QUOTE(Supersmile @ 2012 09 05, 21:15)
, kad mano galva tustoka, nebeturiu apie ka galvoti, t.y. apie ka buvau ipratusi
Man po paskutinio neigiamo kazkas galvoje uzsiblokavo, apsistaciau sienom. Buvo periodas kai I SM nejau...uzeidavau gal is ipratimo, bet vidus neleido skaityti..o skaitytis apie klinikas ir atsakymu ieskojimas i klausimus tuo labiau...net atrodo iki pykinimo eina....
Galva vis dar potuste, bet viduje jau ziebias ugnele, kyla rankos ir vel noris eiti i prieki...Tikiu, kad greitu laiku jau ir klinikom laiskus siuntinesiu
Tikiu, kad cia pas mane tik apsaugine reakcija...
Papildyta:
QUOTE(velnyte @ 2012 09 05, 10:33)
kai tiesiai paklausiu: ar galėsi gyventi su manim iiki grabo lentos jei nepagimdysiu tau vaiko. Atsako" nežinau, nes niekas negali už nieką šimtu procentų garantuoti. Galėsim įsivaikinti"
Vakar ir as uzvedziau ta tema namie.....Suzinojau, kad noras tureti vaika yra lb. svarbi priezastis skirybom, jei zmona to negali duoti...zinoma, jei vyras to lb.lb lb. nori, jei jis jaucias nelaimingas nepilnoje seimoje ir nenori vaikintis.
Niekada as sitaip i ta reikala neziurejau....
As niekada negalvojau, kad mirk plisk bet kokia kaina reikia leliuko.AS kazkaip galvoju, jei pavyks- busim laimingi, jei ne- bus liudna, bet nenumirsim.
O is jusu kas pamasto kiek vyrai pades kai vaikiukas atsiras? Man ir tokios mintys lenda, nesu 100% tikra, kad maniskis pades tiek, kiek as noreciau, kad padetu...as noreciau viska 50/50 dalinti...ir zinau, kad as sirsiu jei bus kitaip...Jo...paskutiniu metu prie nezinojimo ar noriu leliuku ir tos mintys lenda, " Nenoriu leliuko jeigu man vienai reiks viskuom rupintis" Aisku maniskiui pasirode tos mintys egoistiskos. O as manau, kad as nesu moteris, kuri nori suktis buityje nuo ryto iki vakaro kaip koks ziurkenas savo ratelyje...
Vienu zodziu...apart to, kad galvoja tuscia ir sienos statosi, bet ir jovalas minciu kazkoks...mintys viena kitai priestarauja...