Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(zylute2012 @ 2012 09 10, 01:45)
Na jo, sunku JAV su vaikutukais  smile.gif  Būtų tikrai smagu kitais metais jau išvykti i JAV, prasigyventi ir planuoti šeimynėlę  4u.gif  Nes laikas jau labai spaudžia  unsure.gif

as sakyciau kaip tik lengva JAV vaikus auginti smile.gif Na bet musiskiai cia gime, svieziai atvykus su vaikais sunkiau aisku. Bet siaip salygos auginti vaikus pagal mane, tai cia puikios.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 09 10, 09:06)
as sakyciau kaip tik lengva JAV vaikus auginti smile.gif Na bet musiskiai cia gime, svieziai atvykus su vaikais sunkiau aisku. Bet siaip salygos auginti vaikus pagal mane, tai cia puikios.

Tik niekada nepamirštu patarlės, kad žmogus planuoja, o Dievas juokiasi biggrin.gif Na, bet kaip bus, taip bus gerai. Svarbu kad išvyktųme iš LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute2012 @ 2012 09 10, 09:11)
Tik niekada nepamirštu patarlės, kad žmogus planuoja, o Dievas juokiasi  biggrin.gif  Na, bet kaip bus, taip bus gerai. Svarbu kad išvyktųme iš LT  smile.gif

Turėjau omeny pirmą etapą, jei jau laimėjot, tai žinoma, kad ruoškitės interviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 09 10, 09:14)
Turėjau omeny pirmą etapą, jei jau laimėjot, tai žinoma, kad ruoškitės interviu smile.gif

lotuliukas.gif o aš jau išsigandau 4u.gif
Nes pirmą etapą mes praėjome thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute2012 @ 2012 09 10, 02:11)
Tik niekada nepamirštu patarlės, kad žmogus planuoja, o Dievas juokiasi  biggrin.gif  Na, bet kaip bus, taip bus gerai. Svarbu kad išvyktųme iš LT  smile.gif

na taip ne viskas busu rankose, kartais tiesiog aplinkybes pakeicia kai ka, bet aplamai paemus, tai JAV turi mazdaug tiek kiek ir stengiesi tureti. Tie kas kazko smarkiai siekia cia atpilda paprastai gauna. Ir cia nera tokios svetimsaliu diskriminacijos kaip Europoj, tai irgi didelis pliusas bandant pasiekti kazka.
Atsakyti
Ir cia nera tokios svetimsaliu diskriminacijos kaip Europoj
[/quote]
oj, su šitu dalykų mes esame susidurę... Labai nemalonus reikalas. Kai tave laiko 0 vietoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute2012 @ 2012 09 10, 02:18)

oj, su šitu dalykų mes esame susidurę... Labai nemalonus reikalas. Kai tave laiko 0 vietoj  verysad.gif

nesakau, kad to cia niekada nepasitaiko. Bet pvz as asmeniskai per 11+ metu ne karto nesu susidurus su tuo cia. Nei koledzo laikais, nei darbe, nei siaip asmeniniam gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 09 10, 09:27)
nesakau, kad to cia niekada nepasitaiko. Bet pvz as asmeniskai per 11+ metu ne karto nesu susidurus su tuo cia. Nei koledzo laikais, nei darbe, nei siaip asmeniniam gyvenime.

O mums užteko užsienyje pabūti 2 metus, kad ta diskriminacija suvalgytų visą norą dirbti ir neblogai gyventi toli nuo namų.
Atsakyti
QUOTE(zylute2012 @ 2012 09 10, 08:45)
Na jo, sunku JAV su vaikutukais  smile.gif  Būtų tikrai smagu kitais metais jau išvykti i JAV, prasigyventi ir planuoti šeimynėlę  4u.gif  Nes laikas jau labai spaudžia  unsure.gif

Oi kur jau spaudžia,berods sakėt kad dar tik bus 31, tai žinokit turiu tokio amžiaus draugių,kurios dar neturi ir kaim minimum 3metus neplanuoja vaikų turėt biggrin.gif taip kad turit to laiko, iki 35m pasidovanosit sau lėlytę ir bus pats tas laikas drinks_cheers.gif
Esat jauna, neskubėkit 4u.gif Va mums tai sunku buvo,kai pirmasis gimė man dar 12kl besimokant, jei ne abiejų tėvai - pražuvę būtume ir mokslai nebūt baigti doh.gif
Tai aš už tai, kad geriau vėliau, bet laiku, nei per anksti, kai dar pats žydėjimas prasideda, o tu jau tarp vystyklų nutupdyta biggrin.gif O dbr manau mano paaugliukui visai smagu turėt jaunus tėvus biggrin.gif

Beje, LT vaikus augint privalumas yra tas, kad dekretinės ilgos ir dar visai neblogai užjasmoka jei gerą darbuką iki to turėjai ir gali pati vaikiuką prisižiūrėt, nereik sukt galvos dėl darželių, mokyklėlių. Galiausiai juk ir beproto gailą kokį metinuką atiduot daržan unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 09 10, 09:48)
Oi kur jau spaudžia,berods sakėt kad dar tik bus 31, tai žinokit turiu tokio amžiaus draugių,kurios dar neturi ir kaim minimum 3metus neplanuoja vaikų turėt  biggrin.gif  taip kad turit to laiko, iki 35m pasidovanosit sau lėlytę ir bus pats tas laikas  drinks_cheers.gif

Na, kad 35 metų jau kaip ir namažai. Pas mus su vyru planuose - 3 vaikučiai. Tai jei pirmas gims, kai man bus 35 metai, tai kada trečiam laikas? smile.gif
O kiek JAV reikia pradirbti kad gautum kažkokią pašalpėlę už vaiką?
Atsakyti
QUOTE(zylute2012 @ 2012 09 10, 10:00)
Na, kad 35 metų jau kaip ir namažai. Pas mus su vyru planuose - 3 vaikučiai. Tai jei pirmas gims, kai man bus 35 metai, tai kada trečiam laikas?  smile.gif

Na paoftopinsiu dar truputį, bet kai mums gimė pirmasis, tai atšoko fantazija ilgam laikui vaikų dar bent vieną turėt lotuliukas.gif Sunkiai auginamas buvo, tad praėjo net 12m, kol ryžaus antram lotuliukas.gif Taip kad, pasakyt kiek vaikų nori turėt, galima tik paauginus pirmą vaiką, nes dažnas atvejis, kai nuomonė pasikeičia biggrin.gif
O šiaip planai ir norai tik sveikintini, linkiu kad taip viskas ir klostytūs ir kad sėkmingai išvyktumėt į JAV wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 09 10, 10:32)
Na paoftopinsiu dar truputį, bet kai mums gimė pirmasis, tai atšoko fantazija ilgam laikui vaikų dar bent vieną turėt  lotuliukas.gif Sunkiai auginamas buvo, tad praėjo net 12m, kol ryžaus antram  lotuliukas.gif Taip kad, pasakyt kiek vaikų nori turėt, galima tik paauginus pirmą vaiką, nes dažnas atvejis, kai nuomonė pasikeičia biggrin.gif
O šiaip planai ir norai tik sveikintini, linkiu kad taip viskas ir klostytūs ir kad sėkmingai išvyktumėt į JAV  wub.gif drinks_cheers.gif

Ačiū už gražius linkėjimus 4u.gif
Atsakyti