Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(liomi @ 2012 05 10, 13:00)
mirsta bliudelyje hihihi.gif cia kaip teliko fonas yra butinas ,taip man tie grikiai uzmerkti  doh.gif  saugumo jausmas laugh.gif

Bliamba, negaliu lotuliukas.gif Grikiai bliude, rankoj slapianka ir saugu thumbup.gif Einu ir as padesiu bliuda, gal pades lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 10, 12:50)
turiu ir as pazistama smile.gif buvo stambi mergiote, viskas buvo gerai, kol nelaimejo zalios kortos. nu ir pradejo kas vasara i ta amerikonija vazineti. kas metai ji sau vis labaiu pradejo patikti, o aplinkiniai net nezinojo ka jai pasakyti smile.gif sukneles daresi vis atviresnes, trumpesnes, aptemtesnes. liemenuko praktiskai atsisake, o papyscios nu biski uz zivilkos gal mazesnes smile.gif kilogramu vis daugejo smile.gif ale viskas jai atrode labai grazu. tas grozis slidus reikalas. vieniem su 160 ugiu jau 58 kg neipatingai grazu (man cia), o vat kitai ir 65 labai padoriai atrodo, o kitai ir 80 netragedija.
migle, jei ir atsiusit nuotrauka, kritikos bus, bet noriu pasakyti, kad nepikta cia kritika. tiesiog sakome tai ka matome. mes jusu nepazistame, duonos kasniu nereikes dalintis, tai ir perdaug smulkintis nereikia.
veido nefotkinkit.

nu ne baikit ne iki tokio ligio doh.gif lotuliukas.gif

del ataugimo nereikia man toli eiti mano mama budama 33 m dare sau liposakcija apatinio pilvo nes jai kabejo tiesiog lasinukai - kabejo issivaizduokit po 3 - tynukiu , nes as is trinukiu esu , tai jai iki sio jai 56metai dabar jai visur lasinukai yra bet toje vietoje ju nera schmoll.gif as pati maciau , tai ji pries kiek metu jau dare, ir tais laikas nepasakyciau kad dar superines kokia aparatura buvo nei dabar ...cia as apie ataugima

o pas mus darbe yra viena bendradarbe ji 170 cm iki klubu ji liekna kaip manekene sakyciau , o klubai 3 daugiau mano , va kaip sioj foto sakyciau net dar didesni http://www.mirbonus....d...amp;h=&zc=1
tai ka dabar jai ji svers irgi daug tai nereiskia kad ji storule su virsvoriu tiesiog ant sedmenu daug lasiniuuuuu ..... taip pat ir mno atvejis
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 05 10, 13:00)
Man tai liepe, jei noriu operuotis. As iki pirmo nestumo sveriau 48kg, po pirmo 50kg, o po antro, va ir iki 58kg davariau  doh.gif

biggrin.gif buciau laiminga jai as taip davaryciau iki 58 kg lotuliukas.gif
Papildyta:

p.s gal kam idomu video paziureti http://www.biokrasota.ru/article280/ blink.gif lotuliukas.gif biski zemiau nusileiskite ir pamatysite

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle35: 10 gegužės 2012 - 12:08
QUOTE(Katrix @ 2012 05 10, 12:05)
Bliamba, negaliu lotuliukas.gif Grikiai bliude, rankoj slapianka ir saugu thumbup.gif Einu ir as padesiu bliuda, gal pades lotuliukas.gif

as irgi noriu tuos grikius isbandyti, bet matau , kad sunkiai sekasi biggrin.gif deja ju neturim, tai lauksiu mamos suntinio, o kiek ju reikia suvalgyti?kiek man prasyti , kad atvestu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 10, 12:19)
as irgi noriu tuos grikius isbandyti, bet matau , kad sunkiai sekasi biggrin.gif deja ju neturim, tai lauksiu mamos suntinio, o kiek ju reikia suvalgyti?kiek man prasyti , kad atvestu? g.gif

Pasidalinkit su manim, ka jus cia su tais grikiais darot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 10, 10:19)

biggrin.gif as laikiausi 9 dienas numeciau5-6 ,bet..tai ziauru biggrin.gif dvieju maiseliu (po 1kg ) uzteks,nes..nebegalesite ju valgyti suvalgius pirmaji maiseli lotuliukas.gif sunku ,bet imanoma.

iveskite google grikiu dieta ismes info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 10 gegužės 2012 - 12:22

p.s gal kam idomu video paziureti http://www.biokrasota.ru/article280/ blink.gif lotuliukas.gif biski zemiau nusileiskite ir pamatysite [/b]
[/quote]
kazkaip baisoka pasidare blink.gif , net pilvas pats isitaruke lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2012 05 10, 12:22)
biggrin.gif  as laikiausi 9 dienas numeciau5-6 ,bet..tai ziauru  biggrin.gif  dvieju maiseliu (po 1kg ) uzteks,nes..nebegalesite ju valgyti suvalgius pirmaji maiseli  lotuliukas.gif  sunku ,bet imanoma.

iveskite google grikiu dieta ismes info  4u.gif

reikes isbandyti, nes dar ju nebandziau, idomu kas lengviau ar skyscius gerti ar grikius valgyti?skyscius jau isbandziau, tai idomu kaip su grikiais, siaip megstu juos su pienu, o cia bus sausi , kaip sachara doh.gif , einu info ieskotis
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2012 05 10, 12:22)
biggrin.gif  as laikiausi 9 dienas numeciau5-6 ,bet..tai ziauru  biggrin.gif  dvieju maiseliu (po 1kg ) uzteks,nes..nebegalesite ju valgyti suvalgius pirmaji maiseli  lotuliukas.gif  sunku ,bet imanoma.

iveskite google grikiu dieta ismes info  4u.gif

jei man 5-6kg nukristu, tai butu super, o kaip del staigaus ataugimo?
Atsakyti
del ataugimo g.gif grikiai maistingi ,jie turi daug mineralu,Tibeto vienuoliai jais valydavosi siela ir kuna hihihi.gif bet nerekomenduojama daugiau nei savaite berods laikytis 4u.gif kadangi as jau buvau ties paskutiniais kg,o ir dietos man ne naujove,tai ataugo plius minus pora ,kurie taip svyruoja priklausomai kada MB iseigines ir vyno vakarai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 10 gegužės 2012 - 12:34
QUOTE(liomi @ 2012 05 10, 12:33)
del ataugimo  g.gif  grikiai maistingi ,jie turi daug mineralu,Tibeto vienuoliai jais valydavosi siela ir kuna hihihi.gif bet nerekomenduojama daugiau nei savaite berods laikytis  4u.gif  kadangi as jau buvau ties paskutiniais kg,o ir dietos man ne naujove,tai ataugo plius minus pora ,kurie taip svyruoja priklausomai kada MB iseigines ir vyno vakarai  doh.gif  biggrin.gif

aciu nudziuginai , 7d tikrai pratempsiu thumbup.gif vyno vakaras tai nieko, bet kai surio ir vyno, tada tai laikykis lotuliukas.gif
Atsakyti
beje, o kaip del sauso vyno, kas svori metet? atsisaket alkoholio visiskai? man vynas vienas mielasis ir beliko, atsisakius cukraus, miltu ir alaus (pastarasis skaudziausias praradimas, jau beveik metai gedulas) . lotuliukas.gif negi ir su vyncium reiks raukti. nors viena pazistama dietologe sake, kad neina sausas vynas i kuna, ale as jau nebesuprantu, kas man eina, durnos mintys i kalorijas virsta matyt
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 09, 14:49)
kiek sveri dabar? aš irgi mėtausi, ar siurbti  unsure.gif

pries operacija sveriau 57, bet per ta laika taip saugojau randa, tai isvis nejudejau ir priaugau 2kg, dabar 59 su 167ugiu, visad kiek save pamenu sveriau 57, tai reiks pasistengt ir gal su grikiu biggrin.gif pagalba pasieksiu liomi lygi 55 thumbup.gif

QUOTE(liomi @ 2012 05 09, 14:50)
dzigute,visai neblogai,bet VA TIE KUMPIAI MANE IRGI JAUDINA.siurbt ar ne  g.gif  o kodel nesiurbei,del $ ?  4u.gif

dabar galvoju turbut siurbsiu,jei B neprades nervintis  biggrin.gif  nes ta sonine laaabai sunkiai panaikinama jei tau ne 20-25 metai.

nesiurbiau nes gydytojas atkalbejo, mate, kad labai didelio noro nerodau, tai sako kam cia reikia, juk pas tave mazai ten yra ir labai akivaizdaus rezultato vistiek sako nesimatys po siurbimo...
o nusportuot tu vietu gal ir nelabai imanoma..

dar kazkaip susake, kad gali nevienodai pasiurbt, nes ten kaisioja kazkoki aparata po oda ir negali garantuot kad gausis vienodai abiejose pusese, tai del sito dar suabejojau ar verta siurbt..

liomi koks tavo ugis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzigute: 10 gegužės 2012 - 14:05
170 ,bet vyras sako ,kad 169 biggrin.gif o jo 188,o as sakau jo 186 biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
vadinasi galiu ir as svert 55
dabar vat galvoju, kad turbut as vistiek nesiurbciau tu kumpiu, jei leistu pakartot viska is naujo biggrin.gif
Atsakyti