Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(diasaja @ 2012 11 11, 11:16)
Merginos, kokiame TW inde  jūs laikote iškeptą ir atvėsusią duonelę? g.gif

Yra TW duoninės, bet kai aš galvojau pirkti, tai čia forume paklausiau - na nebuvo super išgirtos, sakė, pelyja duona dag kam. Manau, jei kepalas didelis, "milžine" ant grotelių galima laikyti, gal dar fridgesmart tiktų... Aš pati tai nedidelį kiekį laikau dideliame pailgame "austriuke" (toks kaip skrynelė atsidaro) supjaustytą - labai patogu pasiimti, trupiniai jame lieka.

Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 11 11, 12:26)
Manau, jei kepalas didelis, "milžine" ant grotelių galima laikyti, gal dar fridgesmart tiktų... Aš pati tai nedidelį kiekį laikau dideliame pailgame "austriuke" (toks kaip skrynelė atsidaro) supjaustytą - labai patogu pasiimti, trupiniai jame lieka.

ačiū 4u.gif
aš šiandien įdėjau į 1l. FridgeSmartą, supjausčiau thumbup.gif O austriuko neturiu, duoninės taip pat nepirkau, kai pasiskaičiau merginų atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 11 11, 18:49)
ačiū 4u.gif
aš šiandien įdėjau į 1l. FridgeSmartą, supjausčiau thumbup.gif O austriuko neturiu, duoninės taip pat nepirkau, kai pasiskaičiau merginų atsiliepimus ax.gif

Gal galit ikelt nuoroda kaip atrodo FridgeSmartas ir Austriukas?kokia ju kainyte?
As ir kepu savo duonele,bet laikyt jos neturiu kur,tai ieskau geriausio varianto.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 11 11, 18:27)
Gal galit ikelt nuoroda kaip atrodo FridgeSmartas ir Austriukas?kokia ju kainyte?

Aš laikau 1,6 l. FridgeSmarte:

user posted image

O jų būna įvairių dydžių:

user posted image

Austriukų būna taip pat įvairių dydžių:

user posted image

kainos štai čia:

Katalogas

Bet galima palaukti ir nuolaidų ax.gif

Atsakyti
Merginos, turim Tupperware gertuvę vaikučiui, kaip ją sterilizuoti? bijau sugadinti verdančiu vandeniu blush2.gif
Atsakyti
O kaip jums šis puodas:
46 savaitę net 46 % nuolaida! Tik šią 46 sav (iki lapkričio 16 d.) visi gali įsigyti Ultra Pro 3,3 l tik už 229 Lt vietoj 429 Lt.Ilgis 36,3 cm, plotis 26,6 cm, aukštis 11,8 cm.

Gundausi pirkti, nes kaina labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 11 13, 15:36)
O kaip jums šis puodas:
46 savaitę net 46 % nuolaida! Tik šią 46 sav (iki lapkričio 16 d.) visi  gali įsigyti Ultra Pro 3,3 l tik už 229 Lt vietoj 429 Lt.Ilgis 36,3 cm, plotis 26,6 cm, aukštis 11,8 cm.

Gundausi pirkti, nes kaina labai gera smile.gif

Sveikos.Tik pamiršot paminėti,kad už tokią kainą puodą gaus tik tos kurios, užsisakys gaminių už 170 litų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2012 11 13, 17:03)
Sveikos.Tik pamiršot paminėti,kad už tokią kainą puodą gaus tik tos kurios, užsisakys gaminių už 170 litų 4u.gif

Aš klausiu apie puodo naudingumą virtuvėje smile.gif
Atsakyti
pas mane UltraPro serijos 2 skirtingu dydziu ir formu indai - dirba nuolat, esu be galo patenkinta smile.gif
Atsakyti
Man ultrapro 3,3l dydzio labai naudojamas.Kugeli,varskes apkepa,kepsniukus darau jame.Darbuojasi daug thumbup.gif
Atsakyti
O aš jame ir duoną kepu, o plovo neįsivaizduoju apskritai kitame inde gaminamo, troškinu mėsytę su daržovėmis, kugelį. Tik tiek kad šitas žemesnis, 7,4 cm aukščio, lazanijai jis superinis
Atsakyti
QUOTE(Inte @ 2012 11 13, 17:23)
O aš jame ir duoną kepu, o plovo neįsivaizduoju apskritai kitame inde gaminamo, troškinu mėsytę su daržovėmis, kugelį. Tik tiek kad šitas žemesnis, 7,4 cm aukščio, lazanijai jis superinis

Pasiūlyme aukštis 11,8 cm smile.gif

Atsakyti