Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Labas rytas,
Mano vakarai "Geri". Vakarieniu galiu nevalgyti, jos eina lauk. Ir taip jau 5 dienos. Ka pykina pastojus, o mane nuo 12 savaites. Lauk viskas ejo ir veliau tik rugstys. Iki isnaktu tualeta apsikabinus buvau.
Bandysiu lipt is lovos ir pas seimos daktara vaziuot. Pirmas apsilankymas bus. Nuo ryto nera gera sad.gif
Idomu kazkur paprasius laselines, ar gauciau ar tik guldyt I ligonine turi ? Mastau jau toki varianta, nes vanduo man tik bloguma issaukia.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 02, 09:04)
Labas rytas,
Mano vakarai "Geri". Vakarieniu galiu nevalgyti, jos eina lauk. Ir taip jau 5 dienos. Ka pykina pastojus, o mane nuo 12 savaites. Lauk viskas ejo ir veliau tik rugstys. Iki isnaktu tualeta apsikabinus buvau.
Bandysiu lipt is lovos ir pas seimos daktara vaziuot. Pirmas apsilankymas bus. Nuo ryto nera gera sad.gif
Idomu kazkur paprasius laselines, ar gauciau ar tik guldyt I ligonine turi ? Mastau jau toki varianta, nes vanduo man tik bloguma issaukia.

siaip kai yra labai bloga ir stipri taksikoze tai guldo i ligonine ir lasina kaz ka nuo pykinimo. Pazistu viena mergina ja pykino 4 menesius ir ji is viso negalejo nieko imti i burna numete svorio tai pagulde i ligonine ir lasino jai kaz ka , tai paskui atsigavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos vilnietes, gal kuri nors ejote ar eisite i sias paskaiteles? Zadu antakalnyje gimdyti, paskaiciau visai gal nieko cia apsilankyti g.gif

http://vmkl.lt/32-ku...nekologijos-kli

Kristinuke 4u.gif tikekimes maziukas ten spaudzia tulzi ir skausmai nesikartos daugiau 4u.gif

svajuke, cia pas mus berods Mila ir beta1 buvo su lasalinemis padraugavusios, gal tikrai pabandyk pasiprasyti smile.gif

Man skauda gerkle verysad.gif kendicionierius arba vakarykstis vejelis prie ezerelio unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 02, 09:04)
Labas rytas,

Sveikute cia tau 4u.gif kad greiciau praeitu. Mane pradejo pykinti nuo 9 sav. vakarais, o pradejau vemti tik 11 sav., net nuo vandens, nuo bet ko kas patekdavo i skrandi. Po tokiu triju dienu man tada buvo 12 sav. paskambinau savo ginei, ji iskarto mane issiunte i ligonine, ten nustate kad man dehidratacija, truko kalio, pagulejau tris dienas, gavau daug lasaliniu, bet po to tikrai geriau pasidare. Ir man butinai sake gerti gryna vandeni, dar leido kartais citrinos siek tiek isilasinti, gerti mazais gurksneliais pastoviai. Po ligonines dar teko kelis kartus pavemti, bet tai jau menkniekis palyginus su tuo kaip buvo anksciau. Viskas liovesi tik apie 16 sav. Taigi tavo atveju prasyciausi i ligonine, kad atstatytu organizmo skyscius. Nes lasaliniu gavau tikrai daug, pirma diena kokius 3 litrus, sekancia 2 diena, o trecia diena 1 litra, bet del to kad jau galejau gerti ir valgyti pati.
Atsakyti
Labutis,

nu ir ugtelejo mano pilvukas per paskutines savaites dienas, jau tikrai jauciuos pasunkejus, vos puskuoju, net ryte biggrin.gif
o dar 3 men liko, ajajai rolleyes.gif

Svajuke, pirmiausiai balioncikas uz kancias 4u.gif
Su pirmaja kaip pradejau vemti po 5-7k per diena nuo 7 sav taip pabaigiau apie 4 men gal apie 19sav.
Pirmiausiai, kaip ir tu, nenorejau gultis i ligonine, todel ikalbinau savo gine rekomenduoti (aisku pirmiausiai man atliko tyrimus, kraujo, slapimo) ka lasintis, tai apie 9 sav kasdiena MB vezdavo mane i klinika (privati) kur per pora val man sulasindavo lasalines ir visa kita laika gulejau namie-savijauta kiek pagerejo keliom dienom, bet nenustojau vemti.
Apie 11 sav situacija paumejo, vemiau po 10k per diena, tuomet netekau nemazai svorio, gine neberizikavo ir mane pagulde i ligonine, tiek nusivemus buvau, kad gulejau ilgiau kaip sav, lasino paprasta fiziologini skysti, gliukoze, po kelis litrus, paraleliai gaudavau cerukalio vaistu (va jis tai daro stebuklus).
Paleido namo su puikiais tyrimais pagerejusiu apetitu ir gera savijauta.
Po nepilnos savaites viskas atsinaujino, vemiau jau maziau po pora kartu, valgiau po trupuciuka, geriau mikro gurksniukais.
Atsigavau, kaip minejau apie 19sav..
Su antraja dabar pradejo pykint nuo 5 sav, vemt pradejau nuo 6 mazdaug, ligoninej gulejau karta ir tai para, sulasino skysciu ir paleido.
Blogavau iki 14sav
As tavo vietoj ne nedvejociau, gulciaus i ligonine, ten prieziura kita, pasikeisi aplinka, daugiau gulinesi, susipazinsi su kitom nestukem, gal naudingos info suzinosi 4u.gif
Sveikatos tau ir mazuliukui 4u.gif

Kristinuke, sveikateles tau, ot puokste negalavimu i pabaiga doh.gif Laikykis smile.gif

Madissa, pazistamas jausmas, pagerk arbatu daugiau, man padedavo islandiskos kerpes (ciulpiamos pastiles) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Sv@juke, jei jau gyvent sunku darosi dėl vėmimo, geriau nerizikuok ir anksčiau kreipkis. Juk yra ir dienos stacionaras, jei labai į ligoninę gultis nenori.
Mano sveikata taisosi, gyventi jau galima ir su kosuliu, ir sloga, tik su šlapimo takais ar šlaple pačia kažkas vyksta. Ryte pasirodė kraujo nusišlapinus, dabar jaučiu tik tokį dirginimą. Laukiu pasėlio rezultatų, nors, kaip tyčia, vaduojanti ginė tokia flegmatikė, kad kol ištirs ką reikia, pagimdysiu greičiau doh.gif O į klinikų gydytoją nenoriu kreiptis, nes aišku kaip dieną - paguldytų ir tirtų. O mano dar krepšiai neparuošti, ką šiandien užsibrėžiu atlikti, kad ramesnė sąžinė būtų.
Atsakyti
Sveikatitės ir stiprybės visoms negaluojančioms. Aš, varna, galvojau, kad jei jau nepradeda pykinti iki 6-7 sav, tai jau jokie blogumai ir negresia, pasirodo klydau. Tikiuosi man nebus tų "Džiaugsmelių".

Papildyta:
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 05 02, 11:29)
Sveikatitės ir stiprybės visoms negaluojančioms. Aš, varna, galvojau, kad jei jau nepradeda pykinti iki 6-7 sav, tai jau jokie blogumai ir negresia, pasirodo klydau. Tikiuosi man nebus tų "Džiaugsmelių".

Laukiu nesulaukiu rytojaus, kai pamatysiu savo saulės zuikučius. Kažkaip mintyse jau susidėliuojau, kad 2 leliukai manyje auga, o ne 3. Ir labai tikiuosi, kad po rytojaus nustosiu sapnuoti košmarus, gal kai bus viskas aišku ir pasamonė nurims blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 05 02, 13:40)
Laukiu nesulaukiu rytojaus, kai pamatysiu savo saulės zuikučius

ir man rytoj pasimatymas wub.gif

4u.gif 4u.gif negaluojančioms
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 05 02, 13:07)
Mano sveikata taisosi, gyventi jau galima ir su kosuliu, ir sloga, tik su šlapimo takais ar šlaple pačia kažkas vyksta. Ryte pasirodė kraujo nusišlapinus, dabar jaučiu tik tokį dirginimą. Laukiu pasėlio rezultatų, nors, kaip tyčia, vaduojanti ginė tokia flegmatikė, kad kol ištirs ką reikia, pagimdysiu greičiau  doh.gif O į klinikų gydytoją nenoriu kreiptis, nes aišku kaip dieną -  paguldytų ir tirtų. O mano dar krepšiai neparuošti, ką šiandien užsibrėžiu atlikti, kad ramesnė sąžinė būtų.

Ne nu tau kaip tycia pries gimdima visos ligos islindo doh.gif vargsiuke laikyk 4u.gif
Jei slapimas su kraujuku gali buti ir cistitas, slapimtakio uzdegimas, nu aisku pradziai reikia sulaukti slapimo rezutatus, linkiu, kad to gerio nebutu schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Madissa @ 2012 05 02, 10:10)
Merginos vilnietes, gal kuri nors ejote ar eisite i sias paskaiteles? Zadu antakalnyje gimdyti, paskaiciau visai gal nieko cia apsilankyti g.gif

As buvau abejose paskaitose, kaip uz 10 litu galima ir nueiti 4u.gif Man informatyvesne pasirode paskaita apie nestumo pabaiga ir gimdyma 4u.gif

Kristinuke, tau daug daug sveikatos 4u.gif Greiciau kapstykis is ligu 4u.gif Bet kas per gine, juk slapimo tyrima galima padaryti cito ir is karto matyti, ar yra uzdegimas unsure.gif Aisku, paselio atip greitai nepadarysi doh.gif

Svajuke, ir tau daug sveikatos 4u.gif

Marusiote, Zuzla, graziu pasimatymu rytoj 4u.gif

Olija, kaip jautiesi, ar nera jokiu gimdymo pozymiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 05 02, 17:28)
Olija, kaip jautiesi, ar nera jokiu gimdymo pozymiu?  mirksiukas.gif

Jauciuosi gerai, beveik kaip nenescia biggrin.gif Tik vakar pamaciau, kad ant pilvelio strijos pradeda atsirasti blink.gif nes paskutiniu metu pilvukas dideja blush2.gif O mano stebukliukas turbut niekur nesiruosia doh.gif vis krebzdena, kilnoja pilveli lotuliukas.gif Isbandziau ananasa - nepadejo schmoll.gif , smileysex.gif - irgi nepadejo, vonios - nepernesu, laiptais begioju, kaip nenescia, nes gyvenu antrame aukste, o virtuve pirmame, tai per diena kokius 10 kartu pirmyn-atgal. Mano viena pazistama tiek pat laiko nescia kaip as, tai vos uzlipa pas mane i antra auksta doh.gif sako, jei man taip reiketu kelis kartus per diena turbut pagimdyciau belipant lotuliukas.gif Taip kad neaisku, kada susitiksiu su savo 2.gif Pagal tikslia pastojimo data - tureciau ir labai noreciau si savaitgali blush2.gif , pagal valstybinius ginius dar tik geguzes 9d., nes jie skaiciuoja pagal mm, ir niekaip as jiems neirodau, kad mano O ivyko anksciau, nes tuo metu kaip tik lankiausi vaisingumo klinikoje ir net skanas 9 sav. parode, kad gimdyti geguzes 6d. Bet jie cia UK nepaiso Lietuvos gydytoju. Taip kad vis laukiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Turiu skubu klausima-ar jums nestumo metu dare hormonu tyrimus-FT4 IR TSH? Kazkaip netiketai pasidariau ir ziuriu FT4 yra zemiau normos-9,11, kai norma nuo 11,8. Prisiskaiciau visokiu nesamoniu, tai dabar neramu ziauriai, pas endokrinologa tik uz 2sav. Nerandu sau vietos doh.gif Pries nestuma buvo viskas normose, nesuprantu kodel nukrito.. g.gif Gal kas susiduret? mirksiukas.gif
Atsakyti