[quote=Pomona33,2012 06 08, 18:47]
mano tesla isvis ne kieta ir net nesiminko,o tik issimaiso. esme cia eina kalba apie duonos paruosimo buda. Mano duona reikia ilgai brandinti ir ilgai kepti kaip sake
Kina, as nebrandinu silikonineje formoje, tik poto supyliau, o mano duonos tesla skysta skysta, esme kad kepant ilgai (taip isbringsta vidus o virsuj pasidaro plutele, duona tampa sunki) ir karaliska forma pakeite forma, tapo vos ne apvali, nes krastai neatlaike duonos svorio ir besiformuojancios plutos, nes ji labai padideja ir iskyla. Kepant keksa man to nebuna ir formos as nepeikiu, tai reiskias jus kepat kitokia duona nei as, todel man neatlaike. Kaip supratau
Kina irgi kepa panasia i mano, todel ir sakau,kad neislaikys.
Papildyta:
kepu tokia pacia duona kaip ir jus.man irgi biski i sonus isipucia ir pakyla smarkiai. Kepu vientik is ruginiu miltu kartais. Nera nei karto niekas isgriuve