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 07 10, 21:03)
  Gal  nestuke.gif kaltas,

manau, kad taip biggrin.gif nes kiek turiu šios linijos priemonių, tai bent jau man, tai ypač šitos linijos produkcija švelnių, vos juntamų kvapų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 07 10, 21:00)
manau, kad taip biggrin.gif nes kiek turiu šios linijos priemonių, tai bent jau man, tai ypač šitos linijos produkcija švelnių, vos juntamų kvapų smile.gif

man jis nei švelnus, nei vos juntamas schmoll.gif šiaip jau nesu ypatingai jautri kvapams, bet šitas mane žudo blink.gif gal tada palauksiu, kol pagimdysiu smile.gif jei tada kvapas "sušvelnės", imsiu ir kaukę, nes aprašymas labai gundo rolleyes.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti koncentratą nuo pignetinių dėmių 1058. Man jis ženkliai pašviesino seniai susidariusią pigmentinę dėmę. Kol kas visiškai nenušviesino ir kažin, ar nušviesins, bet rezultatu esu labai patenkinta, nors kai svarsčiau, ar pirkti, tai vilčių daug nedėjau.

Senti, o man labai LABAI patiko pudra iš serijos Secret, tiesa, dabar jau pasibaigusi ji pas mane, bet tikrai pirksiu dar. Palyginti su Silk Pleasure, deja, negaliu, nes pastarosios nesu turėjusi. O Secret labiausiai patiko tuo, kad tiko visam veidui. Pas mane T zona labai riebi, o visur kitur oda labai sausa ir kaprizinga, jautri, tai dar nei vienos pudros neturėjau, kad ant viso veido vienodai gerai atrodytų, t.y. kur riebu- po poros val. neblizgėtų, o kur sausa- visų šerpetojimų nepabrėžtų, o vat, Secret susidorojo su užduotim wub.gif
Bet aišku, geriausiai įvertinti kiekvienas gali tik išbandęs ant savęs, nes kas tiko ir patiko vienai, gali kaip tik nepatikti kitai...
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2013 07 10, 22:02)
Ateinu pagirti koncentratą nuo pignetinių dėmių 1058. Man jis ženkliai pašviesino seniai susidariusią pigmentinę dėmę. Kol kas visiškai nenušviesino ir kažin, ar nušviesins, bet rezultatu esu labai patenkinta, nors kai svarsčiau, ar pirkti, tai vilčių daug nedėjau.

O kaip intensyviai naudojote (ryte ir/ar vakare, kasdien ar ne) ir kada pamatėte akivaizdų rezultatą?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 07 11, 10:25)
O kaip intensyviai naudojote (ryte ir/ar vakare, kasdien ar ne) ir kada pamatėte akivaizdų rezultatą?

Naudojau/naudoju kasdien, vakarais- visada, o rytais kartais pamirštu. Pirmiausia tepu deguonies balzamą, po to- koncentratą nuo pigmentinių dėmių. Rezultatą pati pastebėjau po kokių 3-4 sav., nors namiškiai apie tai man sakė anksčiau- po kokių 1.5-2 sav. naudojimo. Aš šviesinu vieną didoką dėmę, kurią turiu jau keletą metų. Dėl naujų susidarymo prevencijos efektyvumo negaliu pasakyti, nes naudoju dar ir apsauginius kremus nuo saulės (ir Faberlic, ir Eucerin).
Atsakyti
Ačiū. Manau, kad surizikuosiu.
Oi, tiesa, ar ją galima tepti aplink akis? Nes aš šio nėštumo metu būtent nuo saulės įsitaisiau pigmentinių dėmių žemiau išorinių akies kampučių.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif gal kas galite patarti ką naudoti odai stangrinti (raukšleles palyginti). Domina tiek kremai, tiek serumai (tuoj stuktels 40... tai norisi dar gražiai atrodyti)
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 07 11, 15:21)
Ačiū. Manau, kad surizikuosiu.
Oi, tiesa, ar ją galima tepti aplink akis? Nes aš šio nėštumo metu būtent nuo saulės įsitaisiau pigmentinių dėmių žemiau išorinių akies kampučių.

jei neklystų, laukiantis reikėtų nenaudoti BHA rugščių, dėl AHA neprisimenu, taip greit nerandu informacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 07 11, 15:43)
jei neklystų, laukiantis reikėtų nenaudoti BHA rugščių, dėl AHA neprisimenu, taip greit nerandu informacijos unsure.gif

o 1058 jų yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 11 liepos 2013 - 16:13
QUOTE(riešutėlis @ 2013 07 11, 15:37)
sveikutės 4u.gif gal kas galite patarti ką naudoti odai stangrinti (raukšleles palyginti). Domina tiek kremai, tiek serumai (tuoj stuktels 40... tai norisi dar gražiai atrodyti)

oi, na čia pasirinkimo sočiai thumbup.gif
ir intensyvus serumas veidui su kolagenu (1057), ir koncentratai "odos jaunystės apsauga" (1724) bei "ypatingas liftingas bei veido ovalo modeliavimas" (1725)
kremą sau turbūt rinkčiausi iš serijos Expert "veido ir kaklo plastika" (1020, o naujos pakuotės kodas berods 1078) ir gal dar naktinį atkuriamąjį kremą "Time Code" (1712). Nors šiaip kremų nuo senėjimo ar atstatančiųjų pasirinkimas yra gausus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 07 11, 16:10)
o 1058 jų yra?

kažką praskaičiau biggrin.gif ne, nežinau 4u.gif bat dauguma balinančių kremų, jų būna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 11 liepos 2013 - 16:34