Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

olija777, dideliausi sveikinimai!

as irgi nakti i sekmadieni vos neisvaziavau gimdyti, bet kol ploviausi galva, saremiai dingo...tai puksiu sau toliau doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
O i klausimeli gal Kristinuke gal atsakys, nes jei gerai atmintis pamena, lyg tau buvo FT4 pakiles skaiciukas ir gerei pastoviai tiroksina? Klausimelis butu-israse matai ir man tiroksino po puse tabletytes gerti , nors skydliaukes echo nieko blogo nerode ir sake po men reikes kartoti tyrimus, bet gyd uzrase uz 2men, tai dabar suku galva-kazin cia gyd susimaise ir jei tyrimas butu po men geras reiketu nutraukti tiroksina? Nes yra skirtumas gerti men ar 2men, juk ne vitaminas tas tiroksinas...? Ar ji gerti dabar reikes iki nestumo galo? g.gif Ale ot per nestuma, atrodo viska issiaiskinu, bet isejus is kabineto vel kruva klausimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 14, 16:50)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif
O i klausimeli gal Kristinuke gal atsakys, nes jei gerai atmintis pamena, lyg tau buvo FT4 pakiles skaiciukas ir gerei pastoviai tiroksina? Klausimelis butu-israse matai ir man tiroksino po puse tabletytes gerti , nors skydliaukes echo nieko blogo nerode ir sake po men reikes kartoti tyrimus, bet gyd uzrase uz 2men, tai dabar suku galva-kazin cia gyd susimaise ir jei tyrimas butu po men geras reiketu nutraukti tiroksina? Nes yra skirtumas gerti men ar 2men, juk ne vitaminas tas tiroksinas...? Ar ji gerti dabar reikes iki nestumo galo?  g.gif Ale ot per nestuma, atrodo viska issiaiskinu, bet isejus is kabineto vel kruva klausimu  doh.gif

Mano hormonai dabar normalūs, bet tiroksiną vis tiek reikia gerti, nes būtent dėl jo jie tokie. Tiesiog skydliaukė gauna papildomai ir viskas gerai tada. O tiroksinas nėra vitaminas, tas tiesa, bet, jei jo trūksta, didesnė žala... Cituoju, kas parašyta "Nėščiosios vadove": "Skydliaukės hormonai yra būtini vaisiaus smegenims vystytis; kūdikiai, kurie negauna jų pakankamai gimdoje, gali gimti turėdami įvairių problemų, pvz., sulėtėjusį vystymąsi, pažeistas smegenis, kartais kurtumą. Žinoma, dozavimą gali tekti pakeisti, nes nėštumas veikia skydinės laiukos funkciją."
O kad echoskopija nieko blogo nerodo, tai ir džiaukis. Dar to betrūko, kad mazgelių atsirastų ar pan.
O kad po dviejų mėnesių vizitas, nors sakė, po mėnesio tikrintis, gal susipainiojo... Šiaip jau nėštukes iš tikrųjų tikrina kas mėnesį. Man taip gydytoja sakė.
Atsakyti
kam reikalinga tokia pilvo juosta? tik dėl grožio? ar funkcionuoja kažkiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 gegužės 2012 - 15:42
QUOTE(Ingvita @ 2012 05 13, 21:45)
Olija777, sveikinu labai labai!!!!  ploja.gif
Meiles vaisiuk, ar tu jau jauti judesiukus? As kuo tuo labiau jauciau ir fainiausia buna kai matau, jog pilvelis "banguoja", tokie "burbuliukai" iskyla  ax.gif kazkas nerealaus.. is pradziu maniau, kad man vaidenasi, bet dabar kartu su vyru vakarais stebime kaip musu zuikis "sveikinasi" su mumis  bigsmile.gif

Lekiu miegoti.. liko paskutine savaitele darbelyje, tad rytoj turbut pirma karta gyvenime eisiu i darba kaip i svente.. Net sunku patiketi, kad tai paskutinis pirmadienis  g.gif
Buckis visoms  wub.gif

Sveikinu su paskutine savaitele, fantastika!!! Matyt atostogu turi, nes siaip kaip ir ankstoka ax.gif As biuleteni 1,5 sav paimsiu ir taip tikiuosi nors kiek pailset. O po to dar 6 sav. liks....
Jauciu judesiukus, tik kazkaip nemaciau, ar ten banguoja smile.gif As vadinu "pupsi" smile.gif Tai vat dabar ir galvoju, kad jei kasdien pupsi, tai reiskias viskas gerai smile.gif Is tiesu smagus periodas prasideda, reikia tik dziaugtis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mila* @ 2012 05 14, 11:50)

Meiles vaisiau, kaip miela, nusadazet melynai thumbup.gif dziugu, kad sveikas vaikiukas auga pas tave 4u.gif

Aciu, mieloji, mano vyras tiesiog devintam danguj, sake visa vaikyste kampukus valge hihihi.gif Lauksim dabar tavo geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Meiles vaisiuk, tai tikrai, ne bereikalo TB tiek kampuku privalge biggrin.gif dar karteli, sveikinimai smile.gif

Po piet siandiena atkuto mano Zemuogele, kruta juda vis, spirtelna karts nuo karto taip drutai, kad net aiktelnu is netiketumo biggrin.gif
...palengvejo kazkaip karsta.gif
Nezinau, gal kitos merginos kurios jau po antra nestuke.gif turi pritars ar paneigs, bet man taip jau nekantru greiciau sulaukti gimdymo datos, tiek noris glausti mazutele prie sirdies, kad net zodziais pasakyt nemoku, atrodo, faina, grazu, jautru tas nestumas, judesiukai, pilvuzas, bet kai zinau, kad visa tai tik gelytes, kad didziausias pilnatves jausmas, dziaugsmas, laime dar tik pries akis-nu negaliu, kaip nenustygstu vietoj smile.gif

O dar 11 sav laukimo... rolleyes.gif smile.gif

Milima, matau, skaitai, kaip sekasi augint savo turtelius? Kaip broliukas su sesyte draugauja? jei tik turi laiko, brukstelk mums, tikrai idomu, kaip bendrazygei sekas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 14, 14:50)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif
O i klausimeli gal Kristinuke gal atsakys, nes jei gerai atmintis pamena, lyg tau buvo FT4 pakiles skaiciukas ir gerei pastoviai tiroksina? Klausimelis butu-israse matai ir man tiroksino po puse tabletytes gerti , nors skydliaukes echo nieko blogo nerode ir sake po men reikes kartoti tyrimus, bet gyd uzrase uz 2men, tai dabar suku galva-kazin cia gyd susimaise ir jei tyrimas butu po men geras reiketu nutraukti tiroksina? Nes yra skirtumas gerti men ar 2men, juk ne vitaminas tas tiroksinas...? Ar ji gerti dabar reikes iki nestumo galo?  g.gif Ale ot per nestuma, atrodo viska issiaiskinu, bet isejus is kabineto vel kruva klausimu  doh.gif

aš irgi pasidalinsiu savo patirtimi 4u.gif Mano hormonai visi normos ribose, bet kai darė punkciją, nustatė uždegimą. Paskyrė gerti tiroksiną (po pusę tabletytės per dieną). Visa tai buvo gal kokie 3 mėn. iki mano pastojimo. Gydytojas įspėjo, jei pastočiau būtinai reiks pas jį vėl apsilankyti. Tad kai sužinojau jog laukiuosi vėl pas jį apsilankiau su visais tyrimų rezultatais. Jei gerai pamenu, hormonai buvo normos ribose ir dozę gyd. paliko tą pačią. Sekantis vizitas buvo paskirtas už 6 sav. Šį kartą hormonai jau buvo nukrypę, kai kurie smarkiai. Gydytojas didino dozę ir vėl sekantis vizitas už 6 sav. Taip tęsiasi iki šiol. Kas 6 sav. kartoju tyrimus, o gydytojas keičia arba palieka tą pačią tiroksino dozę. Man sakė, kad tiroksiną gerti turėsiu iki nėštumo pabaigos, nes leliui jo labai reikia.
Papildyta:
QUOTE(olija777 @ 2012 05 13, 17:22)
Sveikos nestukes  4u.gif geguzes 11 d. 11.50 mums gime sunus. Esu labai laiminga wub.gif Gimdymo istorija veliau blush2.gif Sekmes visoms busimoms mamytems biggrin.gif

sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olija777 didziausi sveikinimai susitikus su suneliu wub.gif wub.gif Aukit dideli ir sveikuciai 4u.gif 4u.gif

quote=valerie,2012 05 14, 11:51]
Laba diena 4u.gif
Kamelija, saugok save labiau mirksiukas.gif 4u.gif
Tai tau prie visko ir spaudimas uzkiles buvo? Iki kiek? Ir kokius vaistukus gavai?
[/quote]
valerie 4u.gif Ne zinok mano spaudimas, net zemokas buvo-110/80. Bet kaip supratau tuos vaistus reikejo naudoti, kad ji visiskai numusti ir sumazinti gimdos tonusus. Pirma diena kai numese, tai kaip kosmose buvau doh.gif

pasislepusi aciu. Tau ir priklauso 4u.gif
Atsakyti
KERZAKA, KRISTINUKE, dekui uz ats 4u.gif
Atsakyti
Kamelija, spėju Tau irgi tuos pačius vaistukus skyrė, kaip ir man. mirksiukas.gif
man skyrė tada lašelines (po vieną dvi dienas) ir pirmą vakarą kažkokias tabletes (spėju, kad raminami). gydytojas iš pradžių paskyrė po ketvirtį kas pusvalandį ir perspėjo, kad mažina spaudimą.
kadangi tada jau žemokas buvo, tai gavau tik porą kart tablečių, o kitą dieną vis dar jaučiausi mieguista....
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 14, 11:06)
Streamy, kaip tie skausmai, ar dingo?  ax.gif

nuo dienos priklauso ax.gif ryt einu i TA, tai tikiuosi pasakys kas ir kaip, nes skausmas jau ir i kita puse persimete, tai dabar ir desni ir kairi sona skauda doh.gif bet gyvensim, rolleyes.gif tik lelka mano be galo rami, man po sunaus tango sokiu, kazkaip neramu ar viskas gerai cia, nes kol neprikalbinu, nepastumdau, tol nesijudina doh.gif vis negerai tom mamoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 14, 16:41)
kam reikalinga tokia pilvo juosta? tik dėl grožio? ar funkcionuoja kažkiek?

Turiu džinsus ir kelnes su tokia trikotažine juosta. Gal kiek ir prilaiko, bet nepalyginsi su specialiu diržu, kurį kartais užsidedu, kai žinau, kad ilgiau būsiu ant kojų.
Atsakyti