Ir mums su vyru nepasisekė - nelaimėjome
Savo vardu pildytą anketą patikrinau vakar, jo - šiandien. Jei neišvažiuosime ten kitais keliais iki spalio mėn., bandysime kitąmet!
QUOTE(kangurelesj @ 2012 05 02, 09:54)
Sveikinu
Sveikinimai kangurele
pagaliau kažkas laimėjo
o man visdar nekrauna
nu nesuprantu....
Papildyta:
ech...pagaliau prisijungiau
nei manęs nei B Amerika nejama
o man visdar nekrauna
Papildyta:
ech...pagaliau prisijungiau
Mes irgi nelaimėjom
Sveikinu!
Turbūt begalės jausmų užplūdo...Mes su vyru vis pasikalbam, kad lošiam lošiam, o jei laimėtume, iš baimės ir jaudulio nežinotume kur dėtis
Visgi kas nežinoma, tas visada gasdina
Na bet nebandyt būtų nuodėmė
QUOTE(kangurelesj @ 2012 05 02, 08:54)
mums siais metais nusisypsojo sekme ...
Sveikinu!
Pavyko is antro karto. O jausmai ivairiapusiski
Idomu, nauja, siek tiek netiketa... JAV nemazai pazistamu - pati baigiau ten studijas, tai nera tokios jau visai nezinomybes kas ten laukia, tikiuos ir viliuos kad seksis mums ten puikiai...aisku visu pirma reikia dar pacia zalia korta gauti, cia tik pirmasis zingsnis link to
QUOTE(kangurelesj @ 2012 05 02, 12:17)
...aisku visu pirma reikia dar pacia zalia korta gauti, cia tik pirmasis zingsnis link to 
Sveikinu!!! Ir taisingai pasaket - pirmas zingsnis!
QUOTE(kangurelesj @ 2012 05 02, 11:17)
Pavyko is antro karto. O jausmai ivairiapusiski
Idomu, nauja, siek tiek netiketa... JAV nemazai pazistamu - pati baigiau ten studijas, tai nera tokios jau visai nezinomybes kas ten laukia, tikiuos ir viliuos kad seksis mums ten puikiai...aisku visu pirma reikia dar pacia zalia korta gauti, cia tik pirmasis zingsnis link to 
Sveikinimai
Svarbiausia, kad laimejot loterijoje, o visa kita tai niekis, palyginus su tuo, kad aplamai pasiseke
Mums irgi deja nepasiseke
ak nu dar spali maziukas sansiukas lieka
sveikinimai laimetojams
Jei kas rasit kur statistika kiek siemet laimejo ir iskuriu saliu,mestelkit nuoroda,taip idomu
Jei kas rasit kur statistika kiek siemet laimejo ir iskuriu saliu,mestelkit nuoroda,taip idomu
Sveikos.
Rankos, kojos dreba, bet man pagaliau po 7 metu nusisypsojo sekme..
Bet is karto susiduriau su problema. As su saviskiu neesam susituoke, bet as be jo tikrai nevaziuosiu
Gal kas esat susidure su panasia situacija,kazi jei mes daba greit susituoktume,ar gautume abu?..Jei nesunku, parasykit i AZ..
Bet is karto susiduriau su problema. As su saviskiu neesam susituoke, bet as be jo tikrai nevaziuosiu
Gal kas esat susidure su panasia situacija,kazi jei mes daba greit susituoktume,ar gautume abu?..Jei nesunku, parasykit i AZ..
QUOTE(mazhas @ 2012 05 02, 18:06)
Sveikos.
Susituokit ir antrus dokumentus siųskit kaip vyras ir žmona, gausit kartu ŽK