Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika - 3

QUOTE(Liepa B. @ 2014 01 24, 20:11)
Na ir kaip jums patiko kuriozas su Faberlic nagu lako nuemeju per Tv 3 zinias ?

Gera antireklama faberlicui, kad ir kaip ten butu istiesu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 24, 20:25)
Gera antireklama faberlicui, kad ir kaip ten butu istiesu  ax.gif

konkurentu darbas garantuotai..
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2014 01 24, 19:11)
Na ir kaip jums patiko kuriozas su Faberlic nagu lako nuemeju per Tv 3 zinias ?

o ba... nemačiau doh.gif unsure.gif

o kalbant apie juos, tai šiandien išbandžiau 7172 koduku, prieš tai turėjau tą senesnį, tai ką galiu pasakyti - super thumbup.gif buvau nusilakavusi nagus laku su blizgiais, tai dar iki šiol nei vienas nagų lako nuėmėjas taip nėra nuėmęs greit ir lengvai thumbup.gif laabai patiko ax.gif
Atsakyti
7172 - čia tas naujasis, dėžutėj? aš irgi užsisakinėsiu pabandymui, kai jau užsakymą darysiu ....

o kas liečia tv3 žinias - tikrai baisi antireklama, net pikta buvo, kad taip akivaidžiai vis buvo rodomas faberlic ženklas, pro tą "padidinamajį stiklą".. o dar pikčiau tai, kad ir koks bus tyrimas, vėliau jokia tyrimo medžiaga nebus viešai pateikta, o kompanija liks apjauodinta...

čia toms kas nematė žinių -
http://bendraukime.l...tm#.UuK-c7TFHIV

beje, straipsnyje, ta pati nukentėjusi moteris teigia, kad šį laką naudojo anksčiau, nes įsigijo dar rudenį - tačiau tada nebuvo jokių pirštų nudeginimų... o va, bac, vieną dieną ir nusilupo oda.. manau kažką turėjo būti naudojusi, ta prasme kokiais valikliais šveitusi vonios kambarį ar pan, ir galbūt to pasekoje gavosi alerginė reakcija...

beje, pati naudoju šį lako nuėmėję, tikrai geras nuėmėjas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2014 01 24, 21:31)
7172 - čia tas naujasis, dėžutėj? aš irgi užsisakinėsiu pabandymui, kai jau užsakymą darysiu ....

čia toms kas nematė žinių -
http://bendraukime.l...tm#.UuK-c7TFHIV

ne, dar ne dėžutėj, buteliuke, tik ne dvisluoksnį mirksiukas.gif

žiūriu dabar tv3 žinias, labai įdomu paliko smile.gif nu netikiu, kad nuo lako nuėmėjo, blyn, dabar esu vieną pirštą su kurmiu skystu nusideginusi, kaip tik užvakar popa pasidariau, ale reakcijos - 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2014 01 24, 21:37)
blyn, dabar esu vieną pirštą su kurmiu skystu nusideginusi, kaip tik užvakar popa pasidariau, ale reakcijos - 0 biggrin.gif

reikėjo su atkišku pirštu iškart į televiziją, spaudą kreiptis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas aišku smile.gif ko ko, bet tikrai nenuvalo lako jis su blizgučiais, vieną kart pabandžius - ėmiausi stipresnio valiklio, ir daugiau jo nebenaudoju, kai lakuojuosi su blizgiais, nes žinau, kad neveiks. bet neįsivaizduoju, kaip STIPRIAI reikia nagus valytis, kad net toookios žaizdos atsirastų blink.gif o be to, kad ir kiek ir blizgiukus teko valyt, tai ilgiau ant nago palaikai vatos diskelį, ir truputėlį patrynus ilgiau, bet švelniai nusiima ir jie ax.gif
Atsakyti
atleiskit, bet juokas tik suėmė pažiūrėjus žinias... biggrin.gif pirko iš kažkokios Panevėžio kosmetikos parduotuvės, stipriai trynė nagus, kad tik lakas nusiimtų, bet geriausias paskutinis pastebėjimas - netinkamas kosmetikos priemonių naudojimas smile.gif
nu tikrai atleiskit.... pati esu su žvyneline, ypač pirštų oda nusilupa per metus n*n kartų, bet nuo jokio nagų lako nuėmėjo tokios "pašalinės reakcijos" nėra buvę doh.gif iš fantastikos srities....
Atsakyti
Merginos,bukim ramios,tai visai ne Faberlic nuemejas. Palyginkit foto.
Faberlic valiklis kod 7172:
https://faberlic.com...13790724151.jpg
user posted image ir tas blogasis kod 7720 --> :user posted image

Nusipirko moteriske kazkoki fufeli ir apjuodino Faberlic kosmetika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 24 sausio 2014 - 23:12
Mūsiškis jis - https://faberlic.com...c...075&lang=lt (viena iš nuotraukų, nes rodo kelias priemones)

aš pati vakar vakare su juo nagų laką nusiėminėjau ... jis toks dvifazis yra, su tokiu kaip ir aliejuko sluoksniu...
Atsakyti
Taip, jie abu iš Faberlic: vienas (senesnis) yra dvifazis, o antras (naujesnis) yra vienfazis. Man tas pirmasis nepatiko, nors esu pirkusi gal tris-keturis kartus, vis galvodavau: "o gal šį kartą suprasiu koncepciją ir ji man patiks?". Nepatiko, kad labai ilgai reikia valyti, man gaila tiek laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2014 01 25, 10:16)
Mūsiškis jis - https://faberlic.com...c...075&lang=lt  (viena iš nuotraukų, nes rodo kelias priemones)

aš pati vakar vakare su juo nagų laką nusiėminėjau ... jis toks dvifazis yra, su tokiu kaip ir aliejuko sluoksniu...

QUOTE(Blue Rose @ 2014 01 25, 11:04)
Taip, jie abu iš Faberlic: vienas (senesnis) yra dvifazis, o antras (naujesnis) yra vienfazis. Man tas pirmasis nepatiko, nors esu pirkusi gal tris-keturis kartus, vis galvodavau: "o gal šį kartą suprasiu koncepciją ir ji man patiks?". Nepatiko, kad labai ilgai reikia valyti, man gaila tiek laiko  blush2.gif

Taip jusu tiesa,siandien sviesia galva pati radau sena kataloga su dvifazio foto.

Tad ATSIPRASAU uz suklaidinima. blush2.gif

Esu pastebejusi,kad visi valikliai geriausiai nuvalo to paties gamintojo kosmetika, Su kitu gamintoju produkcija susitvarko sunkiau.
Atsakyti