QUOTE(Kilina @ 2012 11 14, 10:12)
labai noriu info apie "stebuklingą iso dua'puodą.
pradžiai .............
Šiame inde galėsite maistą gaminti (jame išvirta grikių košė fantastiška, žuvienė nuostabi, kopūstai skanutėliai, kompotas kvapnus...), atšildyti, laikyti, serviruoti.
Labai gerai į jį sudėti išvirtus cepelinus, virtinukus, koldūnus. Ne tik skystis, kuriame virė nubėga, bet šis skystis atvėsti neleidžia. Beto, indo sienelės dvigubos, maistas ilgai ilgai išliks karštas.
Naujasis Iso Duo Servofiks
Tai daug-viename. Mes turėjome klasikinį servofiks, ir jis buvo nepralenkiamas- tiek maistui gaminti, tiek serviruoti, tad mes jį taip ir vadinome - "Gaminimui ir serviravimui". Bet štai mūsų klasikinis servofiks sutiko Iso duo, ir va jų meilės vaisius- Iso duo servofiks. Puikiai dera prie mūsų Iso Duo indų, ir atlieka viską, ką galėjo atlikti senasis Servofiks. Šaunu!
GAMINIMUI IR SERVIRAVIMUI
Serviravimas
Šiame gaminyje galite ilgiau išlaikyti maistą reikiamos temperatūros. Į ertmę po įdeklu pripilkite 0,5l. verdančio vandens arba pridėkite ledo, taip maistas neatšals arba nesušils. Be to, galite serviruoti maistą dubenyje be įdėklo.
Jeigu norite gaminti maistą arba išlaikyti jį šiltą, prieš tai indą reikia įšildyti. Pripilkite į indą verdančio vandens ir uždenkite jį dangčiu. Palikite kurį laiką pastovėti. Patariama po gaminiu padėti rankšluostį, kad neprarastų dalies šilumos. Galite uždengti rankluoščiu, kad geriau laikytų šilumą.
Šilto maisto laikymas
Šiame inde galite ilgiau išlaikyti maistą šiltą. Į ertmę po įdėklu pripilkite 0,5 l. verdančio vandens. Maistą sudėkite į įdėklą ir uždenkite dangčiu. Pvz.: keptą ar virtą mėsą, žuvį, dešrą ir t.t. Be to, kol paruošite kitus patiekalus, galite išsaugoti neatšalusį garnyrą: bulves, ryžius ar daržoves.
Grikių košės gaminimas
Įšildyti indą, grikius supilti į vidinį indą ir užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų grikius. Uždengti dangtį. Už 20min. grikiai gatavi. Verdant visas kitas kruopas ½ laiko ,kuris raikalingas išvirti košei , verdame puode ant ugnies po to viską supilame į indą Gaminimui ir serviravimui ir paliekame 15min.
Birūs ryžiai
Apvirkite ryžius puode maždaug 5min. (priklauso nuo ryžių rūšies). Perpilkite ryžius ir nuovirą į įšildytą indą, uždenkite dengčiu (galite apvynioti rankluoščiu, kad geriau laikytų šilumą) ir palikite maždaug 15min.