Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(e.v.a @ 2012 04 24, 12:58)
o situos zodzius jauciu reikia ant saldytruvo uzsirasyti  biggrin.gif

as dar foto ant saldytuvo mergautine uzsidejau ,prie pat rankeneles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 24, 16:01)
as dar foto ant saldytuvo mergautine uzsidejau ,prie pat rankeneles  lotuliukas.gif

Linksmai jūs čia, dar ir į šaldytuvą kokią vieną fotkytę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 24, 16:01)
as dar foto ant saldytuvo mergautine uzsidejau ,prie pat rankeneles  lotuliukas.gif

labai protingas sprendimas, suveike vizualizacijos principas. as tai kas ryta pasiziuriu i savo fotke, kur po pirmo vaiko, 58 kg ir kartoju sau, kad vel tokia busiu
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 24, 14:38)
vadovavausi situo-arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori  biggrin.gif

Tai ta prasme, sveikai maitinaisi ir be dietu numetei tuos kg g.gif Man jauciu be dietu ir tie 4kg nenukris doh.gif
Atsakyti
blush2.gif nesveikai blush2.gif pabandyk saldainio atsisakyt ,nors reali tiesa tokia-susils,reikes vaikscioti tik su marskineliais,pamatysi kaip pamesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 24, 16:23)
blush2.gif  nesveikai  blush2.gif  pabandyk saldainio atsisakyt ,nors reali tiesa tokia-susils,reikes vaikscioti tik su marskineliais,pamatysi kaip pamesi  4u.gif

Reiks susiimti blush2.gif
Atsakyti
o man toks klausimas kilo,. o jei reikia korekcijos, tai atskirai kainuoja? o kiek? vel tukstanciais?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 24, 19:30)
o man toks klausimas kilo,. o jei reikia korekcijos, tai atskirai kainuoja? o kiek? vel tukstanciais?

man daktaras pasake jeigu ausites tokios buna sonose kur susiuta,tai jeigu daryt korekcija kainuoja 70-80 lt tik,ir daro per puse val,ir iskart paleido namo,ir jeigu kokia raukslyte pakoreguoti yrgi taip pat kainuoja,zodziu viasai nebrangei
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 24, 16:59)
bile apacia nepasislinkus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sorry bet taip juoktis pradejau  biggrin.gif

Jei atvirai.. Labai nenoriu čia rašyt.. Nu maža ką, atpažins dar kas biggrin.gif
Bet.. Bent jau man, kada ne tik randas, bet ir visa apačios skūra pakilo į viršų, tai.. kaip čia pasakyt.. apsinuogino ten, kur nebuvo apnuoginta. Ir man iš pradžių buvo netgi diskomfortas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 24 balandžio 2012 - 20:08
QUOTE(ingutia @ 2012 04 24, 21:08)
Jei atvirai.. Labai nenoriu čia rašyt.. Nu maža ką, atpažins dar kas biggrin.gif
Bet.. Bent jau man, kada ne tik randas, bet ir visa apačios skūra pakilo į viršų, tai.. kaip čia pasakyt.. apsinuogino ten, kur nebuvo apnuoginta. Ir man iš pradžių buvo netgi diskomfortas blush2.gif  doh.gif

tai kai nescia as buvau tai irgi pilvas oda buvo istempes. taip keistai man ten buvo smile.gif
Atsakyti
blink.gif man nebuvo,o noreciau pabandyt lotuliukas.gif

o jei rimtai,tai gal negerai,kai pertraukia biggrin.gif t.y. perdaug sukelia,negaliu juokas ima ,atleiskit biggrin.gif as suprantu ,bet nu siandien juokinga biggrin.gif
Atsakyti
kol man dašilo apie ką jūs doh.gif
Atsakyti