Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Nanita @ 2013 02 13, 13:36)
Kur laikote makaronus-spageti?Bandziau det i space maker auksta melina,netelpa.

Yra tokia speciali kompaktinė dėžutė spagečiams 4u.gif Ji 28,5 cm aukščio ir 9,5 cm skersmens - puikiausiai telpa į ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 13, 14:36)
Kur laikote makaronus-spageti?Bandziau det i space maker auksta melina,netelpa.

as laikau didziausioje kompaktineje dezuteje mirksiukas.gif i ja kokie 2-3 pakai makaronu sutelpa biggrin.gif
Atsakyti
Bet gi tikrai seniau būdavo Tupperware specialios spagetinės. Apvalus aukštas indas su skirtuku, mačiau kataloge gal prieš 3 metus. Turbūt dabar nebegamina - neteko matyti kad kas siūlytų, tikrai pirkčiau. O kompaktinė man spagečiams laikyti per didelė vienam pakeliui, ten 2 kg miltų telpa.
Atsakyti
Tai net keliu dydziu spagetines buvo, viena siaura, o kita dvigubai platesne, is abieju galu atsidaranti.
Atsakyti
gaila kad tinkamo spageciams nerandu.Musu seima daznai valgo spageti tai gerai butu isigyti spevialu inda.Nes laikyti pokuose doh.gif Asese o gal galite ikelt nuoroda kaip atrodo ta dezute ar koduka.Aciu.

Dar klausimukas.Ar apelsinams tas luptukas blush2.gif nezinau kaip pavadinti.Geras daiktas?
Atsakyti
Nanita, apelsinu luptukas wa thumbup.gif daiktas. Ypac daznai darau is apelsinu ledus. Esu baltaranke, nemegstu purvintis, tad su luptuku gerita ir patogu.
O spagetines pasidairyk isparduotuveje, maciau mergaites karts nuo karto ideda.
Man i didziaja spagetine telpa 3pokai spageciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joryte85 @ 2013 02 15, 17:54)
Nanita, apelsinu luptukas wa  thumbup.gif daiktas.

kaip atrodo? g.gif
Atsakyti
stai taip atrodo apelsinu luptukas mirksiukas.gif
user posted image
VIDEO
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 15, 10:20)
.. gal galite ikelt nuoroda kaip atrodo ta dezute ar koduka.Aciu.

stai kaip atrodo spagetine kuri seniau buvo prie kompaktiniu dezuciu kataloge, man ji labai patinka, labai patogi, yra po dangteliu toks spec.dangtukas vienoj pusej didesne skylute, kitoj mazesne dozuoti spageciams. Man sita labai simpatiska.
user posted image

seniau dar buvo tokios zydros spalvos pasiulymuose spagetine tokia daug platesne, man ji per didelis griozdas pasirode virtuveje g.gif spalva nepriderinta prie moduliniu dezuciu, tokia plati, uzima daug vietos. Si kur ikeliau foto man labiau patinka thumbup.gif

p.s.
va radau papildyti foto kaip atrodo tas dangtelis apie kuri rasiau:
user posted image
Papildyta:
Radau interneto platybese...

O buvo va tokia didesne, joje daugiau telpa, bet man ji nepatogi spinteleje pasirode:
user posted image
spalva buvo tokia zydra, matine, nepatiko man schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 16 vasario 2013 - 13:25
QUOTE(Pomona33 @ 2013 02 16, 14:29)
stai kaip atrodo spagetine kuri seniau buvo prie kompaktiniu dezuciu kataloge, man ji labai patinka, labai patogi, yra po dangteliu toks spec.dangtukas vienoj pusej didesne skylute, kitoj mazesne dozuoti spageciams. Man sita labai simpatiska.
http://order.tupperw...48103000_lg.jpg

oi sitos kokios saunios,nemaciau tokiu ir net nezinojau,kad kazkada buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2013 02 16, 13:33)
oi sitos kokios saunios,nemaciau tokiu ir net nezinojau,kad kazkada buvo  doh.gif

taip, buvo kataloge thumbup.gif fainute sita labai!!! mazai vietos uzima spinteleje ir labai grazi man, o ana tai nepatinka man ax.gif as preciziškai priekabi groziui ir patogumui blush2.gif ax.gif
1,1l talpos 44lt kataloge kainavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 16 vasario 2013 - 13:39
QUOTE(Pomona33 @ 2013 02 16, 13:37)
taip, buvo kataloge  thumbup.gif  fainute sita labai!!! mazai vietos uzima spinteleje ir labai grazi man, o ana tai nepatinka man  ax.gif  as preciziškai priekabi groziui ir patogumui blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif 100 proc su Pomona33 4u.gif
Gal vėl ji bus naujajam pavasario-vasaros kataloge rolleyes.gif
Atsakyti