tik dar pamiršau parašyti, kad nepatartina su ilgais nagais bandyti atidarinėti kai buvau miestietė ir turėjau ilgus (priaugintus) nagus, tai galėjau sėkmingai dietos laikytis, nes Allegros niekaip neatidarydavau
Tuo ir skiriasi, kad viena zalia, kaip paprastas bliudas tik uzsidengia, bet daug kam patinka, man asmeniskai jos forma nepatinka, per didele ant spinteles,bet joje ir
Gal kam pravers patarimas dėl Eco pure buteliukų plovimo - mano nuo vandens buvo kalkių nuosėdos, net toks nebeskaidrus. Galvojau, gal šepetį buteliams plauti nusipirkus, bet jie gi tokie aštrūs - ne, galvoju išraižyti vidų gali. Šiandien sumąsčiau - pripyliau vandens trečdalį buteliuko ir kokį šaukštą ar du acto šliūkštelėjau. Užsukau, smarkiai purčiau, suputojo, perskalavau ir švaru
Laba, gal kas turit po ranka sviestinės, kurios buvo kažkada kaip spec pasiūlymas foto. Alyvinis pagrindas, baltas dangtelis (arba atvirkščiai, nepamenu), ne samba ir ne elegancija. Iš esmės spalva nesvarbu, man vaizdą reik parodyt.
Turiu greitkratį, daržovių skustuką ir Fridge smart'ą - negaliu jais atsidžiaugti Dar indelį su dangteliu, salotinės spalvos, 100% sandarų turiu - irgi dažnai naudojamas ir mylimas. Namuose Fridge smart'as net pavadinimą turi - stebukladėžė
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...