Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(olija777 @ 2012 05 04, 15:28)
SVEIKOS NESTUKES mirksiukas.gif AS PO TA, VAIKO GALVYTE JAU ISISTACIUSI bigsmile.gif BET VEIKSMO KOL KAS JOKIO schmoll.gif KITAS APSILANKYMAS SEKANTI PENKTADIENI, JEI IKI TOL NEPAGIMDYSIU doh.gif O KAIP NORIU GIMDYTI ax.gif , NORS IR BIJAU  blink.gif O GIMDOS KAKLELIO MASAZO MAN NEGALIMA, DEL TO PARAZITO STREPTOKOKO doh.gif ARBA VAIKELIS PATS LENDA, ARBA I LIGONINE doh.gif

Na tai lauksim naujienų. Senokai jau šventėm gimtadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 05 07, 10:20)
Nedaug beliko, bet ir nerimo daugėja. Vakar kas valandą pradėjo mausti nugarą ir pilvo apačią, tai jau taip neramu pradėjo darytis... Ne susitikimo baisu, o tai, kad man CP, sloga dar nosį užkimšusi, kaip reikėtų narkozę išsivaikyt...
O virusas šitas bjaurus. Aš nuo vyro gavau, bet kad jis būtų galutinai pasveikęs ir jaustųsi kaip žmogus, irgi dar negalima pasakyti... Pirmas dienas aš irgi paslika gulėjau, atsimerkti buvo sunku nuo slogos, gerklę skaudėjo, kosulys tragiškas. Man temperatūra buvo aukščiausia 37,6. Gėriau irgi paracetamolio.  O su šeimos gydytoja, kai vietų pas ją nebuvo, susiskambinau, pasakė, ką daryti, kai per tris dienas nepraėjo, važiavau, kad paklusytų plaučių, tada ir išrašė antibotikų, nes gimdymas tai beveik ant nosies man.
Bent man tai skyrė "Zinnat", nes turiu bėdą su kosuliu kovojant, kad ne visi antibiotikai jį palaužia. Bet šiaip ar taip tikrai yra kelių rūšių antibiotikai, tinkami nėštukėms. 
Patarčiau kuo greičiau į gydytoją kreiptis visoms, prie ko tik kimba šis bjaurybė, nes tikrai ne šiaip sau sloga ir ne šiaip sau kosulys doh.gif

Žinok, aprašei mano situaciją. Pirma vyras susirgo. Po savaitės aš. Vyras dar vis nepasveikęs. Tai ir kostim bei sloguojam abu doh.gif Tik tiek, kad aš temperatūros neturiu. Tad antibų dar nepradėjau gert. Kažkiek jaučiuos geriau, lyginant su praeita savaite. Tad dar kelias dieneles pažiūrėsiu, jei negerės, reiks vėl pas gydytoją eiti. Labiausiai tai kosulys neramina g.gif
Papildyta:
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 05 07, 11:46)
Aš jau nebežinau kas darosi man. Pilvas toks neramus, pamaudžia vis, pergyvenu juodai, kad kas negerai. Bet negaliu niekaip atskirti ar čia žarnynas steikuoja, nes užkietėję viduriai, ar leliams negero kas.... Darausi visiška paranojikė, jei taip visus 9 mėnesius-tai tikrai anksčiau į durnyną išveš nei gimdyt  blink.gif Bet gal apsiraminsiu, kai judesiukus pajusiu, bet tai kokius 1-2 men laukti dar  doh.gif
Ryt pas genetikus, gal pamatys jei kas negerai.

Turbūt visoms pirmi mėnesiai baimių pilni. Aš ramiau pasijaučiau, kai judesiukus pradėjau jaust. Tada ir nėštumu džiaugtis pradėjau. Iki to laiko, nors širdy ir džiaugiausi, bet baimių visokių pilna buvau. Iki kokios 12 sav. tai iš vis dėl visko pergyvenau ir neramu buvo, kad tik viskas gerai. Tad ir echo dariausi pakankamai dažnai (gal kas 2 -3 sav.), gydytoja vis nuramindavo, kad auga žirniukas, o man jau žiūrėk už kelių dienų vėl nerimas blush2.gif
Bet dabar, kai judesiukus jaučiu, nebeliko to didelio nerimo. Dabar atsirado baimė ... gimdyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

grizau is gydytoju, apendicito nerado thumbup.gif bet, maigant vistiek skaudejo, tai ir nesupratau biggrin.gif Sako, teks kenteti blink.gif nu ka kentesiu, kita sav iki gines, gal jinai man ka isaiskins g.gif

Merginos gavau kraujo tyrimo atsakymus,gal kri pakomentuos ax.gif nes matau, kad kazkas negerai, bet nesupnatu kas biggrin.gif

Leuk (4-9) pas mane 11.25
Trom. pasisk. (11.5-15)pas mane 10.1
Neut.abs.sk (1.5-4.5) pas mane 8.491
Neutr.% (40-70) 75.41
Limf % (20-45) 16.72
Monoc.abs.sk (0.05-0.72) 0.841
Ezin % (0.5-5) 0.3
Nieko nesuprantu biggrin.gif

Bet kiek suprantu HB yra hemoglobinas g.gif tai jo turiu net 131 blink.gif o va bijojau, kad nukrito biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

Nu merginos, kas cia su tais persalimais pasidare - sveikite schmoll.gif

O as irgi apturejau ne koki savaitgali-vakar pirma karta per visa nestuma vemiau, eina sau kaip negera buvo, ir silpna baisiai. Uztai snd lekiau i ligonine skysciu pasilasinti, nes puse nakties nemiegojau, taip silpna buvo, kad atrodo uzmigsiu ir nebeatsikelsiu doh.gif Dabar jau kazkiek geriau ax.gif

Beje, merginos, klausimas ne i tema-ar apturesite kas nestukiu fotosesija? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 07, 18:13)

O as irgi apturejau ne koki savaitgali-vakar pirma karta per visa nestuma vemiau, eina sau kaip negera buvo, ir silpna baisiai. Uztai snd lekiau i ligonine skysciu pasilasinti, nes puse nakties nemiegojau, taip silpna buvo, kad atrodo uzmigsiu ir nebeatsikelsiu  doh.gif  Dabar jau kazkiek geriau  ax.gif

Beje, merginos, klausimas ne i tema-ar apturesite kas nestukiu fotosesija?  mirksiukas.gif

O tai kas buvo, kodel vemei? unsure.gif gal suvalgei kaz ka ne to ir apsinuodijai? g.gif As tai labai noriu fotosesijos, dar mastau kur ir pas ka darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 07, 18:17)
O tai kas buvo, kodel vemei? unsure.gif gal suvalgei kaz ka ne to ir apsinuodijai? g.gif As tai labai noriu fotosesijos, dar mastau kur ir pas ka darytis ax.gif

Nnz, gal sureagavo ryte ant tuscio greifrutu sultis isgeriau su gelezim doh.gif Tai gal uztai g.gif
O del fotosesijos tai ir as mastau, galvoju-reikia ar nereikia (?) Kol nebuvau nescia, tai sakiau darysiuos ir 3/4D ir fotosesijas ir dar visokiu nesamoniu, o dabar del visko abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 07, 19:03)
Nnz, gal sureagavo ryte ant tuscio greifrutu sultis isgeriau su gelezim  doh.gif  Tai gal uztai  g.gif
O del fotosesijos tai ir as mastau, galvoju-reikia ar nereikia (?) Kol nebuvau nescia, tai sakiau darysiuos ir 3/4D ir fotosesijas ir dar visokiu nesamoniu, o dabar del visko abejoju  doh.gif

Nu daug kas daro tas fotosesijas ir man tai labai grazu, bet as irgi vis dar neapsisprendziu. Gal atminciai tai super butu smile.gif
Atsakyti
Beje, merginos, klausimas ne i tema-ar apturesite kas nestukiu fotosesija?  mirksiukas.gif

būtinai reikia įamžinti pilvuką smile.gif kadangi turim neblogą fotiką, tai pabandysim patys, jei nepatiks, kreipsimes į pažįstamą fotografą.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mes po 2 savaiciu darysim. jau ir dabar su tokiu pilvuku, koki turiu, galeciau laisvai pozuoti. todel noriu jau pasidaryti, kol dar visai nesudramblejau ir panasi i moteriske rolleyes.gif siaip mes su mb kiekvienais metais daromes fotosesijas, cia jau pasidare kaip kokia tradicija. skirtumas tik tas, kad siemet nuotraukose busiu biski ( na gal net ne biski rolleyes.gif ) storesne biggrin.gif bent musu akimis, fotosesijos - tikrai verta pinigu investicija, nes lieka labai graziu dalyku prisiminimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 05 07, 07:32)
Jei dar aktualu dėl sergu.lt

[ur

Aciu labai 4u.gif O tu nepergyvenk, pradzioj visokiausiu skausmeliu buna. Ryt suzinosi, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Streamy, gerai, kad ne koks apendicitas 4u.gif O tyrimus turbut geriausiai gyd.tau pakomentuos.

Va uzklausiau MB apie fotosesija, kad susirupino - sako, o tai tu ten nusirenginesi? g.gif lotuliukas.gif Siaip l.noreciau graziu ir profesionaliu foto, gamtoj ir gal studijoj, bet kolkas neisivaizduoju, nei kur, nei kaip, nei koki fotografa rinktis.

O as nusibeldziau iki gyd., paklause, plauciai normalus, anginos irgi nera, tik kazkoks bjaurus virusas uzpuoles, tai visokiu vaistu homeopatiniu prisake gert. Tikiuosi, kad pades, nes kolkas sloga kosmine..
Atsakyti
Kazkokios apsirgusios mes visos cia biggrin.gif
Atsakyti