Sveikinimai

Sveikinu, netgi du žmonės iš forumo!!!
Na, gal dar spal5į pasiseks..
Ir man būtų įdomu sužinoti, kiek laimėjo iš Lietuvos ŽK.

Ir man būtų įdomu sužinoti, kiek laimėjo iš Lietuvos ŽK.

Sveikinu laimėtojas!
Žaidžiau 2ą kartą, deja, nieko...
Bet kažkada išrinks, tikiu. Kažkada.

Nuoširdžiausi sveikinimai laimėjus

QUOTE(Zirafa09 @ 2012 05 02, 15:11)
Kur jus ziurite, man neatidaro nei per kur.
pirmam puslapy yra nuoroda.
Sveikinimai laimejusiems

QUOTE(MichGirl @ 2012 05 02, 22:20)
Man ji neveikia, blyn..gal kas galit paziureti ar dabar veikia?
dvi vasaras lankiausi amerikoje per studentų programas, šiais metais nusprendžiau sudalyvauti lošime, deja šį kartą man nepasisekė. Abidvi su drauge, kuria praleidome vasarą amerikoj, tikrinomės rezultatus ir ką mano draugė akimirką sustingus klausia manęs, kas tau buvo parašyta, aš greitai pasižiūriu kas pas ją dedasi, o batc ir ji pasirodo buvo atrinkta. tai gi ji tapo viena iš tų laimingųjų.

QUOTE(Zirafa09 @ 2012 05 02, 15:22)
Man ji neveikia, blyn..gal kas galit paziureti ar dabar veikia?
pagrindinis puslapis tai tikrai veikia. o toliau nzn.
Mergaites, AS kazko nesuprantu bandau ivesti koda, bet man raso.
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
Kai as uzpildziau rudeni anketa, koda issisaugojau wordiniam dokumenta. viska vedu kaip ten parasyta.NESUPRANTU. nervai nebelaiko. jus savo pavardes vedet pvz. jei Ė tai rasot E. narsykle naudoju mozilla firefox. kame reikalas?
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
Kai as uzpildziau rudeni anketa, koda issisaugojau wordiniam dokumenta. viska vedu kaip ten parasyta.NESUPRANTU. nervai nebelaiko. jus savo pavardes vedet pvz. jei Ė tai rasot E. narsykle naudoju mozilla firefox. kame reikalas?
be jokiu lietuvisku raidziu