Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

Merginos, aš prisijungiau prie Faberlic tik nuo 9 laikotarpio, tad realiai perverčiau tik paskutinius 3 katalogus ir ieškojau vieno produkto, bet neradau. Ar skutimosi želė apskritai Faberlic nėra ar šiuo metu nekelia į katalogus? Putos netinka.
Atsakyti
Skutimosi zeles nebuna.
Atsakyti
Šiandien gavau lūpų blizgesius 4456, 4461 ir lūpų dažus Volume and Luxury 4510. Tai šitie mane pribloškė: taip lengvai dengia lūpas ir taip puikiai drėkina wub.gif Malonumas jais dažytis lūpas wub.gif Mano Lancome eina atostogų. Ilgalaikių. O gal jau ir į pensiją teks išleist.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 08 09, 19:14)
Šiandien gavau lūpų blizgesius 4456, 4461 ir lūpų  dažus Volume and Luxury 4510. Tai šitie mane pribloškė: taip lengvai dengia lūpas ir taip puikiai drėkina  wub.gif  Malonumas jais dažytis lūpas  wub.gif  Mano Lancome eina atostogų. Ilgalaikių. O gal jau ir į pensiją teks išleist.

Aš jau kuris laikas labai džiaugiuos saviškiu 4465 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2013 08 09, 19:53)
Aš jau kuris laikas labai džiaugiuos saviškiu 4465  wub.gif

Šiaip tai aš čia dėl lūpų dažų taip spygavau biggrin.gif Bet blizgesiai man irgi už Lancome Juicy Tubes žyyyymiai geresni wub.gif Tik va to 4465 jau nėra, o aš šitų norėjau labiausiai biggrin.gif Įdomu, ar bus dar kada ar jau išimama išvis tų blizgesių kolekcija unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kokiu atsiliepimu turit apie ilgalaiki lupu blizgi 4604?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 08 10, 14:50)

Man tai jis kaka schmoll.gif nerekomenduoju... labai sausina lupas, lupos limpa viena su kita, nors tepiau po apacia lupu bapzama kaip rekomenduojama...
Nenaudoju schmoll.gif
Gal kitoms ir tinka ir patinka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 08 10, 14:50)

Neteko bandyt ir negundo jis manęs. Šiaip tai tikrai ilgalaikiam blizgesiui išgauti naudoju tokią techniką: padengiu lūpas norimos spalvos lūpų pieštuku ir pasitepu bespalviu lyginamuoju balzamu 1071. Efektas nerealus wub.gif
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus,susilaikysiu tada as nuo jo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2013 08 10, 17:21)
Neteko bandyt ir negundo jis manęs. Šiaip tai tikrai ilgalaikiam blizgesiui išgauti naudoju tokią techniką: padengiu lūpas norimos spalvos lūpų pieštuku ir pasitepu bespalviu lyginamuoju balzamu 1071. Efektas nerealus  wub.gif

O koki lupu piestuka perkat jus?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 08 09, 21:04)
Šiaip tai aš čia dėl lūpų dažų taip spygavau biggrin.gif Bet blizgesiai man irgi už Lancome Juicy Tubes žyyyymiai geresni  wub.gif Tik  va to 4465 jau nėra, o aš šitų norėjau labiausiai biggrin.gif Įdomu, ar bus dar kada ar jau išimama išvis tų blizgesių kolekcija  unsure.gif

supratau, kad dėl lūpų dažų, bet vis tiek labai norėjau pasidžiaugti biggrin.gif
Įtariu, gali daugiau ir nebūti, nes jau kurį laiką nesimato kataloguose... bet labai tikiuosi, kad klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 08 11, 10:01)

O koki lupu piestuka perkat jus?

Turiu iš kolekcijos "spalvų terapija" 4209 ir 4208. O šiaip lūpų pieštukų pasirinkimas nėra mažas (net kelios kolekcijos) 4u.gif
Atsakyti
O lupu piestuka su teptuku teko kam bandyt?Ta raudonoj pakuotej.
Atsakyti