Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai III tema

Kokie nuostabūs vilkdalgiai smile.gif Turiu tik vienos rūšies ir niekad net nepagalvojau, kad yra tokia gausybė veislių.
Gintarai, gal galima pas jus užsisakyti šių gražuolių?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 05 31, 21:51)

Aš netekau žado bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nuostabus grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 05 31, 21:51)

Tobula... wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Grožis "iš viršaus" biggrin.gif
Atsakyti
kelios geru irisu prastos nuotraukos... blush2.gif
..nes siandien i gelyna pavyko nusigauti tik 21 val. vakare... verysad.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai labai grazu, p. Gintarai 4u.gif Butu labai smagu kad ir pavadinimus parasytumet, nes butu galima i noru sarasiuka itraukt ax.gif Labai ispudingas irisas penktoj foto. Kas jis? ax.gif
Atsakyti
MILLENIUM FALCON..,bet ju atliekamu sodmenu siemet neturesiu blush2.gif
...patys nelepiausias is "marguciu" yra vidutiniai BATIK,ANACONDA LOVE ir aukstaugis TOUCAN TANGO-situ TIKRAI BUS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 18, 20:39)
Mano naujausias vilkdalgiukas. Pernai pirkau

QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 05 19, 21:33)
dar siek tiek

QUOTE(jediara @ 2012 05 28, 22:42)

bigsmile.gif na ir temukė...nualpti galima,kokie grožiai...o dar kai pati auginu vos tris ar keturias spalvas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

jediara šitiek daug turi...ir labai dar norėtusi paskutinį įkeltą pamatyti ir iš šono..
Papildyta:
gal kas simboliškai pasiūlytų tokio bordinio,ar oranžinio ..geriausiai būtų pajūris...
Atsakyti
Dar vienas sibirinis vilkdalgis pražydo. Nors teisingiau būtų vilkdalgė, pagal charakterį čia tikrai JI biggrin.gif
Lady Vanessa
user posted image
Atsakyti
user posted image
RUBY SLIPPERS (IB)
user posted image
CANARY DELIGHT(R,TB)
beprotiskai augus ir gyvybingas remontantas,rudeniop zydintis taip pat gausiai ,kaup ir vasaros pradzioje
user posted image
ROSMARY'S DREAM (MTB)
user posted image
MERIT (MTB)
user posted image
PARDNER(MTB)
user posted image
dar vardo neturintis...gal atsiras norinciu pabuti sio iriso krikstamote mirksiukas.gif
tai galingai augantis,aukstas(1m aukscio),didele MEILE GYVENIMUI pasizymintis mano sejinukas
user posted image
ROMANTIC EVENING
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 06 02, 10:52)
dar vardo neturintis...gal atsiras norinciu pabuti sio iriso krikstamote mirksiukas.gif
tai galingai augantis,aukstas(1m aukscio),didele MEILE GYVENIMUI pasizymintis mano sejinukas

Fantastiškai gražūs thumbup.gif O turėdama tą bevardį gražuolį pakrikštyčiau "Fėjų šokis" vardu mirksiukas.gif
Atsakyti