Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai III tema

QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 06 11, 13:03)
Irisai(kalbant apie barzdotuosius) PRIGYJA VISADA..net ir desimtadalio degtuku dezutes dydzio rizomos("saknies gumbo" gabaleliai)..,jei jie neissekinti grybiniu ligu...yra net isdirbtos vertingu veisliu dauginimo technologijos,vienmeti ugli susmulkinant i daug daliu...
o siaip VISAME PASAULYJE standartinis vildalgio sodmuo/pardavimo vnt. yra vienmetis uglis smile.gif
Persisodinejant/atjauninant savus sveikus irisus savame gelyne,logiskiausia pasilikti dvimecius uglius-tada lieka didesnis augalo gyvybinis potencialas ir,jei persodinimo labai nenutempsit i rudeni,kitamet persodinti irisai visiskai normaliai zydes.

Aisku. Planuoju pas jus ir pirkti, tik nezinau tiksliai kuria savaite vyksim i ta puse.
Atsakyti
O gal zinot kokie irisai pasiekia 1.20m. mazdaug, o gal net daugiau auksti ir zydi melsvais mazais ziedeliais. lapai siauri, smulkus, daug. gal sibiriniai kokie? pamaciau neitiketino grozio gyvatvore( kokio pusmetrio plocio ir 15metru ilgio siena- siuo metu visa zydinti taip, kad net sviecia) - nu sustociau paklaust, jei pamatyciau kada kokia gyvybe sliauziojant po kiema, bet siaip i namus gi del geles pas nepazystamus nesibruksi g.gif noreciau ir as tokiu. nu nors kupsto...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 06 11, 19:29)
O gal zinot kokie irisai pasiekia 1.20m. mazdaug, o gal net daugiau auksti ir zydi melsvais mazais ziedeliais. lapai siauri, smulkus, daug. gal sibiriniai kokie? pamaciau neitiketino grozio  gyvatvore( kokio pusmetrio plocio ir 15metru ilgio siena- siuo metu visa zydinti taip, kad net sviecia)

gal tokie ?

user posted image

arba tokie?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bija: 11 birželio 2012 - 19:40
QUOTE(bija @ 2012 06 11, 20:37)
gal tokie ?

user posted image

arba tokie?

user posted image

kazkas labai panasaus bent jau smulkumas ir spalva, bet anieji labai auksti. nu man iki juosmens kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 06 11, 20:46)
kazkas labai panasaus bent jau smulkumas ir spalva, bet anieji labai auksti. nu man iki juosmens kazkur g.gif

aukšti ir tie ax.gif tik fotkėj nesimato g.gif iš arti ir iš viršaus fotkinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bija: 11 birželio 2012 - 19:53
QUOTE(bija @ 2012 06 11, 20:37)

Fantastiškas debesėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2012 06 11, 21:04)

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas iš mano gėlyno ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2012 06 11, 22:04)

Dauguma diploidiniu sibiriniu irisu veisliu,gerai isiauge ir gave pakankamai dregmes ziedstiebiu auginimo periodu,pasiekia 1 m auksti..neretai-ir daugiau..ypac,kai auga daliniame pavesy...
Atsakyti
Iš p. Gintaro pernai pirktas gražuolis, ūgio man sulig bamba, o žiedų dydis kaip stambus vyriškas delnas thumbup.gif Gaila tik kad pavadinimo nežinau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Žemaūgiai geltonieji bevardžiai arba kaip aš vadinu "lietuvių lenciūginiai" - jau nužydėjo, bet kai žydėjo buvo žiedų labai gausiai thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar būrelis bevardžiukų , senų kaip pasaulis biggrin.gif Bet kai žydi kasmet ir ypač gausiai, ne toks ir svarbus tas vardas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=mumrikas,2012 06 12, 18:06]
Iš p. Gintaro pernai pirktas gražuolis, ūgio man sulig bamba, o žiedų dydis kaip stambus vyriškas delnas thumbup.gif Gaila tik kad pavadinimo nežinau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Panasu,kad tai ne pirktas,o pridetas magaryciu tik pernai mano uzregistruotas PROGRESAS smile.gif juk sakiau,kad sis mano sukonstruotas gigantas BEPROTISKAI MYLI GYVENIMA mirksiukas.gif

Siandien pavyko padaryti kelias geras geru irisu foto...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ir tie antifriziniai- be zodziu, nu bet tas juodas blink.gif ...isvis smugis i pasirdzius...
tuoj pradesiu sirgti irislige doh.gif o dar nei rozem nebaigiau sirgti...
Atsakyti