Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

Aš šiuo metu nestuke.gif ir tiek veidui, tiek kūnui, tiek plaukam naudoju Faberlic. Abu gyvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2013 10 03, 19:42)
Na ir klausimu zmonems kyla thumbup.gif . Pralinksminot biggrin.gif
Nejau nenaudojate jokios kosmetikos ar parfumerijos priemoniu?

aisku naudoju, tik kosmetikoje yra visokiu medziagu, tame tarpe ir pavojingu nesciosioms, todel ir klausiu. tokiu kaip salicilo rugstis, retin-A, benzoilo peroksido, akutano. bet aisku, jeigu jums nerupi jusu kudikio sveikata, gali tokie klausimai atrodyti juokingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2013 10 04, 12:24)
aisku naudoju, tik kosmetikoje yra visokiu medziagu, tame tarpe ir pavojingu nesciosioms, todel ir klausiu. tokiu kaip salicilo rugstis, retin-A, benzoilo peroksido, akutano. bet aisku, jeigu jums nerupi jusu kudikio sveikata, gali tokie klausimai atrodyti juokingi  thumbup.gif

Rupi tik ne iki tokio marazmo.
Gal jus ir sauskelniu nepirksite,nes ju isorinis pavirsius antibiotikais apdirbtas?

P.S O siaip baigiu tema apie tai mirksiukas.gif

Apie faberlic kosmetikos sudeti galite pasiskaityti, oficialiame puslapyje.Pasirinkus norima produkta rasite jo sudeti ir viskas bus aisku:

https://faberlic.com...c...075&lang=lt

Sveikatos Jums ir Jusu busimam vaikeliui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 04 spalio 2013 - 12:35
aš kai pirmagimės laukiausi irgi pirsčiojau dėl kiekvieno nieko: kad tik ko "ne tokio" nesuvalgius, neatsigėrus, neužsitepus.... ką galiu pasakyt: būtent pirmagimė iki 2 metų turėjo sunkių alergijų, nes nešiojau ją šiltnamio sąlygom, maitinau tik super natūraliai, nuo visko saugojau, o aplinka, deja, negailestinga sad.gif išvada: kuo labiau nuo visko saugai, tuo didesnė tikimybė, kad susidūrimas su realybe bus skausmingesnis. Tai nereiškia, kad nėštumo metu leisčiau sau užsirūkyt ar pasijodinėt žirgyne, bet jau kvepalų tikrai nebesisaugau ax.gif
Atsakyti
Neveltui sakoma,kad VISKAS yra nuodas, tik reikia zinoti dozes ax.gif

Atsakyti
Šiaip jau noriu ta proga pagirti Faberlic PRO serijos šampūnus: jų sudėtis yra tikrai švelnesnė ir atsakingesnė, nei bet kurio plačiai išreklamuoto šampūno iš prekybcentrių ir vaistinių.
Atsakyti
dieve mano, dar karta isitikinau, kad supermamose vien g*****s "gyvena" doh.gif as paklausiau, ar konkretus faberlic produktas saugus nesciosioms. nesciuju vadovuose aiskiai, juodu ant balto, parasyta kas konkreciaisukelia apsigimimus, tai man ignoruoti tai ir nafik kas bus tas bus, bet veido pylingas (medziagos kurias isvardinau labiausiai ir sutinkamos veido sveitimo produktuose) man bus svarbesnis nei kudikio sveikata, atsipeikekit merginos ax.gif nesu paranojike, valgau ir mcdonalda, ir kvepalais kvepinuosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2013 10 04, 15:06)
dieve mano, dar karta isitikinau, kad supermamose vien g*****s "gyvena"  doh.gif  as paklausiau, ar konkretus faberlic produktas saugus nesciosioms. nesciuju vadovuose aiskiai, juodu ant balto, parasyta kas konkreciaisukelia apsigimimus, tai man ignoruoti tai ir nafik kas bus tas bus, bet veido pylingas  (medziagos kurias isvardinau labiausiai ir sutinkamos veido sveitimo produktuose) man bus svarbesnis nei kudikio sveikata, atsipeikekit merginos  ax.gif nesu paranojike, valgau ir mcdonalda, ir kvepalais kvepinuosi  tongue.gif

As jum daviau nuoroda,pasirinkit norima produkta ir jo sudeti ir nagrinekit pagal ta vadoveli. Mes juk nezinom,kokios sudetines dalys jums netinkamos.

O beto juk nevalgysit to rugstinio sveitiklio, panaudosit kas savaite ar kas antra(nuo reikalingumo)

Atsakyti
QUOTE(amena @ 2013 10 03, 18:30)
sveikos mergaites  4u.gif sakykit, o faberlic kosmetika galima naudoti nestukems? nera ten kokiu negeru medziagu, galinciu pakenkti vaisiui?  g.gif labiausiai domina triju zingsniuku veido valymo priemones(tos su mikrodembrazija).

Kaip tik apie trijų žingsnių veido valymo programą esu girdėjusi, kad nestuke.gif netinka, nes rūgštinis valiklis ne kiek kenksmingas, bet gali ne taip suveikti kaip turėtų.

Neimkite į širdį komentarų tik jūsų reikalas ko saugotis ko ne 4u.gif

Aš irgi nestuke.gif ir naudoju faberlic, bet kaikurių produktų vien dėl intensyvaus kvapo negalėčiau naudoti pvz. kaikurių šampūnų, labai erzina mane kvapai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2013 10 04, 19:19)
Kaip tik apie trijų žingsnių veido valymo programą esu girdėjusi, kad  nestuke.gif netinka, nes rūgštinis valiklis ne kiek kenksmingas, bet gali ne taip suveikti kaip turėtų.

Neimkite į širdį komentarų tik jūsų reikalas ko saugotis ko ne  4u.gif

Aš irgi  nestuke.gif ir naudoju faberlic, bet kaikurių produktų vien dėl intensyvaus kvapo negalėčiau naudoti pvz. kaikurių šampūnų, labai erzina mane kvapai  ax.gif

aciu uz informacija, sitokio protingo atsakymo ir tikejausi 4u.gif sekmingo jums nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,kokiu kremu pakeiciat naktini Phyto kislorod? Jau nuo vasaros likes tik dieninis
Atsakyti
Liepa B., jei prasidėjus šildymo sezonui nėra poreikio intensyvesniam drėkinimui/maitinimui, tai rekomenduoju poras mažinantį kremą iš serijos Expert sebobalance (1082).
Atsakyti