Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Lialondra @ 2012 05 01, 17:12)
Taip, man atidaro, bet priejimo prie rezultatu dar nera...laukiam laukiam smile.gif

Na jei tikrai 7 val. rezultatai, tai nebe tiek ir daug liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 05 01, 17:13)
Na jei tikrai 7 val. rezultatai, tai nebe tiek ir daug liko smile.gif

as galvoju kodel neatidaro pas mane, ziuri kai kam atidaro kai kam ne, kokios cia gali buti problemos? gal turite minciu? nemiegu nuo puses sesiu, laukiu, tai bus graziausiai kai dar ir pasitikrinti siandien negalesiu unsure.gif
Atsakyti
klausykit, cia mane uzparino, kad jeigu jau negavom laisko kova-balandi, tai 100 proc, kad nelaimejai unsure.gif nes tipo visi gauna laiskus anksciau doh.gif

as cia tyliai skaiciau, bet dabar sunervino galutinai
Atsakyti
Laiskai dabar is vis nebesiunciami rolleyes.gif
Tik elektronine pasitikrinimo versija wink.gif Taip kad ramiai ir laukiam.
Atsakyti
bet juk siemet nieks laisku nesiuncia, pasiskaitykite ambasados puslapyje, vienintelis budas pasitikrinti su confirmation numeriuku ir asmeniniais duomenimis nurodytame puslapyje. Nesiparinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 05 01, 17:21)
klausykit, cia mane uzparino, kad jeigu jau negavom laisko kova-balandi, tai 100 proc, kad nelaimejai  unsure.gif nes tipo visi gauna laiskus anksciau  doh.gif

as cia tyliai skaiciau, bet dabar sunervino galutinai

Taigi nebesiunčia laiškų, pasitikrinsit internete kaip ir visi čia laukiantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimukasselsk @ 2012 05 01, 17:21)
as galvoju kodel neatidaro pas mane, ziuri kai kam atidaro kai kam ne, kokios cia gali buti problemos? gal turite minciu? nemiegu nuo puses sesiu, laukiu, tai bus graziausiai kai dar ir pasitikrinti siandien negalesiu unsure.gif

Kita narsykle pabandykit atidaryti.
Atsakyti
tai as jau nuo vakar f5 minkau ant to linko blush2.gif
Atsakyti
o dabar as nuo laukimo durna klausima uzduosiu doh.gif
Gali pildyti ir vyras ir zmona ane?
Cia pas vienus VEIKEJUS radau parasyta, kad arba vyras arba zmona cool.gif

Nu sakau atsiprasau uz durnizmus, bet ko tik per siandien nepergalvojau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2012 05 01, 17:30)
o dabar as nuo laukimo durna klausima uzduosiu  doh.gif
Gali pildyti ir vyras ir zmona ane?
Cia pas vienus VEIKEJUS radau parasyta, kad arba vyras arba zmona  cool.gif

Nu sakau atsiprasau uz durnizmus, bet ko tik per siandien nepergalvojau  doh.gif  doh.gif

O tai "oficialus puslapis" smile.gif Gali pildyti abu smile.gif
Atsakyti
Nors ir nesu super mama (pakolkas tik SUPER, o kai turesiu vaika tai tetis o ne mama busiu), bet uzsiregistravau sitam forume tik del sios temos. Jau antrus metus ja pastoviai seku ir lygiai taip pat nekantrauju.

Toms damoms kurioms neatidaro puslapio - problemos jusu narsykleje. Tiksliau problemos yra sios svetaines sertifikatuose, nes narsykles juos atpazysta kaip nesaugius (grinai techninis aspektas), del to neprileidzia prie svetaines. Kai atidarote svetaine stebekite atidziai, turetu virsuj ar kitur pranest kad sios svetaines sertifikatas nesaugus, ir paprasyti patvirtinimo jeigu nori eiti toliau. Jeigu to neismeta ir neatidaro - naudokit kita narsykle.

Beje siuo metu svetaine atsidaro, bet tikrinti dar teleidzia tik preitu metu rezultatus...
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 05 01, 16:31)
O tai "oficialus puslapis" smile.gif Gali pildyti abu smile.gif

Matau matau, kad neoficialus, nu bet va visokios sakau erezijos tease.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti