Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(plateau @ 2012 05 01, 19:24)
Man dave 2013, ir jau kai saugos koda suvedziau, nuluzo biggrin.gif Jauciu kad negreit dar serverio apkrovos sumazes, nes gi vis tiek po kelis kartus tikrinasi zmones, ar tikrai tikrai tikrai neklaida jei nelaimejo biggrin.gifD

Ir dar turbūt kaip ir aš, nors ir negali prisijungti, vis tiek kelis kartus iš eilės mėgina ir dar labiau strigina serverį biggrin.gif
Atsakyti
Tikekimes, bent supermama dabar nenulus biggrin.gif
Atsakyti
Supermama jau prisitaikius prie didelių apkrovų. biggrin.gif
Atsakyti
Leido per Chrome suvesti koda, bet nuluzo psl. ir rase 0% duomenu buvo atsiusta is serverio.
Neatlaiko apkrovos.
Atsakyti
Eikit ramiai kavutes pagerti biggrin.gif
Atsakyti
Kantrybes zmones! smile.gif))) Man tai puslapi uzkrauna, bet nerodo kur galeciau pasitikrint. smile.gif Lauksiu ryto tikriausiai. Labai atsipalaidavus esu siuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
aš kad neišprotėčiau anksčiau laiko,geriu martinį su sūriu vacation4.gif
jaučiu dar ilgai bus nusprogę....
Atsakyti
Per Google Chrome leido suvesti duomenis, bet labai jau ilgai krauna, tai jauciu nulus be atsakymo
Atsakyti
Artimiausiu metu nieko mes nepasitikrinsim panasu. Visi jungiasi ir viskas luzta biggrin.gif Kai nueis dalis miegoti, gal tada.
Atsakyti
Tai dar niekas ir nepasitikrino? As tai net nebandau eiti, nes prisiskaiciau, kad vistiek visiems uzluzo...sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 05 01, 20:37)
Tai dar niekas ir nepasitikrino? As tai net nebandau eiti, nes prisiskaiciau, kad vistiek visiems uzluzo...sekmes visiems  4u.gif

Kiek bandziau, tai arba "server is too busy" arba isvis uzluzta lotuliukas.gif mes gal ir nueisim miegoti, tik kita dalis pasaulio ne, nes pas juos jau rytas austa.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuėjau į parduotuvę, grįžau ir jau tkėjausi rasti čia džiaugsmo šūksnius, o va mažai pasistūmėjo kas rolleyes.gif
Atsakyti