Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Pomona33 @ 2012 06 08, 21:55)
Negalima ir sambos, jie ne tam skirti  schmoll.gif  nezinau kas Jums sake,kad galima...
Nerašiau, kad man kas nors sakė. schmoll.gif Todėl ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 06 08, 22:04)
Pomona33, mano duonos irgi skysta tešla būna, dedu duonos raugą, brandinti reikia 5-6 val. kepant pakyla ir būna stora pluta. Tai sumaišius apie 3 kg masės. Aš čia klausiau, nes nesu mačiusi "gyvai" TW silikoninių formų, tai jei jos labai lanksčios, aišku nelabai tinka tokiam svoriui. Kvietiniai pyragai keptų be problemų, o ruginė masė (nors dedu ir kvietinių puse) visai kitokia.

Tokio kiekio net ir nesutalpintumete i karaliska forma, ten max 1 kg tilptu biggrin.gif As kartais savo duona joje kepu, kai kieki stipriai sumazinu. Tai man neissikraipo forma, nes tesla pakankamai tvirta pas mane 4u.gif Dazniausiai kepu 3,5 l Ultra pro. Tik nesuprantu, kodel paskutiniu metu pradejo kibti prie indo.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 06 09, 10:52)
Nerašiau, kad man kas nors sakė.  schmoll.gif Todėl ir klausiu.

taip taip, negalima, nedekite, sugadinsite sambos indus, galvojau,kad zinote jog det galima, nes tarsi parasete "o ka negalima?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 06 09, 16:36)
taip taip, negalima, nedekite, sugadinsite sambos indus, galvojau,kad zinote jog det galima, nes tarsi parasete "o ka negalima?" biggrin.gif
Ne, dar nedėjau (man nepatogu į šaldiklį dėt apvalius), bet pagalvojau, kad pravartu žinoti, jeigu staiga sugalvočiau. rolleyes.gif Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 06 09, 18:35)
bet pagalvojau, kad pravartu žinoti, jeigu staiga sugalvočiau.  rolleyes.gif

Tai gerai,kad paklausete laiku 4u.gif ner uz ka wink.gif
Atsakyti
[quote=Pomona33,2012 06 08, 18:47]
mano tesla isvis ne kieta ir net nesiminko,o tik issimaiso. esme cia eina kalba apie duonos paruosimo buda. Mano duona reikia ilgai brandinti ir ilgai kepti kaip sake Kina, as nebrandinu silikonineje formoje, tik poto supyliau, o mano duonos tesla skysta skysta, esme kad kepant ilgai (taip isbringsta vidus o virsuj pasidaro plutele, duona tampa sunki) ir karaliska forma pakeite forma, tapo vos ne apvali, nes krastai neatlaike duonos svorio ir besiformuojancios plutos, nes ji labai padideja ir iskyla. Kepant keksa man to nebuna ir formos as nepeikiu, tai reiskias jus kepat kitokia duona nei as, todel man neatlaike. Kaip supratau Kina irgi kepa panasia i mano, todel ir sakau,kad neislaikys.
Papildyta:

kepu tokia pacia duona kaip ir jus.man irgi biski i sonus isipucia ir pakyla smarkiai. Kepu vientik is ruginiu miltu kartais. Nera nei karto niekas isgriuve blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaškina @ 2012 06 10, 22:13)
kepu tokia pacia duona kaip ir jus.man irgi biski i sonus isipucia ir pakyla smarkiai. Kepu vientik is ruginiu miltu kartais. Nera nei karto niekas isgriuve  blink.gif

na ji ne tiesiogiai isgriuna...duonos tikrai nepribega, taciau i sonus forma tikrai neproporcingai ispute, delko ji man sutruko ir buvo ne tokia kokia turi buti. Galbut tai tik mano receptui netinka, bet as pasisakiau,juk ne visos mes vienodas duonas kepam wink.gif
Atsakyti
Patarkite, kuriuose indeliuose maistą patogiausia ir geriausia laikyti šaldytuve? Jų tokia gausybė, kad pasimečiau...
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 06 12, 12:59)
Patarkite, kuriuose indeliuose maistą patogiausia ir geriausia laikyti šaldytuve? Jų tokia gausybė, kad pasimečiau...

Man patinka visi indukai, kurie persimato smile.gif, nes tada neužmirštu, ką įdėjau smile.gif
Visai patogu šitie trio indukai 600 ml:
user posted image
ir mažesni ketvertuko (300 ml)
user posted image
likučiams šitie 150 ml indeliai, kurie šią savaitę, perkant >60 Lt, kainuoja 6 Lt
user posted image
Visokioms mišrainėms dubenukai šitie puikiausiai tinka:
user posted image
ir Sambos dubenys ir visi kiti smile.gif
Man dar patinka Optimum dėžutės, nes jos kvadratinės ir talpiai susideda šaldytuve
user posted image

Atsakyti
O kaip reikia atidaryti Allegra dubenis, tokie kieti dangteliai, gal yra kokia "gudrybe"?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 12, 14:23)
likučiams šitie 150 ml indeliai, kurie šią savaitę, perkant >60 Lt, kainuoja 6 Lt
user posted image
Kokie šitie smagūs atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 06 12, 19:11)
Kokie šitie smagūs atrodo.  rolleyes.gif

Oi, zinokit jie labai smagus ir yra! Bet kam! likuciams saldytuve laikyti, padazams, perpjautai limetei, net prieskoniams spinteleje, zodziu tikras geris sie indeliai thumbup.gif
Atsakyti