Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokami skiepai nuo pasiutliges

QUOTE(*VICI* @ 2006 05 17, 16:05)
Čia skiepų tema, tai aš ir paklausiu smile.gif kažkas čia forume, tik dabar nepamenu kas, gal Manjana g.gif rašėt, kad skiepyti reiktų ne po metų, o po 11 mėn. Gal galima būtų paaiškinti išsamiau, kodėl taip ir ar tikrai taip? nes veterinarė pasakė, kad po metų... unsure.gif

Man atrodo Rida taip sakė. Kodėl - nežinau.
Aš manau, kad reikia skiepinti kas 11 mėn 15 dienų biggrin.gif Nes pasiutligės skiepas įsigalioja 15 dienų po vakcinavimo, ir galioja metus laiko. tai jeigu aš teisingai suprantu, skiepinant kas 12 mėn gaunasi 15 dienų tarpas, per kurį skiepas negalioja (t.y., negali ramiai važinėti per sieną). Tai va gali būti, kad su poperizmu būtų problemų...
Atsakyti
Ačiū Manjana, eikės tada 15 dienų skiepyti anksčiau dėl visa ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 17, 16:20)
Ačiū Manjana, eikės tada 15 dienų skiepyti anksčiau dėl visa ko mirksiukas.gif

Galima dar prieš skiepinant pasitarti su veterinaru, pasakys, ar teisingai aš čia susakiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 05 17, 16:09)
Man atrodo Rida taip sakė. Kodėl - nežinau.
Aš manau, kad reikia skiepinti kas 11 mėn 15 dienų biggrin.gif Nes pasiutligės skiepas įsigalioja 15 dienų po vakcinavimo, ir galioja metus laiko. tai jeigu aš teisingai suprantu, skiepinant kas 12 mėn gaunasi 15 dienų tarpas, per kurį skiepas negalioja (t.y., negali ramiai važinėti per sieną). Tai va gali būti, kad su poperizmu būtų problemų...

Na taip smile.gif Galiausiai kol susidaro imunitetas ir t.t. Daug veisėjų taip skiepina, tad tokios sistemos laikausi ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 05 17, 16:24)
Galima dar prieš skiepinant pasitarti su veterinaru, pasakys, ar teisingai aš čia susakiau wink.gif

Teisingai, labai teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis siandien nemokamai paskiepino suni nuo pasiutliges, kiek zinau tai dar ir rytoj skiepins nemokamai, jei norit galit pasinaudoti.
Ir dar pazymejo "nemokamai" sumokejo 20 Lt uz uzregistravima mokesciu inspekcijoj.
Atsakyti
QUOTE(monikaite @ 2006 05 18, 20:45)
Maniskis siandien nemokamai paskiepino suni nuo pasiutliges, kiek zinau tai dar ir rytoj skiepins nemokamai, jei norit galit pasinaudoti.
Ir dar pazymejo "nemokamai" sumokejo 20 Lt uz uzregistravima mokesciu inspekcijoj.

Tai dabar nepamirškit kas mėnesį už šunį mokėti, nes skola tik didės ir ją vistiek reiks susimokėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaite @ 2006 05 18, 20:45)

Kokiam mieste nemokamai skiepija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 18 gegužės 2006 - 20:28
QUOTE(*Linutė* @ 2006 05 17, 13:14)
skiepys siandien nuo pietu, ryt visa diena ir tikriausiai poryt, skiepas nenemokamas kiek domejausi, reikes moket 3 Lt., o skambinausi i veterinarijos klinika kuri randasi Savanoriuose, leidziantis kalnu i Laisves aleja, ties viduriu  mirksiukas.gif

ryt vesiu savo augintine skiepyt. bet nuvezus pirmiau paklausiu ar reikia tik nuo pasiutliges skiepyt, ar ir nuo kitu ligu, nes viena vet. gyd. pasake, kad iki 6 metu reik skiepyt nuo visu ligu kasmet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 18 gegužės 2006 - 21:03
QUOTE(giekab @ 2006 05 18, 22:02)
ryt vesiu savo augintine skiepyt. bet nuvezus pirmiau paklausiu ar reikia tik nuo pasiutliges skiepyt, ar ir nuo kitu ligu, nes viena vet. gyd. pasake, kad iki 6 metu reik skiepyt nuo visu ligu kasmet g.gif

Ar aš kažko nesupratau, ar kaip čia g.gif Čia rimtai kyla toks klausimas "ar reik nuo kitų ligų skiepyt? Neužtenka nuo pasiutligės?" blink.gif Taigi užkrečiamos ligos tai ne vien pasiutligė...
Atsakyti

Tai aišku, jeigu vyresnis nei 6 metų šuo numiršta - negi dar kam nors būna jo gaila? Juk senas jau.
Kas čia per veterinarė taip sakė?
Atsakyti

jau paskiepijau nuo visu ligu smile.gif o sito vet. gydytojo nuomone buvo tokia: "kad akcija skirta tik tiems, kas nemyli savo sunu" doh.gif

Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2006 05 19, 10:40)
Tai aišku, jeigu vyresnis nei 6 metų šuo numiršta - negi dar kam nors būna jo gaila? Juk senas jau.
Kas čia per veterinarė taip sakė?

nemanau, kad 6 metu suo jau senas, na jau ne jaunas, bet dar ir nesenas! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 19 gegužės 2006 - 17:16