Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(*Mila* @ 2012 05 08, 18:50)
taip, iki lapkricio...
nu sunku, aisku, o ka darysi, dar tekedama zinojau, uz ko teku, tai nieko cia nepadarysi, tokia tarnyba.
per gimdyma tikriausiai nebus, susitvarkysiu, tevai mano salia, pades, tik pradzia, kol isivaziuosiu, tokia sunkoka, bet ne pirmas kartas, zinau, kad priprasiu.

Nu jo jei jau zinai, kad taip yra tai gal biski lengviau, kaip pvz jureiviu zmonos irgi laukia ant kranto savo vyru, kurie juroje isbuna po puse metu, bet irigi pripranta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 08, 17:55)
Nu jo jei jau zinai, kad taip yra tai gal biski lengviau, kaip pvz jureiviu zmonos irgi laukia ant kranto savo vyru, kurie juroje isbuna po puse metu, bet irigi pripranta ax.gif

taip taip, vis raminu save, ne as pirma, ne as ir paskutine biggrin.gif
visos tokioj situacijoj istveria, pavyks ir man smile.gif
juolab, nesu viena, Braskyte salia, o ir Zemuogele po poros menesiuku supuosiu wub.gif tuomet laikas visai kitaip eis ir ilgesys gal nebus toks astrus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 08 gegužės 2012 - 18:11
QUOTE(*Mila* @ 2012 05 08, 19:11)
taip taip, vis raminu save, ne as pirma, ne as ir paskutine biggrin.gif
visos tokioj situacijoj istveria, pavyks ir man smile.gif
juolab, nesu viena, Braskyte salia, o ir Zemuogele po poros menesiuku supuosiu wub.gif tuomet laikas visai kitaip eis ir ilgesys gal nebus toks astrus smile.gif

Jooo tikrai kai yra vaikuciu ir yra kur sutelkti visa savo demesi laikas tikrai bega labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 05 08, 08:33)
Labas rytas,

puskuoju biggrin.gif

matau, greit gimtadieniu turesim, laukiam laukiam thumbup.gif

Streamy, dziaugiuos, kad nepasitvirtino apendicito itarimai, o del skausmu, ciupk 4u.gif menkas malonumas, bet svarbiausia, kad mazylei viskas ok 4u.gif

Diskutavot apie fotosesija, tai su pirmaja turejom namine tokia, bet faina visai, o db MB jau isvaziaves, tai jei kazka ir pasidarysiu, tai vel su drauge, kokiam miske, zemuogiu lauke su savo Braske biggrin.gif

Jau kaip laukiu savo mazosios Zemuogeles, anadien susirinkau vystymo stala, liepa laukiu parkeliaujant is UK lopsiuko, tiek jau noris pataliukus purent, baldelius stumdyt, jai vieta ruost wub.gif o dar 12 sav laukti rolleyes.gif

Mes irgi su Braske prie juros keliausim geguzes pabaigoj, tai as taip pat del visa ko tasyte i ligonine susiruosiu, tai jau siandiena issitraukiau dar Braskei ruosta sarasiuka i ligonine, tokie smagus prisiminimai sukilo, zodziu, nepaisant to, kad sianakt MB i misija pusmeciui isskrido, stengiuos gyvent TIK POZITYVIOM emocijom ax.gif

Wow, pusei metu??? Isproteciau!!!!!! As turedama savaji ponosiai, jam vis priekaistauju, kad man maza ir maza demesio, na o tu saunuole:)))) Stiprybes jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rude rude @ 2012 05 08, 18:54)
Wow, pusei metu??? Isproteciau!!!!!! As turedama savaji ponosiai, jam vis priekaistauju, kad man maza ir maza demesio, na o tu saunuole:)))) Stiprybes jums thumbup.gif

Neipsrotetumei, iveiktumei, kai susiduri su tokiom situacijom, atrodo, siaubas, tai ne man, bet kai nelabai turi is ko rinktis, patikek, atsiranda is kazkur jegu ir iveiki, paskui tik stebiesi, kaip pavyko biggrin.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 08, 10:53)
Tanga, jei gerai pamenu, žadėjai eiti į sveikos pradžios mokymus Kaune. Gal buvai balandžio mėn? Nes ką tik skambinausi, tai sakė, kad nei gegužės, nei birželio mėn neplanuoja šių mokymų Kaune daryti, nes nesusirenka grupės  doh.gif

Ruošiausi eiti, bet, kai sulaukiau tokio atsakymo, nutariau į Krikščioniškų g.n. kursus eiti. Šiandien buvau paskaitoje apie gimdymą. Trumpai, aiškiai, bet nieko ypatingo. Aš vis tikiuosi, kad pamokys kas kvėpuoti ir normaliai paaiškins, kaip reikia stangintis, bet įtariu, kad tokių dalykų niekas nemoko biggrin.gif Vietoje teks išsiaiškinti, kas ir kaip. biggrin.gif
Atsakyti
As po TA. Auga zuikis, sportuoja wub.gif
Nutraukiam crinone, ui bijau. Ko tai neramu ax.gif
Ir liepe pradet zuvu taukus. Kokie geriausi ?
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 05 08, 11:33)
nepaisant to, kad sianakt MB i misija pusmeciui isskrido, stengiuos gyvent TIK POZITYVIOM emocijom ax.gif

4u.gif Na ir stipri esi, aš be MB nė savaitės neištempčiau, per 15 m. nebuvom išsiskyrę ilgiau nei penkiom dienom. O dabar labiau nei bet kada norisi, kad jis būtų šalia.
Atsakyti
Kaip pasiilgau sito skyrelio... blush2.gif
Mila, linkiu, kad tas laikas neprailgtu ir kuo greiciau abu dziaugtumetes savo uogom wub.gif . Bet tu tikrai stipri 4u.gif . Ir kiek nedaug liko, jau trecias trimestras wub.gif , kaip greit tas laikas bega...
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 08, 21:42)
As po TA. Auga zuikis, sportuoja  wub.gif

thumbup.gif

aš ir su gerom naujienom - gimdos pasėlis ir tepinėlis superiniai, bent čia viskas gerai happy.gif

labas rytas mirksiukas.gif
ir mums komandiruotės ne naujiena smile.gif visi irgi klausinėja kaip jus taip mokat.. atsimenu, kai tik pradėjom gyventi kartu, vyras po komandiruotes lakstydavo, o paskui taip gavosi, kad metus namie sėdėjo, tai reikėjo mokytis iš naujo gyventi kartu hihihi.gif
dabar irgi nusimato - aš į dekretą, o jis į komandiruotę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 gegužės 2012 - 07:10
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 08, 21:42)
As po TA. Auga zuikis, sportuoja  wub.gif
Nutraukiam crinone, ui bijau. Ko tai neramu  ax.gif
Ir liepe pradet zuvu taukus. Kokie geriausi ?

su gera TA 4u.gif nebijok del crinon, viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 05 09, 08:07)
thumbup.gif

aš ir su gerom naujienom - gimdos pasėlis ir tepinėlis superiniai, bent čia viskas gerai happy.gif

thumbup.gif

Komandiruotes vyro ir man deja nenaujiena, bet su Mila nesilyginu, MB isvyksta ilgiausiai savaitei, o dabar kai as nestuke.gif tai visai sumazino komandiruociu kieki ax.gif

Del fotosesijos kalbejote, man nepatinka tos studijines nuotraukos, kur nuogi pilveliai, bet kur nors gamtoje tai labai grazu wub.gif
turim nebloga fotoaparata, bandysim prie juros ka nors patys pasidaryti, kad tik oras nepavestu.
Nuostabus laikas auginti pilvelius, oras puikus, zydi viskas, na kazkokia jautri pasidariau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 05 09, 06:56)
labas rytas 4u.gif
su gera TA  4u.gif nebijok del crinon, viskas bus gerai smile.gif
thumbup.gif

Komandiruotes vyro ir man deja nenaujiena, bet su Mila nesilyginu, MB isvyksta ilgiausiai savaitei, o dabar kai as  nestuke.gif tai visai sumazino komandiruociu kieki  ax.gif

Del fotosesijos kalbejote, man nepatinka tos studijines nuotraukos, kur nuogi pilveliai, bet kur nors gamtoje tai labai grazu  wub.gif
turim nebloga fotoaparata, bandysim prie juros ka nors patys pasidaryti, kad tik oras nepavestu.
Nuostabus laikas auginti pilvelius, oras puikus, zydi viskas, na kazkokia jautri pasidariau  rolleyes.gif

Orai tai puikūs, bet greičiau nužydėtų kažkas, kas dabar žydi doh.gif snarglys iki kelių, rankos išbertos-manaiu šiemet bus kitaip nei kas met, bet verysad.gif
Dėl fotosesijų pritariu, kad gamtoj jos natūralesnės, jaukesnės smile.gif
Atsakyti