Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(*Aušrė* @ 2013 01 30, 18:42)
Noriu, kad kas patartų kokio dydžio sūrinę labiausiai apsimoka pirkti .

Mūsų šeima iš 5 asmenų ... ax.gif

na tuomet tikrai ne mini,o vidutine arba didziausia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2013 01 30, 19:42)
Noriu, kad kas patartų kokio dydžio sūrinę labiausiai apsimoka pirkti .

Mūsų šeima iš 5 asmenų ... ax.gif

Na siaip priklauso dar ir nuo to kiek to surio valgot ir ka planuojate deti.jeigu is 5 asmenu valgo tik vienas(kaip pas mus is 4 tik as viena)tai i ta didele neturiu ka deti, laikau kaip duonine doh.gif kokius surius laikysite, kiek rusiu vieni metu/Nes mini surine tai maza i ja tilps tik vienas suris, paziurekit ismatavimus thumbup.gif
Atsakyti
Internete, ziurint receptu puslapius maciau zeles inda, kokie atsiliepimai? Ar lengvai issiima zele? Kainyte nemaza, o gal buna kada pigiau?
Atsakyti
QUOTE(rasuole0506 @ 2013 01 31, 13:14)
Internete, ziurint receptu puslapius maciau zeles inda, kokie atsiliepimai? Ar lengvai issiima zele? Kainyte nemaza, o gal buna kada pigiau?

Buna pigiau, bet reikia laukti akciju. Labai populiarus Tuperware gaminys.zele issiima graziai, lengvai.Jame galima formuoti mesa, bulviu kose, saltiena. Super gaminys thumbup.gif
Atsakyti
gundausi pirkti:

http://www.youtube.c...h?v=o4NVaYz4kfA

ar verta?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 31, 21:44)
gundausi pirkti:

diasaja, atsakymas vienas: realiai apmastyk kiek ja naudosi biggrin.gif
ir as gundausi, bet poto galvoju ar tikrai naudosiu? ar tik i metus karta istrauksiu wink.gif)))
bet sita nepalyginamai fainesne uz senaja, nes papildoma sieteli turi, del kurio ir man kyla pagundu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2013 01 31, 22:54)
diasaja, atsakymas vienas: realiai apmastyk kiek ja naudosi  biggrin.gif

aš mąstau mirksiukas.gif senoji kiaušinių pjaustyklė savo amželį nugyveno, tai ir gundausi šią pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 31, 23:13)
aš mąstau mirksiukas.gif senoji kiaušinių pjaustyklė savo amželį nugyveno, tai ir gundausi šią pirkti bigsmile.gif

mano senoji kaip nauja!!!! todel "ijungiau" blaivu mastyma...ar verta ir sia salia padeti dulkems rinkti ir stalciuje vieta uzimti? biggrin.gif bet taip noriu....
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2013 01 31, 23:21)
mano senoji kaip nauja!!!! todel "ijungiau" blaivu mastyma...ar verta ir sia salia padeti dulkems rinkti ir stalciuje vieta uzimti? biggrin.gif

tokioje situacijoje net nemąstyčiau biggrin.gif pinigėlius taupyčiau. Mano senoji buvo ne TW, tai ir amželį baigė greitai.
Atsakyti
Idomus daikciukas. O tas kryzminis irgi is vielutes g.gif Idomu, gal obuoli pjaustytu g.gif
Bet jei is vielutes, tai labai nepateps. doh.gif Tas senasis irgi labai sviezius sampinjonus pjausto, bet jei tik truputi pastoveje jau nelabai, su brskem irgi tas pats. O kaina jo kokia? As kai pati nebedirbu ir TW liga nebesergu. Dabar taip ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 31, 23:27)
tokioje situacijoje net nemąstyčiau biggrin.gif pinigėlius taupyčiau. Mano senoji buvo ne TW, tai ir amželį baigė greitai.

o tai ka tu su ja darai? kam naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2013 02 01, 12:28)
o tai ka tu su ja darai? kam naudoji?

kiaušiniams naudojau.
Atsakyti