Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 10, 11:06)
kada galima valgyti po op?

Lyg tą patį vakarą jau valgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 10, 07:06)
kada galima valgyti po op?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 10, 08:35)
K sake, kad riebalai, kaip grybai po lietaus, jei gerai valgysiu, uzderes atgal  biggrin.gif Zinoma, jau ne tiek kiek buvo, nes vis tiek pasinaikina dalis riebaliniu lasteliu, bet ant sonu tikrai uzsides, jei neprisilaikysi  doh.gif Tai kol kas tiek tos patirties  biggrin.gif

o kas tas K ? as cai naujoke tai nelbi dar suprantu ? cia kazkoks gydytojas?

tai cia daranciu tu operaciju nera? nusiurbimo ? gaila? maniau sioj temoj rasiu visus atsakymus, o deje ....

as ne nuo pilvo nusiurbinesiu , mano pilvas man patinka biggrin.gif pilva visada galima paciai pakoreguoti , pasportavus, o pas mane yra dideles problemos su nugara sad.gif man visa nugara siurbs ir sonus prie subines, nes mnau nugara as niekaip neatsikratysiu tu riebalu , poto dar pasmakrę darysiu smile.gif tai del ataugimo sake kad visur atgaus bet toj vietoj ne, lasteles zudys su lazeriu dar, su kazkokia nauja aparatura.
Del ataugimo paklausiau daktaro ar negeriau nupjauti visa tai ? bet jie taip nepjauna tik daro aplink ale kaip sioj foto ( kaip koite poto ta oda tempia , bet sako as neesu toks geras kandidatas tokiem operacijom, nes neesu dar tokia stora lotuliukas.gif thumbup.gif )
user posted image
kaip supratau sioj foto yra aplink daryta ? ar as klystu? nes man sake va taip ir aro aplink pjauna ir toks randas aplink lieka, o mano atveju tik siurbs ir liks mazas randas apie 1 cm

o kur foto galima paziureti ? kur dedat? dedat savo foto pries ir po ar ne ar tiesiog foto ? wub.gif

Atsakyti
Dzigute, labai graziai atrodo thumbup.gif
Agnez, as irgi pagalvociau, ar darytis g.gif Aisku, jei nepavyksta susigyventi ir labai smarkiai tau gadina jis gyvenima, tai tik pirmyn. Nors siaip, tikrai labai neblogai atrodo pilvukas 4u.gif
Pinavija, mane operavo po pietu, ta vakara nieko nevalgiau, tik is ryto lengvi pusryciai 4u.gif
As pradejau eiti i soliariuma, pilvukas dar graziau atrodo, erzino mane strijos, bet kai idege pilvas, ju nesimato thumbup.gif
Atsakyti
ne storume reikalas. sportas prasiskyrusių raumenų nesutrauks, odos pertekliaus nepašalins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 10, 10:39)
ne storume reikalas. sportas prasiskyrusių raumenų nesutrauks, odos pertekliaus nepašalins  4u.gif

Jus teisi, bet sportas pades pvz pilva numesti koks jis bebutu , ir aziau ryti valgio, as pvz. pasiryzau nes man neduoda ramiai gyventi kompleksuoju del savo nugaros ziauriai ir baisiai del tu lasiauku kabanciu , bet pilvo tikrai neryzciausi daryti nes galiu ji numesti be problemu , ka jau ir padariau , as dug nevalgau tiesiog man po gimdymo ( cia jau 6 metai atgal buvo ) priauginau sau 30 kg pliuso prie savo svorio ,mano ugis 165 cm o svoris visaa buvo 55 iki 60 kg sviravo, bet po gimdymo ir nestumo metu + 30 kg prisidejo tai dabar su mano ugiu esu 80-85 kg doh.gif ir man nera taip tragiskai figura, yra liemuo ir t.t bet va nugara toks jausmas kad visi riebalai ten susikaupe , tai va ir atsikratysu ju pagaliau .... ilgai svarsciau bet nusprendziau tai padaryti, ir nemanau kad ataug nes ar nevalgau daug, tirai , o numusti nuo tu vietu yra labai sunku man , man nuo koju lengviau buvo numesti ir nuo pilvu negu nuo tos nugaros doh.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 09, 13:08)
Dar norėjau paklausti, rytoj einu pas šeimos gyd. siuntimo pas mikrochirurgą. Ar ji turi rašyti tiesiogiai jam ar dar siųsti pas kokį vietinį chirurgą, kad tas mikrochirurgui pasiųstų?

Prasai seimos gyd, kad israsytu siuntima mikrochirurgui ir tiesiai pas ji eini wink.gif

QUOTE(migle35 @ 2012 05 10, 11:05)
Jus teisi, bet sportas pades pvz pilva numesti koks jis bebutu , ir aziau ryti valgio, as pvz. pasiryzau nes man neduoda ramiai gyventi kompleksuoju del savo nugaros ziauriai ir baisiai del tu lasiauku kabanciu , bet pilvo tikrai neryzciausi daryti nes galiu ji numesti be problemu , ka jau ir padariau , as dug nevalgau  tiesiog man po gimdymo ( cia jau 6 metai atgal buvo ) priauginau sau 30 kg pliuso prie savo svorio ,mano ugis 165 cm o svoris visaa buvo 55 iki 60 kg sviravo, bet po gimdymo ir nestumo metu + 30 kg prisidejo tai dabar su mano ugiu esu 80-85 kg  doh.gif  ir man nera taip tragiskai figura, yra liemuo ir t.t bet va nugara toks jausmas kad visi riebalai ten susikaupe , tai va ir atsikratysu ju pagaliau .... ilgai svarsciau bet nusprendziau tai padaryti, ir nemanau kad ataug nes ar nevalgau daug, tirai , o numusti nuo tu vietu yra labai sunku man , man nuo koju lengviau buvo numesti ir nuo pilvu negu nuo tos nugaros  doh.gif  unsure.gif

labai jau cia drasei apie pilvo numetima eina kalba pas jus smile.gif Toks variantas lyginant su cia esanciu tinka turbut tik jums ax.gif Pas mus bedos rimtesnes ir be op nieks nepadeda wink.gif

Naujokes, sveikos prisijungusios 4u.gif

Ryt bus sav, kai nemaitinu savo maziaus smile.gif pasiruosimas op kaip ir vyksta, ir tikiu ir nea, ir jau mastau apie registracija pas seimos gyd tyrimams smile.gif o mano mazius toks zyzylas pasidares, toks mamyciukas, kad galvoju, jog po op bus labai labai sunku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2012 05 10, 07:38)
Del ataugimo paklausiau daktaro ar negeriau nupjauti visa tai ? bet jie taip nepjauna tik daro aplink ale kaip sioj foto ( kaip koite poto ta oda tempia , bet sako as neesu toks geras kandidatas tokiem operacijom, nes neesu dar tokia stora  lotuliukas.gif  thumbup.gif )

QUOTE(migle35 @ 2012 05 10, 08:05)
mano ugis 165 cm o svoris visaa buvo 55 iki 60 kg sviravo, bet po gimdymo ir nestumo metu + 30 kg prisidejo tai dabar su mano ugiu esu 80-85 kg  doh.gif 

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif jus esate stora.pagal KMI turbut yra nutukimas(paskaiciavau jusu KMI yra 31,2 - nutukimas ) .nesiojate dideli virsvori.bet,jo -esate gera kandidate pinigu nusiurbimui doh.gif saves neapgausite .beto,jei daug siurbs gali sutrikti sveikata,nes turbut pazadejo stebuklus,o siurbti daug negalima niekam.

sekmes jums.parasiau teisybe 4u.gif parasykite detales a la mediku,kad merginos zinotu kokie siurbejai ten dirba .baisu ka gali daryti del pinigu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 10 gegužės 2012 - 11:07
QUOTE(Katrix @ 2012 05 10, 09:38)
Dzigute, labai graziai atrodo thumbup.gif
Agnez, as irgi pagalvociau, ar darytis g.gif Aisku, jei nepavyksta susigyventi ir labai smarkiai tau gadina jis gyvenima, tai tik pirmyn. Nors siaip, tikrai labai neblogai atrodo pilvukas 4u.gif
Pinavija, mane operavo po pietu, ta vakara nieko nevalgiau, tik is ryto lengvi pusryciai 4u.gif
As pradejau eiti i soliariuma, pilvukas dar graziau atrodo, erzino mane strijos, bet kai idege pilvas, ju nesimato thumbup.gif

aciu uz paguoda 4u.gif , bet man niekaip neiseina su juo susigyventi, o visalaik laikytis dietos man sunku, nes gaminu skaniai seimynai, tai taip jau kenciu blush2.gif dar pabandysiu dabar biski pati pasitvarkyti kiek iseis, ir jei nebusiu laiminga toliau, tai tada tikrai op bus, beto vistiek nueisiu i konsultacija, kad man ramiai butu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ritavi @ 2012 05 09, 22:54)
Ačiū aciuks.gif Lauksiu, kol Pinavija duos prisijungimą ir eisiu apžiūrėti jūsų grožių user posted image

as tai kaip suprantu negausiu nieko ax.gif
Atsakyti
agnez ,parasyk jiems emaila 4u.gif nusiusk fotoi ir tau pasakys ko tiketis 4u.gif detales mediku pirmama temos lape.arba ankstesnes temos pirmame lape 4u.gif del slaptazodzio pasnekekit,pabukit ir gausite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 10 gegužės 2012 - 11:08
QUOTE(Katrix @ 2012 05 10, 10:38)
mane operavo po pietu, ta vakara nieko nevalgiau, tik is ryto lengvi pusryciai 4u.gif

Katrix o jus ka operavot?
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2012 05 10, 11:05)
Jus teisi, bet sportas pades pvz pilva numesti koks jis bebutu , ir aziau ryti valgio, as pvz. pasiryzau nes man neduoda ramiai gyventi kompleksuoju del savo nugaros ziauriai ir baisiai del tu lasiauku kabanciu , bet pilvo tikrai neryzciausi daryti nes galiu ji numesti be problemu , ka jau ir padariau , as dug nevalgau  tiesiog man po gimdymo ( cia jau 6 metai atgal buvo ) priauginau sau 30 kg pliuso prie savo svorio ,mano ugis 165 cm o svoris visaa buvo 55 iki 60 kg sviravo, bet po gimdymo ir nestumo metu + 30 kg prisidejo tai dabar su mano ugiu esu 80-85 kg  doh.gif  ir man nera taip tragiskai figura, yra liemuo ir t.t bet va nugara toks jausmas kad visi riebalai ten susikaupe , tai va ir atsikratysu ju pagaliau .... ilgai svarsciau bet nusprendziau tai padaryti, ir nemanau kad ataug nes ar nevalgau daug, tirai , o numusti nuo tu vietu yra labai sunku man , man nuo koju lengviau buvo numesti ir nuo pilvu negu nuo tos nugaros  doh.gif  unsure.gif

Migle, as nebesuprantu, jus atrodo pati priestaraujate sau g.gif Sakot pilvo nedarysit, nes lengva numest, ka sekmingai ir padaret, nors sveriat 80-85 kg. As nesuprantu, kaip su tokiu svoriu galima netureti pilvo g.gif Jeigu jus valgot nedaug, gal turit su sveikata kokiu problemu g.gif Labai didelis jusu svoris, mano ugis kaip jusu, svoris 55, ir tai nesijauciu plona blush2.gif O jus nenorit is pradziu bandyti numest, o po to siurbti ten, kur liko?
Papildyta:
QUOTE(agnez @ 2012 05 10, 12:06)
aciu uz paguoda 4u.gif , bet man niekaip neiseina su juo susigyventi, o visalaik laikytis dietos man sunku, nes gaminu skaniai seimynai, tai taip jau kenciu blush2.gif dar pabandysiu dabar biski pati  pasitvarkyti kiek iseis, ir jei nebusiu laiminga toliau, tai tada tikrai op bus, beto vistiek nueisiu i konsultacija, kad man ramiai butu cool.gif

Labai teisingai mastot, is pradziu susitvarkysit, po to ziuresit 4u.gif As puikiai jus suprantu, mano pilvas nebuvo pats tragiskiausias, irgi kai kurios mergaites sake, kad nedarytu, bet as negalejau su juo gyventi. 7 metus bandziau, bet tai ir nepavyko.

QUOTE(migle35 @ 2012 05 10, 12:10)
Katrix o jus ka operavot?

Pilva ir krutine 4u.gif
Atsakyti