QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 02, 19:50)
Sveikos merginos
Turiu skubu klausima-ar jums nestumo metu dare hormonu tyrimus-FT4 IR TSH? Kazkaip netiketai pasidariau ir ziuriu FT4 yra zemiau normos-9,11, kai norma nuo 11,8. Prisiskaiciau visokiu nesamoniu, tai dabar neramu ziauriai, pas endokrinologa tik uz 2sav. Nerandu sau vietos
Pries nestuma buvo viskas normose, nesuprantu kodel nukrito..
Gal kas susiduret? 

Man šie tyrimai buvo daromi kas mėnesį, ir mažesnis nuolat būdavo FT4. Bet aš ir iki nėštumo šią bėdą turėjau, dėl to ir pastot negalėjau. Bent jau man tai reguliavo vaistų dozę pagal rodmenis, o tu, kaip neturėjusi problemų, tai net nežinau, ką turėtum daryti. Jei labai neramu, eik privačiai,ten greit priima.
Papildyta:
QUOTE(valerie @ 2012 05 02, 18:28)
Kristinuke, tau daug daug sveikatos

Ačiū

O ginė tokia, kad nesugebėjo rasti tepinėlio atsakymo, šlapimo tyrimais, kurie buvo daryti ir prieš savaitę, ir tą pačią dieną, netikėjo, darkart kartojau penktadienį. Kai parodė, jog iš tikrųjų leukocitų gerokai virš 500, tada pirmadienį nešiau ir pasėlį. Nežinau, kaip tai paaiškinti. Ar patirties stoka, ar baime imtis veiksmo... Man tai keista, kai gydytoją reikia įtikinėti, jog savaitė

Ir dar smalsu, ar tikrai streptokoko tyrimo negali daryti be echoskopo... Man kažkaip keistai pasirodė. Kadangi paskutinis aprašas buvo prieš mėnesį darytos echo, o iš klinikų atsakymo, kas matyta echoskopuojant neparvežiau, sakė, kad negali kitaip atlikti to tyrimo...