Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

as neatsidziaugiu sita lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 05, 19:32)

p.s. ir prie kiekvieno mano zodzio, tamsta, galite ir nesikabineti.....

negaliu, pvz., pastoviai erzinantis klausimas ramybės neduoda, kas vardą sudarkė: tėvai su klaida įrašė ar pati nežinai, kaip taisyklingai vardas rašomas g.gif

O jei kalbam kaip suaugusios tetos, tai reiktų nustot bet kokį komentarą kaip kabinėjimąsi vertint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 05, 21:21)
as neatsidziaugiu sita  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

oj tikrai kokia grazuole.o pvz.nuskabom pagrindini stieba,duoda sakas i sonus ar jas skabot ar jau nebe?ir is tu soniniu trecia karta ar vel gnybet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 05, 21:29)
negaliu, pvz., pastoviai erzinantis klausimas ramybės neduoda, kas vardą sudarkė: tėvai su klaida įrašė ar pati nežinai, kaip taisyklingai vardas rašomas  g.gif

O jei kalbam kaip suaugusios tetos, tai reiktų nustot bet kokį komentarą kaip kabinėjimąsi vertint  cool.gif

nezinau kas cia tai suaugusiai tetai ramybes neduoda, bet nikas- tai ne vardas, jeigu nezinojote lotuliukas.gif visada buna pirmas, kai ka suzinai zmogus sioj zemej biggrin.gif kad ir kokiu protingu beprimestum lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. tai nera ko lankytis po forumus, jei tokie dalykai erzina, o cia pilna tokiu sudarkytu "vardu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karosimi @ 2012 05 06, 08:09)
oj tikrai kokia grazuole.o pvz.nuskabom pagrindini stieba,duoda sakas i sonus ar jas skabot ar jau nebe?ir is tu soniniu trecia karta ar vel gnybet g.gif

siaip, jau jos cia tokia rusis, kad ji pati pleciasi. pvz kitu esu visai net nelietusi, o tysta i visas puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 06 gegužės 2012 - 08:51
QUOTE(murmur @ 2012 05 04, 16:05)

Tuo paciu pasirodo ir kitos musu kiemo puosmenos smile.gif
[attachmentid=221695]

thumbup.gif
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 05, 21:21)
as neatsidziaugiu sita  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif

nu jau groziu groziai bigsmile.gif

mano mazulytes ,bet jau zieduku turi thumbup.gif
Atsakyti
oho kokios fainos gelytes visu. wub.gif o ypac pilnavidures wub.gif thumbup.gif noriu tokiu bigsmile.gif
VIOLETA20 a judvi cia rimtai susikibot..... blink.gif

VISASA VISAS MAMAS SU JUSU DIENA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 05 06, 15:14)
oho kokios fainos gelytes visu. wub.gif o ypac pilnavidures  wub.gif  thumbup.gif noriu tokiu  bigsmile.gif
VIOLETA20 a judvi cia rimtai susikibot..... blink.gif

VISASA VISAS MAMAS SU JUSU DIENA  4u.gif

seniai mes jau "simpatijas" jauciam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 06, 16:21)
seniai mes jau "simpatijas" jauciam  biggrin.gif  biggrin.gif

geras cool.gif
Atsakyti
Ir aš noriu pasigirt tongue.gif
user posted image,pirktas daigelis
user posted image šiand gavau dovanu
user posted image pačios išaugintas iš sėklytės. Ir visos surfinijos,nes čia kažkas sakė,kad surfiniju pilnaviduriu nėra,tai klausiau savo pardavėjos. Sake,kad parsiveža daigelius iš Olandijos ir čia daugina šiltnamiuose. Tai ir neklausykim kas nežino,nes pati esu turėjus kokio 1,5 metro pilnavidure gėlyte,nusvirusia žemyn thumbup.gif
Atsakyti
gryzau po gasroliu ir kaip prognozavau ZYDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mano petunija jau zydi assa.gif

o jusu geliukai mmmmm kokie grazus visus priglausciau ax.gif
Atsakyti

mano wub.gif bet ne tokia ant pakelio buvo daugiau baltos. o cia beveik visa raudona. kazi veliau nubaltuos ar cia tiesiog taip turi buti g.gif
user posted image
Atsakyti
sudejau savo grazuoles chronologija. gaila kad negaliu pasakyt kada paseta bet kazkas apie vasario viduri g.gif
user posted image
Atsakyti