Labai jau gražūs vilkdalgiai ir jediaros ir Gintaro..varvinu seilę...
radau labai gražių derinukų vilkdalgių, lubinų, česnakų, pentinių...gal kuriantiems gėlynus pravers idėja, deriniai spalvų..
vilkdalgių -lubinų gėlynas
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 06 02, 10:52)
dar vardo neturintis...gal atsiras norinciu pabuti sio iriso krikstamote

tai galingai augantis,aukstas(1m aukscio),didele MEILE GYVENIMUI pasizymintis mano sejinukas
Fantastika

Jūs pats labai gražiai pavadinot:
MEILĖ GYVENIMUI - LIVING LOVE arba
PO ATVIRU DANGIUM - OPEN AIR , nes tik tokioj vietoj toks grožis gali augti
GYVENIMO PATIRTIS - EXPERIENCE OF LIFE, kaip suprantu čia jūsų "vaikas"
Atsiprašau už angliškus , gal jie ne tokie teisingi kaip turi būti, bet kažkaip žiūriu prie visų angliški pavadinimai
QUOTE(nijole0619 @ 2012 06 02, 15:22)
Fantastiško grožio nuoroda

Papildyta:
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 06 02, 10:52)
dar vardo neturintis...gal atsiras norinciu pabuti sio iriso krikstamote
tai galingai augantis,aukstas(1m aukscio),didele MEILE GYVENIMUI pasizymintis mano sejinukas

Gintarai, sveikinimai su dar viena įspūdinga veisle

QUOTE(DeLaria @ 2012 06 03, 16:16)
Štai ir maniejo pagaliau pražydo 

gražu
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 03, 13:00)
Fantastika
Gėlių karalija. Kiek darbo ir meilės įdėta
Atsiprašau už angliškus , gal jie ne tokie teisingi kaip turi būti, bet kažkaip žiūriu prie visų angliški pavadinimai

Aciu uz pasiulytus vardus - jie puikus...,bet prie manojo iriso...kazkaip..."nelimpa"

..dar kelios sviezios nuotraukos...

MY GIRL

SPICE LORD

SPOT ON

POND LILY

DEARIE

QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 05 31, 22:19)
kelios geru irisu prastos nuotraukos...
..nes siandien i gelyna pavyko nusigauti tik 21 val. vakare...

..nes siandien i gelyna pavyko nusigauti tik 21 val. vakare...

P. Gintarai, gal galite visu siu pavadinimus surasyti, trauksiu i sarasa, nes vis griztu ir griztu ju pasiziureti

..tai kad atliekamu ugliu nelabai turesiu...
..jei kazkas is sios "foto kuopos" gerai augs ir nutiks taip,kad liepos menesi man pasirodys,jog kazkurios veisles per daug turiu-nuotraukas sukelsiu i savo tinklapi
tikrai atliekamu bus tik pacioj paskutinej nuotraukoj esanciu intermediantu MAGIC BUBBLES...

..jei kazkas is sios "foto kuopos" gerai augs ir nutiks taip,kad liepos menesi man pasirodys,jog kazkurios veisles per daug turiu-nuotraukas sukelsiu i savo tinklapi

tikrai atliekamu bus tik pacioj paskutinej nuotraukoj esanciu intermediantu MAGIC BUBBLES...
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 06 04, 17:21)
..tai kad atliekamu ugliu nelabai turesiu...

bet kuriuo atveju noreciau i eile stot ir nepaveluot

QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 06 04, 17:21)
ponas gintarai,turiu jums klausima.pernai pirkau apie 20vnt irisu.zemaugiu.ivairiu rusiu.praziemojo,pavasari lapukai islindo.bet zydejo tik du kol kas.kitu lapukai labai jau liauni,jokiu pumpuru uzuomazgu nematyti.ar tai yra,kad jie dar turetu geriau 'iprast mano zemeje'?ir kitais metais turesiu daugiau ziedu,ar butu kita problema?
aciu