Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Asese @ 2013 02 04, 14:20)
VentSmart indeliai daržovėms - Seniau turėjau FridgeSmart, bet šių dangtelis daug smagiau darinėjasi.

susinervavau biggrin.gif ilgai galvojau ar verta sau pirkti ir nusprendžiau nepirkti.

aš su foto ax.gif

*kadangi daug darome obuolių kompoto, tai obuolių sėklyčių išėmėjęs labai palengvina darbą (3 litrų stiklainių padarome apie 100):

user posted image

*vasarą FridgeSmartai įvairaus dydžio, agurkai išbūna savaitę:

user posted image

*tortinės/pyraginės į terasą:

user posted image

*įvairūs dubenys, nes ilgiau išlaiko šviežumą:

user posted image

*silikoninis padėkliukas:

user posted image

*želė žiedas:

user posted image

user posted image

*salotų centrifūga:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 04 vasario 2013 - 16:07
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Kodel rekomenduojat nuo indeliu,skustuku?O jeigu as noriu peili?! biggrin.gif Jei rimtai tai labai reikia peiliu.Mano dabartiniai savo pamaina jau pabaige biggrin.gif .As sau laiku galiu pasakyti STOP(bent jau iki siol galejau biggrin.gif )tai pakliuti ant pirkimo kabliuko,nebijau.Bet geru peili noriu.Tai koki vustik pirkti ?Ju tiek yra,pasimeciau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 02 04, 16:05)
*tortinės/pyraginės į terasą:

http://s017.radikal....183f50d53a2.jpg[/img][/url]

Kaip gražiai sudėjai wub.gif Man irgi tortinė labai patinka - ne tik tortui gabenti, bet ir bandelėms, pyragui laikyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 02 04, 17:42)
Aciu uz atsakymus  4u.gif

Kodel rekomenduojat nuo indeliu,skustuku?O jeigu as noriu peili?!  biggrin.gif Jei rimtai tai labai reikia peiliu.Mano dabartiniai savo pamaina jau pabaige  biggrin.gif .As sau laiku galiu pasakyti STOP(bent jau iki siol galejau  biggrin.gif )tai pakliuti ant pirkimo kabliuko,nebijau.Bet geru peili noriu.Tai koki vustik pirkti ?Ju tiek yra,pasimeciau.

Kitos merginos gi gyrė peilius mirksiukas.gif , gal tik man jie neprilipo smile.gif
Santoku mačiau, laikiau rankose, norėčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 04, 17:42)
Aciu uz atsakymus  4u.gif

Kodel rekomenduojat nuo indeliu,skustuku?O jeigu as noriu peili?!  biggrin.gif Jei rimtai tai labai reikia peiliu.Mano dabartiniai savo pamaina jau pabaige  biggrin.gif .As sau laiku galiu pasakyti STOP(bent jau iki siol galejau  biggrin.gif )tai pakliuti ant pirkimo kabliuko,nebijau.Bet geru peili noriu.Tai koki vustik pirkti ?Ju tiek yra,pasimeciau.

Man irgi reikejo peilio, tai mano pazintis su TW nuo peilio ir prasidejo. Tik tuo metu T-shef serijos peiliai buvo senesnio modelio, daugiau kampuoti, o kaina man atrode nerealiai didele. Nusipirkau katalogini universalu Tupershef serijos. Daug metu praejo, kol priejau iki T shef serijos peiliu. Naudoju visus, turiu abi pilnas serijas. Tad jei turite galiybe, rekomenduociau rinktis brangesnius, ju tikai nereikia taip daznai galasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 02 04, 15:18)
Sveikutes, man būtų labai įdomu sužinoti apie TW česnakų spaustuką smile.gif ar jis tikrai toks nerealus kaip įvardija daugelis smile.gif4u.gif

Mergaitems kurios yra nepripratusios prie TW spaustuko jis is pradziu nepatinka ir sako,kad su juo sunku spausti, ir as taip maniau, kol nesupratai vieno dalyko! Su juo visai nesunku spausti!!! Mes ( bent jau as ir mano pazystamos) iprate prie to rusisko spaustuko, kuri reikia laaaabai spausti kol islenda viskas! su tw to nera todel pirma karta taip spaudziau taip spaudziau, kad pirstai raudoni buvo ir galvoju jetau kaip sunku...atidarau spaustuka o jis tuscias!!! ir pasirodo jegos visai nereikejo, viskas issispaude jau senai ir spaustuke liko tik cesnako luobele. Va tuo galiu pasakyti man jis ir laaaaabai patinka ir skiriasi nuo kitu, nes visi isspaudzia cesnaka su skuryte, o TW spaustukas odele palieka spaustukyje ir jus isspaudziate tik cesnaka thumbup.gif man tai super jis!
Atsakyti
O man peilis nepasiteisino verysad.gif
Net nežinau, kokiu būdu, bet plastikinė rankena pakeitė faktūrą, tarytum nuo karščio išsilydė. Net neįsivaizduoju kaip, nes tikrai saugau ir myliu visus TW daiktus.
Ir šiaip manau, kad yra tikrai geresnių peilių.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2013 02 04, 20:42)
O man peilis nepasiteisino verysad.gif
Net nežinau, kokiu būdu, bet plastikinė rankena pakeitė faktūrą, tarytum nuo karščio išsilydė. Net neįsivaizduoju kaip, nes tikrai saugau ir myliu visus TW daiktus.
Ir šiaip manau, kad yra tikrai geresnių peilių.

Gal tas peilis su tokia mėlyna rankena ir ji tarsi kimba? Kiek girdėjau, keičia tokius į naujus kaip brokuotus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 02 04, 16:18)
Sveikutes, man būtų labai įdomu sužinoti apie TW česnakų spaustuką smile.gif ar jis tikrai toks nerealus kaip įvardija daugelis smile.gif4u.gif

prisiskaiciau komentaru ir as nusipirkau cesnaku spaustuka,bet manes jis nesuzavejo,sunkiai spaudzias ir nepatinka man kad spaudzian tolygiai neisspaudzia, pro viena sona iseina cesnako(nezinau ar suprantamai parasiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 04, 20:44)
Gal tas peilis su tokia mėlyna rankena ir ji tarsi kimba? Kiek girdėjau, keičia tokius į naujus kaip brokuotus  4u.gif

Taip, rankena mėlyna su baltu (labai jau senos kolekcijos), ji tokiais kaip ir burbuliukais apsinešusi bei patamsėjusi. Bet keisti aš tai tikrai nedrįsiu, gal pati sugadinau. Na, ką aš žinau? Juk neįrodysi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2013 02 04, 21:13)
Taip, rankena mėlyna su baltu (labai jau senos kolekcijos), ji tokiais kaip ir burbuliukais apsinešusi bei patamsėjusi. Bet keisti aš tai tikrai nedrįsiu, gal pati sugadinau. Na, ką aš žinau? Juk neįrodysi....  ax.gif

Pabandom mirksiukas.gif , jei ką - atiduos seną 4u.gif
Atsakyti
buciau labai dekinga jeigu kas nors galetumet parasyti sios duonines ismatavimus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 02 04, 20:33)
Man irgi reikejo peilio, tai mano pazintis su TW nuo peilio ir prasidejo. Tik tuo metu T-shef serijos peiliai buvo senesnio modelio, daugiau kampuoti, o kaina man atrode nerealiai didele. Nusipirkau katalogini universalu Tupershef serijos. Daug metu praejo, kol priejau iki T shef serijos peiliu. Naudoju visus, turiu abi pilnas serijas. Tad jei turite galiybe, rekomenduociau rinktis brangesnius, ju tikai nereikia taip daznai galasti thumbup.gif

Dekuj 4u.gif ieskosiu aprasimo apie T-shef peilsius smile.gif Kaina tai ju,kanda biskiuka.Bet jai jau tokie stebuklingi rolleyes.gif geriau viena gera,negu keleta s... smile.gif gerai butu rankoje palaikyti,apciupineti smile.gif

Ar buna atvieju,kai TW padirbineja?Kaip atskirti originala nuo NEoriginalo ? g.gif
Atsakyti