Grazus visu labai ziedukai, as, tiesa pasakius, savu setu ziedu sulauksiu tik sia savaite, o pirkti daigeliai jau zydi, ju vaikai - dar ne

Labai grazus visu mergyciu ziedukai, rytoj parodysiu savas

Kaip grazu temoj
visu gelytes nuostabios
Gal jei pati daiginsies ir taikysi vasarai tai zydes vasara, as sias pirkau sodininku mugeje (vasara nemaciau kad kas pardavinetu), visada pavasari ankstyva pasisodinu - jos nebijo salnu, puikiai puosia kiema kol kitos dar ant palangiu tupi. Paskui jas issodinu i kitus vazonas ir sustatau kurnors ne tokioj matomoj vietoj, nes pradeda tysti, nelabai grazios pasidaro. Kiti jau ismeta bet as laikau iki paskutinio, kol visai negrazios tampa, tada jau ismetu
Zinok taip idomiai pas mane ant to pacio stiebo yra kur vienas ziedas visai ruzavas, kitas su baltais krasteliais.

QUOTE(karosimi @ 2012 05 04, 20:07)
turiu klausima del naslaiciu prisiskaiciau kad jos ir vasara zydi ar cia veisle kokia ar jas tik trasom palepinti uztenka?
Gal jei pati daiginsies ir taikysi vasarai tai zydes vasara, as sias pirkau sodininku mugeje (vasara nemaciau kad kas pardavinetu), visada pavasari ankstyva pasisodinu - jos nebijo salnu, puikiai puosia kiema kol kitos dar ant palangiu tupi. Paskui jas issodinu i kitus vazonas ir sustatau kurnors ne tokioj matomoj vietoj, nes pradeda tysti, nelabai grazios pasidaro. Kiti jau ismeta bet as laikau iki paskutinio, kol visai negrazios tampa, tada jau ismetu

QUOTE(Freke @ 2012 05 06, 19:18)
mano
bet ne tokia ant pakelio buvo daugiau baltos. o cia beveik visa raudona. kazi veliau nubaltuos ar cia tiesiog taip turi buti

Zinok taip idomiai pas mane ant to pacio stiebo yra kur vienas ziedas visai ruzavas, kitas su baltais krasteliais.
SAULYTE8
FREKE

FREKE

QUOTE(eLaura @ 2012 05 09, 09:10)
Pries pora savaiciu arba dar anksciau apgenejau savo surfinijas ir virsuneles ismeigiau i zeme, kad isisaknytu. Prachekinau viena - jokiu saknu
Jos pas mane dar nenuvytusios nenuleipusios, bet kazkaip prarandu vilti 

jei nenuvytus tai tikrai išleis šaknytes, kantrybės

as nedejau nei karto jokiu maiseliu ir visi prigijo daigeliai
neziurejau netyrinejau saknu, susmaigsciau i zeme ir viskas

Laba diena, gelyciu myletojos.
perverciau visa temna ir grozejausi jusu ziedeliais.
siemet pirmi metai pas mane gyvena surfinijos. pirkau ermitaze daigelius, o pries keleta savaiciu persodinau i substrata sumaisyta su paprsta zeme ir mesliuku
patiko gelytem,s ugtelejo gerokai ir pagal mane krauna ziedelius. ko gero jau buvo rasyta, bet praleidau
ar galima tresti kol nezydi??? nes kazkur kazkada skaiciau kad lyg nudegina saknis. labai tikiuosi jusu atsakymo!!!!
ir dar!!! kokia puse labiausiai megsta sios geles? pietine per karsta joms turbut? ar galima purskti lapelius ir ziedelius?
siemet pirmi metai pas mane gyvena surfinijos. pirkau ermitaze daigelius, o pries keleta savaiciu persodinau i substrata sumaisyta su paprsta zeme ir mesliuku

ir dar!!! kokia puse labiausiai megsta sios geles? pietine per karsta joms turbut? ar galima purskti lapelius ir ziedelius?
QUOTE(alicka @ 2012 05 09, 13:33)
Laba diena, gelyciu myletojos.
patiko gelytem,s ugtelejo gerokai ir pagal mane krauna ziedelius. ko gero jau buvo rasyta, bet praleidau
ar galima tresti kol nezydi??? nes kazkur kazkada skaiciau kad lyg nudegina saknis. labai tikiuosi jusu atsakymo!!!!

Sveikute, būtinai pradėkit tręšti žydinčių gėlių trąšom, tai pradės žydėti sparčiau, ir kas antrą trečią laistymą galite tręšti,tai sulauksit daug žiedų, man asmeniškai geriau jos auga pavėsyje arba daliniam pavėsy, nes tiesioginė saulė visą dieną, jas labai išdegina

QUOTE(Neili @ 2012 05 09, 13:59)
Sveikute, būtinai pradėkit tręšti žydinčių gėlių trąšom, tai pradės žydėti sparčiau, ir kas antrą trečią laistymą galite tręšti,tai sulauksit daug žiedų, man asmeniškai geriau jos auga pavėsyje arba daliniam pavėsy, nes tiesioginė saulė visą dieną, jas labai išdegina 

Aciu :-) taip ir darysiu :-)
QUOTE(Neili @ 2012 05 09, 13:59)

As pabandysiu pietinej vejuotoj pusej paauginti. Pasikabinsiu misraine is pelargoniju ir surfiniju. Pelargoniju negaliu atsisakyti - man jos labai patinka..ir surfinijos labai patinka...

QUOTE(eLaura @ 2012 05 10, 01:23)
As pabandysiu pietinej vejuotoj pusej paauginti. Pasikabinsiu misraine is pelargoniju ir surfiniju. Pelargoniju negaliu atsisakyti - man jos labai patinka..ir surfinijos labai patinka...
Nu nebus stiliova ir grazu aplinkiniams, bet man reikia prasichekinti, kas geriau auga 

kazin ar patiks pietine ir vejyota puse

as savasias vakar palaisciau ir patresiau. vienos stovi kol kas ant palanges rytineje puseje, bet yra langas ir pietines puses, tad kambarys visa diena sviesus. kitos jau lauke lovelyje rytineje puseje - jos prasciau auga. laukiu ziedeliu.
palergoniju irgi turiu, taip pat dziaugiuosi ju ziedeliais