QUOTE(migle35 @ 2012 05 10, 11:05)
Jus teisi, bet sportas pades pvz pilva numesti koks jis bebutu , ir aziau ryti valgio, as pvz. pasiryzau nes man neduoda ramiai gyventi kompleksuoju del savo nugaros ziauriai ir baisiai del tu lasiauku kabanciu , bet pilvo tikrai neryzciausi daryti nes
galiu ji numesti be problemu , ka jau ir padariau ,
as dug nevalgau tiesiog man
po gimdymo ( cia jau 6 metai atgal buvo ) priauginau sau 30 kg pliuso prie savo svorio ,mano ugis 165 cm o svoris visaa buvo 55 iki 60 kg sviravo, bet po gimdymo ir nestumo metu + 30 kg prisidejo tai
dabar su mano ugiu
esu 80-85 kg 
ir man nera taip tragiskai figura, yra liemuo ir t.t bet va nugara toks jausmas kad visi riebalai ten susikaupe , tai va ir atsikratysu ju pagaliau .... ilgai svarsciau bet nusprendziau tai padaryti, ir nemanau kad ataug nes ar nevalgau daug, tirai , o numusti nuo tu vietu yra labai sunku man , man nuo koju lengviau buvo numesti ir nuo pilvu negu nuo tos nugaros
Migle, as nebesuprantu, jus atrodo pati priestaraujate sau

Sakot pilvo nedarysit, nes lengva numest, ka sekmingai ir padaret, nors sveriat 80-85 kg. As nesuprantu, kaip su tokiu svoriu galima netureti pilvo

Jeigu jus valgot nedaug, gal turit su sveikata kokiu problemu

Labai didelis jusu svoris, mano ugis kaip jusu, svoris 55, ir tai nesijauciu plona

O jus nenorit is pradziu bandyti numest, o po to siurbti ten, kur liko?
Papildyta:
QUOTE(agnez @ 2012 05 10, 12:06)
aciu uz paguoda

, bet man niekaip neiseina su juo susigyventi, o visalaik laikytis dietos man sunku, nes gaminu skaniai seimynai, tai taip jau kenciu

dar pabandysiu dabar biski pati pasitvarkyti kiek iseis, ir jei nebusiu laiminga toliau, tai tada tikrai op bus, beto vistiek nueisiu i konsultacija, kad man ramiai butu
Labai teisingai mastot, is pradziu susitvarkysit, po to ziuresit

As puikiai jus suprantu, mano pilvas nebuvo pats tragiskiausias, irgi kai kurios mergaites sake, kad nedarytu, bet as negalejau su juo gyventi. 7 metus bandziau, bet tai ir nepavyko.
QUOTE(migle35 @ 2012 05 10, 12:10)
Katrix o jus ka operavot?
Pilva ir krutine