mano sesuo isvaziavo gimdyti pirmosios dukros, vardas buvo isrinktas- nebepamenu koks..... nu pagimde, tiesa labai sunkaii, paeme ja vyras su mama is ligonines......nuvaziavo i metrikacijos skyriu ir mama mano uzregistravo Laura- pagal tuo metu populiaruas serialo heroje
sesuo buvo tiek silpna kad net nesigincijo....

QUOTE(lil @ 2006 07 07, 01:02)
mano sesuo isvaziavo gimdyti pirmosios dukros, vardas buvo isrinktas- nebepamenu koks..... nu pagimde, tiesa labai sunkaii, paeme ja vyras su mama is ligonines......nuvaziavo i metrikacijos skyriu ir mama mano uzregistravo Laura- pagal tuo metu populiaruas serialo heroje
sesuo buvo tiek silpna kad net nesigincijo....

ar prilipo vardas?
QUOTE(Isila @ 2006 07 07, 09:12)
prilipo, kur desis.... su jos sunum dar geriau buvo

nuejo jos vyras vaiko registruot....supykes ko tai ant zmonos buvo- paeme kalendoriu, paziurejo i vardadienius pagal gimimo diena- ispuole Bonifacas ir Julius/......tai sesuo dziaugias kad sunu ne Bonifacas

QUOTE(lil @ 2006 07 07, 10:27)
turejo buti Lukas....
nuejo jos vyras vaiko registruot....supykes ko tai ant zmonos buvo- paeme kalendoriu, paziurejo i vardadienius pagal gimimo diena- ispuole Bonifacas ir Julius/......tai sesuo dziaugias kad sunu ne Bonifacas

QUOTE(lil @ 2006 07 07, 11:27)
turejo buti Lukas....

man tai cia nebutu juokinga istorija

Mano šeimoje močiutė pridirbo
tėvai buvo du vardus išrinkę, Matas arba Mykolas, apsisprendę paliko Mykolą ir jau taip kelias savaites vadino (senelio garbei vardukas buvo duotas), o močiutė nuėjo užregistruot ir nenorėdama, kad vardas būtų kaip senelio pasakė, kad bus Matas
Teko tėvam pratintis iš naujo prie kito vardo
bent gerai, kad ne savo nuožiūra naują parinko
O mamai būna kvailų situacijų su šeimos vyrų vardais. Turi vieną pažįstamą, kuri niekaip nesupranta, kad mano brolio vardas Matas, ne Mantas
O tėčio vardas Limantas, tai ji sako Rimantas
su mama juokiamės, kad ji turbūt mano, kad mama švepluoja

O mamai būna kvailų situacijų su šeimos vyrų vardais. Turi vieną pažįstamą, kuri niekaip nesupranta, kad mano brolio vardas Matas, ne Mantas

QUOTE(lil @ 2006 07 07, 10:27)
turejo buti Lukas....

ale ot vyrų protelis

QUOTE(Sviesuliukas @ 2006 09 03, 17:39)
Mano šeimoje močiutė pridirbo
tėvai buvo du vardus išrinkę, Matas arba Mykolas, apsisprendę paliko Mykolą ir jau taip kelias savaites vadino (senelio garbei vardukas buvo duotas), o močiutė nuėjo užregistruot ir nenorėdama, kad vardas būtų kaip senelio pasakė, kad bus Matas
Teko tėvam pratintis iš naujo prie kito vardo
bent gerai, kad ne savo nuožiūra naują parinko
O tėčio vardas Limantas, tai ji sako Rimantas
su mama juokiamės, kad ji turbūt mano, kad mama švepluoja

na ir prisijuokiau iš visų istorijų
papasakosiu ir aš vieną
gimė graži mergaitė ir visi nusprendė, kad bus Magdelena, tačiau kaip visada išėjo tėvas dukros užregistruoti ir pamišro vardą
o nesenai buvo skaitęs knygą Magelionija ir šventas Petras su auksiniais rakteliais
tai ir pavadino dukrą Magelionija
(ji mano kaimynė yra)

QUOTE(PIKTUKE @ 2006 07 07, 00:57)
Linksma čia pas jus
Kai gimė sesuo labai ilgai ginčijomės dėl vardo. Pagaliau nusprendėm, kad bus Justina. Na ir tėtis nuėjo registruoti...Parnešė gimimo liudijimą, mama atneša ir sako: pažiūrėk. Žiūriu žiūriu, o ten parašyta - Evelina.
Aš jai sakau: ot žioplas ne mūsų metrikus paėmė
O jis pasitarė su savo močiute ir nusprendė, bet kad nors kartą būtų užsiminęs apie tokį varianta
Gerai, kad ne kokia Pranute pavadino
Po kokio mėnesio mama nueina pas darugę, ši klausia koks vardas, mama sako: pala nepamenu...velėna velėna...a, Evelina

Kai gimė sesuo labai ilgai ginčijomės dėl vardo. Pagaliau nusprendėm, kad bus Justina. Na ir tėtis nuėjo registruoti...Parnešė gimimo liudijimą, mama atneša ir sako: pažiūrėk. Žiūriu žiūriu, o ten parašyta - Evelina.

Po kokio mėnesio mama nueina pas darugę, ši klausia koks vardas, mama sako: pala nepamenu...velėna velėna...a, Evelina

Evelina siejasi su velėna

Jau prisijuokiau tai...
Šiaip pas mane tai ne juokinga istorija, bet irgi papasakosiu.
Vaikystėje ( 4 - 5 met.) susigalvojau sau draugę (neturėjau draugių, nes į mokyklą dar nejau, o lietuviškai nemokėju kalbėt
) Kalbėdavau su ta ušgalvota drauge, žaizdavau. Jai sumasčiau vardą - Natalija, nors jokių pažystamų šiuo vardu neturėjom. Paaugusi, sužinojau įdomų dalyką - kol laukėsi, mama norėjo mane pavadinti Natalija, bet kai gimiau, mociutė "užvetavo" šį vardą ir išrinko Anna. Taip ir pavadino
Šiap man abu vadrdai gražūs, bet įdomus sutapimas su ta Natalija gavosi
Be to, dar: iki 16 mrtų buvau sau Anna (beveik visi dokumentai buvo rusų kalba), o kai paso atėjau, sako man darbuotoja: na, na, Anna negalima rašyt, taip nebūna lietuviškai... Tik Ana. Tad tapau Ana
Nors vėliau sužinojau, kad nesąmonė - reikėjo ginčytis, nes viena pažįtama visgi atsikovojo teisė į savo dvi n raidykes ir liko Anna. Bet ką darysi, be to, Ana man taip pat patinka

Šiaip pas mane tai ne juokinga istorija, bet irgi papasakosiu.
Vaikystėje ( 4 - 5 met.) susigalvojau sau draugę (neturėjau draugių, nes į mokyklą dar nejau, o lietuviškai nemokėju kalbėt

Be to, dar: iki 16 mrtų buvau sau Anna (beveik visi dokumentai buvo rusų kalba), o kai paso atėjau, sako man darbuotoja: na, na, Anna negalima rašyt, taip nebūna lietuviškai... Tik Ana. Tad tapau Ana

Geros istorijos!!!
Na, žinot, tokiu atveju visą lentą ant kaklo su vaiko vardu pakabinčiau
Oba
, na unikalus vardelis!!!

QUOTE(Puikutė @ 2006 06 23, 21:49)
Na, žinot, tokiu atveju visą lentą ant kaklo su vaiko vardu pakabinčiau

QUOTE(vilma-saule @ 2006 09 05, 14:35)
na ir prisijuokiau iš visų istorijų
papasakosiu ir aš vieną
gimė graži mergaitė ir visi nusprendė, kad bus Magdelena, tačiau kaip visada išėjo tėvas dukros užregistruoti ir pamišro vardą
o nesenai buvo skaitęs knygą Magelionija ir šventas Petras su auksiniais rakteliais
tai ir pavadino dukrą Magelionija
(ji mano kaimynė yra)

Oba