QUOTE(liomi @ 2012 04 22, 23:15)
Zivilka,tep ir maniau,kad meluojate

oda tikrai labai grazi.tai didelis pliusas.perpjovus is susiuvus butu puiku.krutine grazi.na taip,ji didele,bet grazi ir naturali.o dabar pylos- truputi susiemus,kiek iseina,ir pametus kelis kg butu dar geriau

o siaip,labai gerai atrodote,apvalute bet labai simpatiska figura.
Papildyta:
dabar sedziu ir galvoju-jus per daug pergyvenate.ypac jei su svoriu nelengva kovoti del sveikatos,spaudziate per daug save.esate grazi moteris.labai simpatiska .
beda, kad ne kelis kg reikia pamesti ,o keliasdesimt
del odos as nieko ir nemelavau ,sakiau, kad striju beveik nera.
beje, kai buvau numetus daug svorio, velgi deka tam tikru endokrinines sistemos bludijimu, tas pilvas, kad ir mazesnis vis tiek kabojo, pati buvau lieknute,liko tik papai ir pilvas, ir virssvorio pagal KMI bebuvo 5 kg. tai is albume matytu pilvu, tuo metu mano pilvas buvo panasus i Vilmikes. taigi irgi nieko gero, tik tada ejo sukisti i rubus, korsetus, dabar kai svoris vel sugrizo su visa palyda, tai sukisti niekur nebeina.
del disciplinos, taip yra kur tobuleti, visiskai atsisakyti alko, perkrauti galva, tada bus geriau figurai. bet pasikartosiu, tikrai nesu is tu, kur eda po 5 cepakus ir dejuoja, daug aukoju, daug dirbu su savim, stengiuosi neverkti
del papu, tai su nugara rimtai prastai , o dar skirtumas tarp ju 1.5 dydzio, ka ir kalbeti.
del spaudimo sau tiesa, kuo daugiau pergyvenu, tuo prastesne situacija isorej. sunkiausia ne mityba sutvarkyti, o galva.
QUOTE(liomi @ 2012 04 22, 23:29)
tai jums gerai.nes cia, beveik pas visas ,ne lasiaku problema.
ir ne randu. as jau CP randa turiu ir ant kruties labi nekoki, prastesni nei po plastikos, tai kd dzin man tie randai.
Liomi, galetum ir tu savo pilva ikelti, nes is kitu temu maciau, kad labai lieknute, nesitiki, kad gali buti problemu su pilvu, o toks pasiryzimas gultis po skalpeliu