Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(rututu @ 2012 05 01, 10:30)
o dabar as nuo laukimo durna klausima uzduosiu  doh.gif
Gali pildyti ir vyras ir zmona ane?

Mes visada pildem abu 4u.gif
Atsakyti
aciu visiems uz patarimus, per mozila pameginau ir atidare, tai laukiam rezultatu smile.gif labai gera su jumis kartu laukti, viena tai pasiusciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,jungiuos prie tyliai laukianciu 4u.gif ,visoms Kuo didziausios sekmes wink.gif
Atsakyti
Man kažkodėl, kai įvedu savo confirmation numerį ir visus kitus duomenis, išmeta, kad neteisingas tas numeris ir ieškok kito... Nors numeris tikrai teisingas, nes turiu visą info copy-paste išsisaugojus... Čia dėl to, kad dar nėra rezultatų ar man jau po žalios kortos biggrin.gif ?
Atsakyti
Tai kad nera gi rezultatu dar. Stovi 2012 losimo rezultatai. Ir tik ten galima kazka ivesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2012 05 01, 16:56)
Tai kad  nera gi rezultatu dar. Stovi 2012 losimo rezultatai. Ir tik ten galima kazka ivesti biggrin.gif

Ai, tiksliai. Tik dabar pastebėjau, kad aš į 2012 m. vedu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 05 01, 15:52)
Man kažkodėl, kai įvedu savo confirmation numerį ir visus kitus duomenis, išmeta, kad neteisingas tas numeris ir ieškok kito... Nors numeris tikrai teisingas, nes turiu visą info copy-paste išsisaugojus... Čia dėl to, kad dar nėra rezultatų ar man jau po žalios kortos biggrin.gif ?

Cia del to nes tikrinate 2012 metu rezultatus, kai turetumet tikrinti 2013 (tie kas pilde preita rudeni dalyvauja 2013 metu DV loterijoje). Sistema neatpazysta tavo kodo nes jis prasideda 2013....... Kantrybes, tiek beliko mirksiukas.gif
Atsakyti
didziausios sekmes visiems loshiantiems!!!! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
neatidaro nei per IE nei per mozila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 01, 17:10)

Paleido rezultatus, bet uzluzo serveris smile.gif Galit isivaizduoti kiek milijonu tuo paciu metu bando patikrinti...
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 01, 19:10)

Jau galima pasitikrinti, bet niekaip neužkrauna atsakymo doh.gif Nėra ko norėti, matyt keli milijonai tam psl sėdi biggrin.gif
Atsakyti
man per mozila atidare, bet vis dar rezultatu nera verysad.gif
Atsakyti