Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

QUOTE(baltagėlė @ 2013 10 14, 19:44)

Beje, gal yra išbandžiusių naujuosius lūpų balzamus ?

Aš turiu Anti-Age su makadamijų aliejumi. Neblogas, bet man jis niekuo nesiskiria nuo bet kurio eilinio lūpų balzamo. Abejoju jo anti-age veiksmingumu už tokią kainą. Lūpos minkštos juo pasitepus, kvapo išvis jokio nėra (jei kam aktualu). Man savo poveikiu žyyyyyymiai labiau patinka tūtelėje lyginamasis lūpų balzamas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kokie atsiliepimai apie Anti-age toninį kremą "Norų išsipildymas"?

Gal kas galėtų palyginti ir spalvas: 6101 (natūrali smėlinė) bei 6102 (šviesi smėlinė)? Domina jų atspalviai ir kuri tamsesnė/šviesesnė.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2013 10 15, 22:29)
Sveikos  4u.gif  Kokie atsiliepimai apie Anti-age toninį kremą "Norų išsipildymas"?

Gal kas galėtų palyginti ir spalvas: 6101 (natūrali smėlinė) bei 6102 (šviesi smėlinė)? Domina jų atspalviai ir kuri tamsesnė/šviesesnė.

Šiuo metu naudoju atspalvį "natūrali smėlinė". Pati pudra patinka ir atspalvis tinka: gražiai dengia, puikiai maskuoja, drėkina, šiek tiek jaučiamas "liftingo" efektas (oda jaučiasi lyg truputį patempta). Vienas didelis minusas, kuris mane erzina - labai užknisantis dozatorius. Kol aš jį pripumpavau pirmam pabandymui, tai ranką paskaudo doh.gif O ir dabar, panaudojus kelis kartus, toks jausmas, kad dozatoriuje yra oro "pūslių", nes labai jau tenka ilgai ir nuobodžiai spaudyt, kol išspaudžiu reikiamą kiekį. Gal čia buteliukas koks brokuotas pasitaikė g.gif
Dėl atspalvių palyginimo, tai palygint negaliu, nes gyvai bandžiau tik "natūrali smėlinė", bet kuri šviesesnė, tai ir taip matosi smile.gif Mano akimis žiūrint "natūrali smėlinė" yra pati tamsiausia, bet ji nėra tamsi!
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 10 16, 09:03)
Šiuo metu naudoju atspalvį "natūrali smėlinė". Pati pudra patinka ir atspalvis tinka: gražiai dengia, puikiai maskuoja, drėkina, šiek tiek jaučiamas "liftingo" efektas (oda jaučiasi lyg truputį patempta). Vienas didelis minusas, kuris mane erzina - labai užknisantis dozatorius. Kol aš jį pripumpavau pirmam pabandymui, tai ranką paskaudo  doh.gif O ir dabar, panaudojus kelis kartus, toks  jausmas, kad dozatoriuje yra oro "pūslių", nes labai jau tenka ilgai ir nuobodžiai spaudyt, kol išspaudžiu reikiamą kiekį. Gal čia buteliukas koks brokuotas pasitaikė  g.gif
Dėl atspalvių palyginimo, tai palygint negaliu, nes gyvai bandžiau tik "natūrali smėlinė", bet kuri šviesesnė, tai ir taip matosi smile.gif Mano akimis žiūrint "natūrali smėlinė" yra pati tamsiausia, bet ji nėra tamsi!

Dėkui už pasidalinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 10 15, 10:04)
Aš turiu Anti-Age su makadamijų aliejumi. Neblogas, bet man jis niekuo nesiskiria nuo bet kurio eilinio lūpų balzamo. Abejoju jo anti-age veiksmingumu už tokią kainą. Lūpos minkštos juo pasitepus, kvapo išvis jokio nėra (jei kam aktualu).  Man savo poveikiu žyyyyyymiai labiau patinka tūtelėje lyginamasis lūpų balzamas.

4u.gif .Lyginamasis balzamas ir man labai patiko thumbup.gif Lūpos taip gražiai žvilga wub.gif
Atsakyti
Gal esat mergaites bandziusios sia pudra, labai domintu atsiliepimai. 4u.gif
Anti-age pudra „Stebuklo prisilietimas“
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 10 16, 17:32)
Gal esat mergaites bandziusios sia pudra, labai domintu atsiliepimai.  4u.gif
Anti-age pudra „Stebuklo prisilietimas“

Aš naudoju ant "norų išsipildymas" kreminės pudros. Naudoju tik šepetėliu, ne kempinėle, tai dar neteko per dieną taisyt makiažo. Kas labai labai patinka, kad yra puikiai suderinti kreminės ir kompaktinės pudrų atspalviai (bent jau šios serijos tai 100%). Veidas matinis, bet nėra jokio vaizo "miltais pabarstyta" thumbup.gif Pudra švelni, lengvutė, nieko geresnio nerasite ir už triskart didesnę kainą schmoll.gif Jei rasite - pasidalinkite šia info su manim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 10 17, 08:59)
Aš naudoju ant "norų išsipildymas" kreminės pudros. Naudoju tik šepetėliu, ne kempinėle, tai dar neteko per dieną taisyt makiažo. Kas labai labai patinka, kad yra puikiai suderinti kreminės ir kompaktinės pudrų atspalviai (bent jau šios serijos tai 100%). Veidas matinis, bet nėra jokio vaizo "miltais pabarstyta"  thumbup.gif Pudra švelni, lengvutė, nieko geresnio nerasite ir už triskart didesnę kainą  schmoll.gif  Jei rasite - pasidalinkite šia info su manim  biggrin.gif

Aciu. smile.gif O sakykite kokia Jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 10 17, 12:18)
Aciu. smile.gif O sakykite kokia Jusu oda?

Šiuo metu tai normali (tiesiog pavyko normalizuoti Faberlic kosmetikos pagalba). O šiaip tai mišri: T zona lengvai susiriebaluodavo, poros greitai kemšasi - retas kuris kremas tinka, o skruostai linkę pasausėti. Ypač tie mišrios odos skirtumai išlenda žiemą, esant dideliems lauko ir patalpų temperatūrų skirtumams. Tiesa, apie nosį jau matosi besiplečiančių kraujagyslių tinklelis sad.gif O Faberlic'e kol kas nematau tokių odos priežiūros priemonių, kurios būtų skirtos į kuperozę linkusiai odai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 17 spalio 2013 - 12:49
QUOTE(jbs @ 2013 10 09, 09:19)
Aš akių makiažo valikliu nei vienu nesusigundžiau. Bet kai prispaus reikalas, tai rinksiuosi iš serijos Young skaidrų makiažo valiklį. Atsiliepimai apie jį labai geri, o kaina - juokinga.

As naudoju Young serijos makiazo valikli, labai super uz super kaina (dvifazio nebandzius). taip pat veido prausiklis bei veido sveitiklis labai neblogi sios serijos, nors jau asenokai buvau "young" biggrin.gif

QUOTE(jbs @ 2013 10 11, 14:13)
Ką tik išbandžiau naktinį rankų kremą "Verbenų šerbetas" (8334). Man jis labiau patinka už "pomidorą ir baziliką" bei "zima" kremus. Greitai įsigeria, iškart suminkština odą, pasidaro švelnutė švelnutė ir laaaaabai maloniai kvepia  wub.gif Bus mano mylimukas. Nustebau, nes tos pačios serijos dušo želė su verbenos aromatu tai man pasirodė feeee  schmoll.gif  Nebandžiau, tik atidariau pauostyti

Oj tas verbenu ranku kremas pats paciausias man smile.gif O duso zele kvapas skiriasi nuo esancio buteliuke ir uzpylus jo ant kempines, kazkaip kitaip tas kavaps atsiskleidzia orangerie linijoje, bent jau man taip pasirode.
Bet dabar man naujoji duso zele serija yra super thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausima del maisto papildu. Norejau paklausti, gal kuri zino ar suvisam dingo toks papildas CISTOP? Gal kuri galetu gauti jo is Rusijos?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Kadangi konsultančių temoje surašiau visą litaniją apie mylimiausius savo Faberlic produktus, tai tuo pačiu permesiu ir čia ax.gif
Mano produktas Nr.1 - antakių pieštukas 5096, tik panašu, kad jį išėmė, jau kurį laiką nėra kataloguose ir sandėly cray.gif tikiuosi grąžins, nes negaliu be jo...
user posted image
Labai labai patinka purškiamas ledas 0413, naudoju jį ko gero jau 3 metai.. Šiaip naudoju kasdien vietoj toniko (užpurškiu ant vatos diskelio), arba tiesiog pasipurškiu veidą, gėrai atgaivina ir drėkina (ypač vasarą thumbup.gif ), vasarą dar purkšdavau, jei kuri vieta nusvildavo - atvėsina ir neskauda. Tiesa, niekada nebandžiau jo naudoti sušaldžius į ledukus, kaip kad siūloma smile.gif
user posted image
Turbūt jau daugiau nei pusmetį naudoju skalbimo miltelius 11318 ir minkštiklį 11010, patinka, kvapas švelnus, ištirpsta ir nelieka jokių pėdsakų ant tamsių rūbų (su kitais milteliais man būdavo, kad lieka balti plėmai ar dryžiai). Dėmes prieš skalbiant supurškiu kitos firmos purškiamu dėmių valikliu (faberlic purškalas man nepasiteisino, dar dabar stovi pusė buteliuko spintelėj..)
user posted imageuser posted image
Indų ploviklis - superinis thumbup.gif Anksčiau naudodavau Amway ploviklį, tai kai pirkdavau seniau tokį žalią, tai labai geras būdavo, o paskutinį kartą nusipirkau kažkokį permatomą, tai jis man nelabai patiko, ne toks skalsus buvo. O tada atsirado ploviklis Faberlic'e, išbandžiau ir kitų nebeieškau biggrin.gif
user posted image
Daugiau kažką ypatingai išskirti turbūt negalėčiau, nors daug naudoju.. bet neapsistoju labai ties kažkuria priemone, nes vis naujų atsiranda, kurias reikia išbandyti biggrin.gif Iš dekoratyvinės kosmetikos - toninis kremas, pudra, šešėliai, tušai, veido priežiūrai - prausiklis, kremas, paakių kremas, makiažo valiklis (naudojau 0426 ir 0422, pastarasis labiau patiko, švelnesnis kažkiek mano akims, o valo abu panašiai), taip pat skystas muilas patinka 1970, intymios higienos gelis 8711.. na iš dažniau naudojamų tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bori: 31 spalio 2013 - 12:03