Labutis,
nu ir ugtelejo mano pilvukas per paskutines savaites dienas, jau tikrai jauciuos pasunkejus, vos puskuoju, net ryte

o dar 3 men liko, ajajai
Svajuke, pirmiausiai balioncikas uz kancias
Su pirmaja kaip pradejau vemti po 5-7k per diena nuo 7 sav taip pabaigiau apie 4 men gal apie 19sav.
Pirmiausiai, kaip ir tu, nenorejau gultis i ligonine, todel ikalbinau savo gine rekomenduoti (aisku pirmiausiai man atliko tyrimus, kraujo, slapimo) ka lasintis, tai apie 9 sav kasdiena MB vezdavo mane i klinika (privati) kur per pora val man sulasindavo lasalines ir visa kita laika gulejau namie-savijauta kiek pagerejo keliom dienom, bet nenustojau vemti.
Apie 11 sav situacija paumejo, vemiau po 10k per diena, tuomet netekau nemazai svorio, gine neberizikavo ir mane pagulde i ligonine, tiek nusivemus buvau, kad gulejau ilgiau kaip sav, lasino paprasta fiziologini skysti, gliukoze, po kelis litrus, paraleliai gaudavau cerukalio vaistu (va jis tai daro stebuklus).
Paleido namo su puikiais tyrimais pagerejusiu apetitu ir gera savijauta.
Po nepilnos savaites viskas atsinaujino, vemiau jau maziau po pora kartu, valgiau po trupuciuka, geriau mikro gurksniukais.
Atsigavau, kaip minejau apie 19sav..
Su antraja dabar pradejo pykint nuo 5 sav, vemt pradejau nuo 6 mazdaug, ligoninej gulejau karta ir tai para, sulasino skysciu ir paleido.
Blogavau iki 14sav
As tavo vietoj ne nedvejociau, gulciaus i ligonine, ten prieziura kita, pasikeisi aplinka, daugiau gulinesi, susipazinsi su kitom nestukem, gal naudingos info suzinosi
Sveikatos tau ir mazuliukui
Kristinuke, sveikateles tau, ot puokste negalavimu i pabaiga

Laikykis
Madissa, pazistamas jausmas, pagerk arbatu daugiau, man padedavo islandiskos kerpes (ciulpiamos pastiles)