Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Streamy @ 2012 05 14, 22:32)
nuo dienos priklauso  ax.gif ryt einu i TA, tai tikiuosi pasakys kas ir kaip, nes skausmas jau ir i kita puse persimete, tai dabar ir desni ir kairi sona skauda doh.gif bet gyvensim,  rolleyes.gif tik lelka mano be galo rami, man po sunaus tango sokiu, kazkaip neramu ar viskas gerai cia, nes kol neprikalbinu, nepastumdau, tol nesijudina doh.gif vis negerai tom mamoms biggrin.gif

gal vaikas ką spaudžia? man ginė, pas kurią lankytis nesenai pradėjau, sakė, kad per echo jie nematytų ar ten cista, ar dar kažkas....
kadangi skausmai dingo, tai ir nebesuku galvos.

gal kuri auginat katę/iną? ar nesijaudinat dėl to, kad atsiradus vaikui, gali imti pavyduliauti ir kokias nesąmones krėsti ?
šiaip kol kas negaliu saviške skųstis, bet šiek tiek širdelėje virpa, kaip seksis mums toliau.

Mila, žinok, ne Tu viena lauki Tos dienos. atrodo, turėčiau džiaugtis, mėgautis kiekviena diena. bet tos baimės dėl visko, mane žudo.
guodžiu save, kad ne nuo pat nėštumo pradžios tenka vartytis lovoje.

ai, dar pasipasakosiu... kažkada jau rašiau, kad viena kolegė domisi astrologija. tai ji pažiūrėjo mano horoskopą ir tokia laiminga pranešė "tavo horoskopas labai geras...." ir dar pridūrė "oi, va gims berniukas gegužės 12". man tik perėjo per širdį... gegužės mėn? juk per anksti...
paskui ėjau jos dar kartą klausti, gal suklydo? ji pažiūrėjo dar kartą, tik jau per kažkokią kitą programą. ne, gegužės 12. aiškiai rodo. tik tąkart jau nebe berniukas, o mergytė.
nu parlėkus į darbo vietą išsitraukiau kalendorių, pasiskaičiuoju... ogi tebus 30 savaičių.
dar pamenu, kaip čia pasiguodžiau, tuomet Keberiokšt mane ramino, sakydama, kad tokio laiko vaikai išgyvena.
kovo pabaigoje atsiduriu ligoninėje su priešlaikiniu. po dviejų savaičių nuo gulėjimo ligoninėje neaiškūs skausmai, kad nėr kur dėtis.
paskui viskas lyg ir gerai. o va praeitą savaitę lyg kas privertė paskambinti gydytojai ir paklausti dėl vaiko judesių. po patikrinimo - gulimas režimas. reikia lipti laiptais, negaliu užlipti, skauda.
tik tak..artėja gegužės 12, šeštadienis. penktadienį sąžiningai pragulėjau kojas sukryžiavusi, šeštadienį - irgi. kai skausmai užeidavo, keikiausi, kam nelikau ligoninėje.

sekmadienį vyras juokias,nu ką nepagimdei? tai parašyk savo tai kolegei, kad neišsipildė... tegu pažiūri iš naujo, tik jau tegu tau nesako...
aišku, dabar juokinga, bet tuomet kai skausmai buvo, tai akys pilnos baimės...
bet ir jis pats buvo kiek sunerimęs, žinoma, neprisipažins... biggrin.gif

jau matau, kaip perskaičiusios mano šitą žinutę šypteli etera (aha sakei, sakei, kad briedas) ir kristinuke....
dabar turiu tikslą ištempti iki Joninių, o paskui jau bus galima ir nebebijot...

va taip ir gyvenu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 15, 09:20)
gal kuri auginat katę/iną? ar nesijaudinat dėl to, kad atsiradus vaikui, gali imti pavyduliauti ir kokias nesąmones krėsti ?

mes auginam smile.gif bet kažkaip neabejoju, kad susidraugaus, nes yra labai draugiška, nepyktibynė, gyvenime nėra keršijus (tfu tfu tfu). kai dabar į svečius maži vaikai ateina, ji juos ignoruoja, jei eina prie jos, pasišalina, bet prie zuzliuko prieit, manau, smalsumas nugalės laugh.gif tik galvoju, kaip neleist vaiko lovytėje miegot, nes lovytė atsiras anksčiau už vaiką, o mano katė mėgsta tokius pataliukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 15, 07:20)

šiaip kol kas negaliu saviške skųstis, bet šiek tiek širdelėje virpa, kaip seksis mums toliau.

va taip ir gyvenu.  smile.gif

Aš auginu katiną, dar MB mano gyvenime nebuvo, o buvo katinas, tai jis man kaip šeimos narys, ejau pas MB gyventi jau su "kraičiu", nžn kaip ten bus kai leliukai atsiras, gal kuriam laikui reiks katiną mamai nuvežti arba jei vaikai nebus alergiški, tai bandysim taip penkiese sugyventi, dar turim laiko tokiems apmastymams.

O dėl tų būrėjų, tai ir aš prieš kokius 5-6metus buvau, tai man pasakė, kad turėsiu nesantuokinį vaiką, o po to susituoksim ir gims dar vienas blink.gif Taigi mes gyvenam nesusituokę, bet aš laukiuosi dvynukų, tai kaip čia dabar blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pasislepusi zinok tu ne viena tokia, kuriai akys pilnos baimes. Man tai po ivykio kai atsiduriau ligonineje paranoja ziauri, bijau per daug sedeti, per daug vaikscioti, o laiptais lipu tai kaip su kiausiniu ant galvos biggrin.gif Man kai ligonineje pasake, kad 50 ant 50 isnesiosiu leliuka tai pergyvenau ziauriai, prisiskaiciau apie prieslaikini gimdima apie ta kakleli ir jau zinau tur but geriau uz savo gydytoja viska ax.gif Taigi nuo 16 sav. iki 25 sav. beveik tik gulinejau, niekur neidavau, tiki dusa ir i tualeta, paskui po apziuros jau kai kaklelis buvo atsistates nuo 3 cm iki 4 cm ir uzdarytas tai trupuciuka palengvejo, bet irgi iki siol labai bijau ir bijos jau iki tol kol pagimdysiu doh.gif As jau dabar irgi sakau, kad tik iki 37 sav. isnesioti, o jau paskui nebaisu smile.gif
Del astrologijos tai man viena mergaite pagal mano gimimo metus data ir vieta pasake, kad pastosiu pavasari arba rudeni 2011 metais, kad gims berniukas ir kad nestumas bei gimdimas bus lengvas, nu nezinau pastojau tikrai lapkricio menesi 2011, laikiames berniuko, o del nestumo lengvumo tai kaip cia pasakius g.gif , aisku jokiu man taksikoziu nebuvo, nevemiau, nepykino, nei kas skaudejo, bet kadangi buvo gresiantis ir gulejau ligonineje ir iki siol vaikstau kaip kiausinis tai kazin ar cia jau labai lengvas nestumas biggrin.gif Nu tikiuosi, kad gimdimas tikrai bus laiku ir lengvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 15 gegužės 2012 - 08:40
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 15, 09:36)

Del astrologijos tai man viena mergaite pagal mano gimimo metus data ir vieta pasake, kad pastosiu pavasari arba rudeni 2011 metais, kad gims berniukas ir kad nestumas bei gimdimas bus lengvas, nu nezinau pastojau tikrai lapkricio menesi 2011, laikiames berniuko, o del nestumo lengvumo tai kaip cia pasakius g.gif , aisku jokiu man taksikoziu nebuvo, nevemiau, nepykino, nei kas skaudejo, bet kadangi buvo gresiantis ir gulejau ligonineje ir iki siol vaikstau kaip kiausinis tai kazin ar cia jau labai lengvas nestumas biggrin.gif Nu tikiuosi, kad gimdimas tikrai bus laiku ir lengvas lotuliukas.gif

mhm gal tikrai reikia kreiptis prieš planuojant i koki astrologą, kad parinktų tinkamą datą ax.gif O į kokį Jūs kreipėtės ? blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo musu atvejais, kreipkis kiek tu nori i astrologus, dagumai bus tai kaippasakys gydytojas ax.gif atejo punkcijos, arba IUI data ir viskas, laisva ax.gif neoasakysi gi gydytojai, kad oi, nedarom siandien punkijos, nes ryt laimingoji data biggrin.gif

Sveikos,

Siandien lekiu iki TA, tikiuosi apramins mane gine, kad viskas gerai. NOrs persalau ir gerkle skauda, bet uztat vakar pasibedavojus, kad mano mergina rami gavau daug daug spyriu atsigulus i lova, ot paklusni mergina wub.gif Zino, kad reikia mama nuraminti wub.gif
Atsakyti
zuzla, mes vaiko ratus nuo katės pridengėm maišais, kad neliptų į vidų. nes tik išpakavus, ji iškart testuoti užsimanė. susirangė sau į lopšį ir nė krust.
o lovytės tai dar neturim.

marusiote, aš tai net nesvarstau katės kam nors atiduoti. ji jau nemenkai pragyvenus kartu, tai kažkaip nesąžininga būtų. tiesiog, galvoju, kad reikės kažkaip išmokti gyventi kartu. ji dabar vaikšto kur nori, miega kur nori. na, kai atsiras mažasis, teks išmokti katei nebevaikščioti kur ji nori. smile.gif

Sangria, tai aš irgi nei vėmiau, nei.... viskas buvo gerai iki... nervų karo darbe. po to tada ir prasidėjo. tai iš vienos pusės nesunkus tas nėštumas, o iš kitos nėra ir lengva gyvent ištisai lovoj.

o dėl tų būrėjų ir astrologų.... mane gi kažkada būrė vienos damos su siūlu ir adata, tai pareiškė, kad vaikų nebus. va taip.
na, džiaugiuosi, kad neišsipildė tos kolegės pranašystės. nurašau tai, kad ji dar nėra labai pažengusi toje srityje, tai sakykim, ne ten pažiūrėjo ir ne tą pamatė laugh.gif
nors.... ji kai pažiūrėjo, pasakė, kad nuo tada iki tada tinkamas metas vaikams. tai kadangi ivf buvo tuo tinkamu metu, tai ir pasisekė. anot jos, kitu metu būtų bergždžias reikalas.

liepinukes, o jūs jau viską turit savo leliukams? aš tai pačiai pradžiai rūbelių neturiu. net nenumanau ko reikia.
ir dar galvoju kaip su tais naktiniais gimdymui. aš kai jų perdaug neturiu, tai nežinau kokius pirktis. nes turimi tam reikalui netinkami. vieni ilgi, kiti ilgom rankovėm... o su "maike" kažkaip irgi nedžiaugsmas... unsure.gif

Classique, nežinau ar verta kreiptis į astrologus. na nebent į kažkokį rimtą. bet ...kas gali garantuoti, kad jis teisingai nuskaitys informaciją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 15 gegužės 2012 - 09:09
Ne liepinukes klausei, bet as siandien dar vaziuoju pirktis vystymo stalo-voneles ir bus kaip ir viskas. liks visiski mazmoziai i ligonine. Ai dar liemeneliu maitinimo neturi, bet kiek zinau AK jas vietoje parduoda, tai sakiau ten ir paimsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2012 05 15, 09:56)
mhm gal tikrai reikia kreiptis prieš planuojant i koki astrologą, kad parinktų tinkamą datą  ax.gif O į kokį Jūs kreipėtės ?  blush2.gif

Vis tik manau geriau nesikreipti i burejus ir astrologus, nors sakoma,kad zvaigzdes gali pasakyti viska apie zmogu tik reikia moketi perskaityti juos ax.gif

O as dar nieko neturiu vis bijau ka nors pradeti prikti, siaubas, Turiu lovyte atidave mums, o karetos dar nera blush2.gif Nu jau po 30 sav. pradesiu rupintis jau kraiteliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 15 gegužės 2012 - 09:28
labas rytas 4u.gif

kelinta naktis pabundu 4 val ir vsio, neuzmiegu, knygas skaitau jau uzknisa doh.gif po to nuo kokiu 8 iki 10 smingu, atsikeliu kiap sudauzyta doh.gif kazkaip reikia susireguliuoti miega g.gif

As jau dekrete clap.gif as kaip ir visos cia pas mus pilna visokiu baimiu, kad tik ne anksciau tas maziukas noretu pasauli isvysti, laukiau 26 savaiciu, po to 30, dabar 34, po to turbut 37 lauksiu ir taip vis kiausinio ritmu gyvendama. Vakar buvau TA, atrodo viskas gerai mums, kita karta zadejo eho padaryti, paziureti kaip ten ta mazyle atrodo, kaip isitaisius.

Del astrologu ir bureju kalbat, as tai manau kad cia placebas, jei tikit tai eikit, jei tik siaip, tai manau neverta.

Nupirkom sekmadieni lovele maziukei, ir ciuzinuka, dar vonele ir vystymo lenta, tai jau jauciuosi kad namai pildosi vaikiskais daikteliais, maloniai keista.
Rubeliu as siek tiek turiu, bet man va dilema, koks tas oras bus, kaip reiks ta maziuka rengti jei bus baisiai karsta g.gif sliauztukus su rankovem ar be imti i ligonine, nesinori baisia daug prisideti g.gif naktinius nusipiekau tokius trumpus maksimoj, atsisegancius priekyje iki puses, pirkau pries pora menesiu, pasimatuoju dabar o gi kaip tik, tai dar po 2 men tikrai netilpsiu biggrin.gif reiks paieskoti dar kokiu, gal sakau kokiam turgui pigiai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 15, 10:04)
liepinukes, o jūs jau viską turit savo leliukams? aš tai pačiai pradžiai rūbelių neturiu. net nenumanau ko reikia.
ir dar galvoju kaip su tais naktiniais gimdymui. aš kai jų perdaug neturiu, tai nežinau kokius pirktis. nes turimi tam reikalui netinkami. vieni ilgi, kiti ilgom rankovėm... o su "maike" kažkaip irgi nedžiaugsmas...  unsure.gif

Ne, aš beveik nieko neturiu... Vis dar laukiu, kol išeisiu į dekretą biggrin.gif
Šį savaitgalį nupirkom komplektuką parsivežimui ir porą plonyčių siaustinukų blush2.gif Ir dar kelias smulkmenėles iš vaistinės (dezinfekuojančio skysčio, pagaliukų ausytėms valyt, šukutes, vandens termometrą). Dar numezgiau pleduką. Ir viskas ax.gif Nei lovytės, nei pataliukų, nei vežimėlio, nei drabužiukų... Bet... Kaip kažkur skaičiau, svarbiausia mažiukui, kad būtų mama, su veikiančiu pieno fabriku, ir paklodė, kur jį susukt biggrin.gif O visa kita atsiras mirksiukas.gif

Dėl naktinių ir aš nesugalvoju. Manau, kad kokie dideli vyro marškiniai būtų gerai. Bet kad maniškis marškinių nenešioja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O ten kur gimdysit naktinukų neduos? Mums Kauno "Mažylyje" griežtai uždraudė savo drabužius neštis. Viską duos ir gimdyvei, ir mažutėliui. Naujagimiui reikalingos tik vilnonės kojinės ir sauskelnės. Ir žinoma, drabužėliai į namus išsivežti. Mamytei tik dušo šlepetes galima savo turėti. Sesuo sakė, kad drabužiai ten ne pirmos jaunystės, bet gerai, kad nereikia sukti dėl jų galvos.
Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2012 05 15, 10:27)
Rubeliu as siek tiek turiu, bet man va dilema, koks tas oras bus, kaip reiks ta maziuka rengti jei bus baisiai karsta g.gif sliauztukus su rankovem ar be imti i ligonine, nesinori baisia daug prisideti

Kai klausiau per pamokėlę akušerės, tai sakė įsidėti šliaužtinukus ir apatinius marškinėlius, nes šitie drabužėliai labiausiai tinka, kol bambutė neužgijusi, mažiausiai trinasi. Be to, leliukas yra pripratęs būti aukštesnėje temperatūroje, taigi, negalima jo iš karto išrengti.
Atsakyti