Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Siaip sitas skelbimo laikas yra labai nedekingas tuo, kad praktiskai niekur nera gilios nakties, o tai reiskia, kad ziauriai daug besitikrinanciu. smile.gif
Atsakyti
šiandien nusimato smagus vakarėlis supermamoj. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nors as tik ruosiuosi dalyvaut siais metais pirma karta,bet seku sita tema ir linkiu visiems didziausios sekmes bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras biggrin.gif nu, ką, man jau viską pakrauna kaip ir, ilgesnį laiką. tik kad meta "An unexpected error has occurred. Unable to load DLL 'OraOps10.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)", kai įrašau duomenis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kasik @ 2012 05 01, 20:27)
labas vakaras  biggrin.gif nu, ką, man jau viską pakrauna kaip ir, ilgesnį laiką. tik kad meta "An unexpected error has occurred. Unable to load DLL 'OraOps10.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)", kai įrašau duomenis sad.gif

nu tai užlūžęs serveris. smile.gif
Atsakyti
visa diena turiningai praleidau, o dabar laukiu kartu su jumis gathering.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi prie jūsų, jei galima 4u.gif Kartu laukt linksmiau gossip.gif biggrin.gif

Atsakyti
Man jau atrodo, kad siandien jau be sansu kazko sulaukti g.gif nes panasu, kad kaip uzluzo tai uzluzo smile.gif
Atsakyti
o kam nors leidzia 2013 Entrant Status Check, ar tas kas tikrinasi spaudzia ant 2012? nes man dar nerodo kad leistu tikrintis 2013 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 05 01, 22:26)
o kam nors leidzia 2013 Entrant Status Check, ar tas kas tikrinasi spaudzia ant 2012? nes man dar nerodo kad leistu tikrintis 2013 metu  g.gif

Tai tą patį ir reikia spausti ir išmeta 2013 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 05 01, 21:26)
o kam nors leidzia 2013 Entrant Status Check, ar tas kas tikrinasi spaudzia ant 2012? nes man dar nerodo kad leistu tikrintis 2013 metu  g.gif

Man tas pats. Aš net turiu tokią teoriją, kad tų 2013 m. dar net nėra paskelbta. O visi žinodama, kad dabar turi būti, tikrinasi 2012 m. rezultatus.
Atsakyti
Nieko nesuprantu... tai kuri reikia spausti??? As tai laukiu kol po 2013 atsiras kas nors, nes dabar ten "The Internet Explorer browser best supports this application.". Ar cia kazkur kitur reik eiti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Paranoia @ 2012 05 01, 22:30)
Man tas pats. Aš net turiu tokią teoriją, kad tų 2013 m. dar net nėra paskelbta. O visi žinodama, kad dabar turi būti, tikrinasi 2012 m. rezultatus.

Va va... prie ko cia tie 2012 nesuprantu, bludijat cia kazka man atrodo... Nors gal klystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 01 gegužės 2012 - 21:31