Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

tai čia tada žmones papraščiausiai apgavo sukčiai. Iš tikro gaila kad taip vyksta nes sunku daugiau įrodyti žmogui kas kaip yra.

As ir ultra pro pašveičiu su šiurkčiaja kempinėlės puse (pačia pygiausia iš pardės) kur susidaro tos rud0s dėmės ir jokių nusibraižymų dar nepastebėjau.
o dėl tu amway kempinėliū tikrai atsargiau girdėjau kad keramiką gerai suraižo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2013 02 06, 10:38)
tai čia tada žmones papraščiausiai apgavo sukčiai. Iš tikro gaila kad taip vyksta nes sunku daugiau įrodyti žmogui kas kaip yra.

As ir ultra pro pašveičiu su šiurkčiaja kempinėlės puse (pačia pygiausia iš pardės) kur susidaro tos rud0s dėmės ir jokių nusibraižymų dar nepastebėjau.
o dėl tu amway kempinėliū tikrai atsargiau girdėjau kad keramiką gerai suraižo  doh.gif

as su ta metaline Amway kempinele net vonios krastus pasveiciu kampuciuose, kur sunku isvalyti kalkiu nuosedas "uzsigulejusias"- super wink.gif
Atsakyti
Su siurksciom kempinelem atsargiai, yra tokiu siurksciu, kad ne tik ultra pro, bet ir kaitlente subraiziau. Kalbu apie Viledos tokias truputi didesnes kempineles. Atsargiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas turite matavimo inda/sieteli?Ar reikalingas daiktas?Gaila neturejau progos ji apciupineti,Kokia jo talpa?Jei teisingai supratau,naujame kataloge jo nebus?
Atsakyti
Na ji isima ir vel grazina i tuos katalogus, tai gal isims vel neilgam smile.gif

As ji turiu ir jis man dirba kiekviena diena, man tai superinis daiktas vienas mylimiausiu TW gaminiu thumbup.gif Iji telpa 300-310 gramu miltu bet cia jau pilnas buna be kaupo
Atsakyti
Noriu paklausti, kokiuose induose jus laikote karsto rukymo mesytes, rukytas desras, lasinukus...? As pati dedu i vidutine surine, idomu kur jus, gal ka naujo isradusios g.gif 4u.gif

Turiu miltu sieteli, tikrai superinis thumbup.gif As ji kai tik paimu i rankas, tuoj pazoji padejeja prisistato, ir jai labai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2013 02 06, 22:15)
Noriu paklausti, kokiuose induose jus laikote karsto rukymo mesytes, rukytas desras, lasinukus...?

Aš FridgeSmarte.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2013 02 04, 20:38)
Mergaitems kurios yra nepripratusios prie TW spaustuko jis is pradziu nepatinka ir sako,kad su juo sunku spausti, ir as taip maniau, kol nesupratai vieno dalyko! Su juo visai nesunku spausti!!! Mes ( bent jau as ir mano pazystamos) iprate prie to rusisko spaustuko, kuri reikia laaaabai spausti kol islenda viskas! su tw to nera todel pirma karta taip spaudziau taip spaudziau, kad pirstai raudoni buvo ir galvoju jetau kaip sunku...atidarau spaustuka o jis tuscias!!! ir pasirodo jegos visai nereikejo, viskas issispaude jau senai ir spaustuke liko tik cesnako luobele. Va tuo galiu pasakyti man jis ir laaaaabai patinka ir skiriasi nuo kitu, nes visi isspaudzia cesnaka su skuryte, o TW spaustukas odele palieka spaustukyje ir jus isspaudziate tik cesnaka  thumbup.gif  man tai super jis!

Ačiū už informaciją smile.gif reikės visdėlto nusipirkti smile.gif nes neturiu ni jokio spaustuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 02 07, 00:11)
Aš FridgeSmarte.

Aciu 4u.gif O kitos turbut isvis mesos nevalgo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2013 02 09, 09:52)

mirksiukas.gif aš ir savo keptą duonytę laikau FridgeSmarte. Norėčiau ko nors patogesnio ax.gif kažkada buvo pardavime tosterinė duoninė, tai tokia gal labiau tiktų.
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2013 02 09, 09:52)
Aciu  4u.gif  O kitos turbut isvis mesos nevalgo  g.gif  biggrin.gif

valgo, bet as lasinuku ir mesyciu nelaikau induose. O seniau laikydavau fridgesmarte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2013 02 09, 11:15)
mirksiukas.gif aš ir savo keptą duonytę laikau FridgeSmarte. Norėčiau ko nors patogesnio ax.gif kažkada buvo pardavime tosterinė duoninė, tai tokia gal labiau tiktų.

Zinok diasaja, tikrai ta tosterine nuonine yra nereali!!! as joje pyragelius, sausainius ir pan. laikau tai jie ten menesi stovet gali, tu zinosi, kad senai stovi, bet pagal minkstuma nejausi lotuliukas.gif ypac ta tosterine man nereali prancuziskom bulkutem, kurias jau kita diena gali kaip akmeni dauzyti, su tosterine duonine jos man nerealiai ilgai issilaiko thumbup.gif
Atsakyti
Kur laikote makaronus-spageti?Bandziau det i space maker auksta melina,netelpa.
Atsakyti