Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 02, 19:50)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif Turiu skubu klausima-ar jums nestumo metu dare hormonu tyrimus-FT4 IR TSH? Kazkaip netiketai pasidariau ir ziuriu FT4 yra zemiau normos-9,11, kai norma nuo 11,8. Prisiskaiciau visokiu nesamoniu, tai dabar neramu ziauriai, pas endokrinologa tik uz 2sav. Nerandu sau  vietos  doh.gif  Pries nestuma buvo viskas normose, nesuprantu kodel nukrito..  g.gif  Gal kas susiduret?  mirksiukas.gif

Man šie tyrimai buvo daromi kas mėnesį, ir mažesnis nuolat būdavo FT4. Bet aš ir iki nėštumo šią bėdą turėjau, dėl to ir pastot negalėjau. Bent jau man tai reguliavo vaistų dozę pagal rodmenis, o tu, kaip neturėjusi problemų, tai net nežinau, ką turėtum daryti. Jei labai neramu, eik privačiai,ten greit priima.
Papildyta:
QUOTE(valerie @ 2012 05 02, 18:28)

Kristinuke, tau daug daug sveikatos  4u.gif Greiciau kapstykis is ligu  4u.gif Bet kas per gine, juk slapimo tyrima galima padaryti cito ir is karto matyti, ar yra uzdegimas  unsure.gif Aisku, paselio atip greitai nepadarysi  doh.gif

Ačiū smile.gif Ir tu laikykis, paskutines savaitėles skaičiuojam smile.gif
O ginė tokia, kad nesugebėjo rasti tepinėlio atsakymo, šlapimo tyrimais, kurie buvo daryti ir prieš savaitę, ir tą pačią dieną, netikėjo, darkart kartojau penktadienį. Kai parodė, jog iš tikrųjų leukocitų gerokai virš 500, tada pirmadienį nešiau ir pasėlį. Nežinau, kaip tai paaiškinti. Ar patirties stoka, ar baime imtis veiksmo... Man tai keista, kai gydytoją reikia įtikinėti, jog savaitė nestuke.gif reiškia daug ir per ją gali nutikti begalė dalykų.
Ir dar smalsu, ar tikrai streptokoko tyrimo negali daryti be echoskopo... Man kažkaip keistai pasirodė. Kadangi paskutinis aprašas buvo prieš mėnesį darytos echo, o iš klinikų atsakymo, kas matyta echoskopuojant neparvežiau, sakė, kad negali kitaip atlikti to tyrimo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 05 02, 19:09)
Man šie tyrimai buvo daromi kas mėnesį, ir mažesnis nuolat būdavo FT4. Bet aš ir iki nėštumo šią bėdą turėjau, dėl to ir pastot negalėjau. Bent jau man tai reguliavo vaistų dozę pagal rodmenis, o tu, kaip neturėjusi problemų, tai net nežinau, ką turėtum daryti. Jei labai neramu, eik privačiai,ten greit priima.

O koks tavo buvo FT4? mirksiukas.gif Man sis tyrimas buvo darytas pries 4metus doh.gif , tada buvo normoje, paskui niekas nedare, darydavo tik TSH, nzn kodel g.gif
Bet man tik kyla klausimas-jei jis labai svarbus nestumo metu vaisiaus vystymuisi, tai kodel jo niekas nedaro pastojus? g.gif
Atsakyti
Labuka, paklausiau Jusu ir nuvariau pasistatyt lasiniu. Gavau 1,5 litro. Sake pakanka. Ryt ryte vel gausiu. Dar i lasine kazkoki vaista isvirkste,kad maziau pykintu.
Į seimos daktare sake gert viska-kompotus, arbatas, tik negert koncentruotu sulciu. Jos nera gerai. Kiek daktaru, tiek nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 05 02, 19:09)
* O ginė tokia, kad nesugebėjo rasti tepinėlio atsakymo, šlapimo tyrimais, kurie buvo daryti ir prieš savaitę, ir tą pačią dieną, netikėjo, darkart kartojau penktadienį. 
** Ir dar smalsu, ar tikrai streptokoko tyrimo negali daryti be echoskopo... Man kažkaip keistai pasirodė. Kadangi paskutinis aprašas buvo prieš mėnesį darytos echo, o iš klinikų atsakymo, kas matyta echoskopuojant neparvežiau, sakė, kad negali kitaip atlikti to tyrimo... schmoll.gif

* blink.gif
** Man sian paeme ta streptokoko tyrima, be echoskopijos. O echokopija man buvo daryta balandzio 21 d., bet ne pas mane priziurincia gydytoja. Tai net nezinau, ar reikia tos echoskopijos ar ne unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, pasigirsiu, PRADEJAU JAUSTI JUDESIUKUS thumbup.gif
Is tikruju tuos judesiukus jauciu gal kokia savaitele, labai silpnus, neaiskius, bet tik pries pora dienu susivokiau, kad tai ka jauciu is tikruju yra ne kas kita kaip judesiukai mano mazojo zuikio blush2.gif Pries tai vis galvodavau, kad ten mano zarnos gurguliuoja visaip kaip, bet po pirmadienio pokalbio su gydytoja, supratau, kad visai ne.. Keistas jausmas, bet fainas mirksiukas.gif
Buckis visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 02, 20:12)
O koks tavo buvo FT4?  mirksiukas.gif Man sis tyrimas buvo darytas pries 4metus  doh.gif  , tada buvo normoje, paskui niekas nedare, darydavo tik TSH, nzn kodel  g.gif
Bet man tik kyla klausimas-jei jis labai svarbus nestumo metu vaisiaus vystymuisi, tai kodel jo niekas nedaro pastojus?  g.gif

Kad nežinau, kodėl nedaro... čia gal nuo savijautos priklauso ar ankstesnių problemų su skydliauke...
o mano skaičiukai paskutiniai buvo 9,76. prieš tai 4,92. Bet dar ir į normas reikia pažiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 02, 20:14)
Labuka, paklausiau Jusu ir nuvariau pasistatyt lasiniu.

Gerai, kad paklausei thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(valerie @ 2012 05 02, 20:35)

** Man sian paeme ta streptokoko tyrima, be echoskopijos. O echokopija man buvo daryta balandzio 21 d., bet ne pas mane priziurincia gydytoja.

Tai tavo visai neseniai... mane irgi echoskopavo, bet kad išrašo nebuvo, tai pakartojo... Na, nuo to ne blogiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingvita @ 2012 05 02, 21:44)
Mergaites, pasigirsiu, PRADEJAU JAUSTI JUDESIUKUS  thumbup.gif

Sveikinu. Išties geras jausmas. Net ir tada, kai sunkiai telpa pilve, baksnoja, malasi, sukeldamas ne pačią geriausią savijautą.
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 05 02, 20:44)
Is tikruju tuos judesiukus jauciu gal kokia savaitele, labai silpnus, neaiskius, bet tik pries pora dienu susivokiau, kad tai ka jauciu is tikruju yra ne kas kita kaip judesiukai mano mazojo zuikio  blush2.gif Pries tai vis galvodavau, kad ten mano zarnos gurguliuoja visaip kaip, bet po pirmadienio pokalbio su gydytoja, supratau, kad visai ne.. Keistas jausmas, bet fainas  mirksiukas.gif
Buckis visoms  wub.gif

thumbup.gif Svaikinu. Mėgaukis biggrin.gif
Atsakyti

kaip smagu thumbup.gif

atėjo tyrimų rezultatai, geroji naujiena - LPL nesirgau, virusais persirgus, turiu imunitetą smile.gif o blogoji - hemoglobinas dar sumažėjo, ketonai tie patys liko.. laukiu vakaro ir gydytojos nurodymų.

labas rytas smile.gif
Atsakyti

thumbup.gif sveikinu, nepakartojimas jausmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 05 02, 21:02)
Kad nežinau, kodėl nedaro... čia gal nuo savijautos priklauso ar ankstesnių problemų su skydliauke...
o mano skaičiukai paskutiniai buvo 9,76. prieš tai 4,92. Bet dar ir į normas reikia pažiūrėti..

Dekui, kristinuke 4u.gif Radome normas kur raso kad treciame trimestre norma nuo 7-15 thumbup.gif Chuuuu...issigandus buvau gerokai... doh.gif
Atsakyti
sveikos

visoms negaluojančioms po 4u.gif

ar kam nors plečiasi šonkauliai? gal jei užklystų kuri nors mamytė, gal gali pasidalinti patirtimi, ar po gimdymo susitrauks ?
kaži ar yra liemenėlių, kurių apimtis (po krūtine) reguliuotųsi?
kažkaip įdomiai man pilvas iškart po krūtim pradėjo augti, apimtis pasikeitė, tai liemenelės veržia... turiu tokias alia sportines, su jom ir vaikštau, bet toks jausmas, kad jos krūtinės neprilaiko... nors imk ir apsibintuok tuos papus....

kažkaip pavargau aš jau...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ruošiuosi į TA. Įdomu, įdomu... kas šiandien mane nustebins. Bet pagaliau sulaukiau 36 sav. pabaigos. Su kiekviena savaite vis ramiau, kad mažius savarankiškesnis, bet ir didėja nerimas, kas laukia susitikus smile.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 03, 10:58)
Dekui, kristinuke  4u.gif Radome normas kur raso kad treciame trimestre norma nuo 7-15  thumbup.gif  Chuuuu...issigandus buvau gerokai...  doh.gif

Vadinasi, viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 03, 11:50)

nors imk ir apsibintuok tuos papus....

biggrin.gif Man tai bepigu linksmintis iš tavo problemos, bet pasakymas prajuokino. O rimtai tikrai nežinau patarimo.
Atsakyti