visų labai gražios gėlytės
Vijoleta20 ačiū už patarimus
persodinsiu ir aš savo šia savaite į vasarojimo vietas, nes paskui jau nebesusilenksiu per pilvą
o kai pražys įdėsiu nuotraukyčių.
Vienos is lenciuginikiu
Svyrancios surfinijos?
Tokias pat maciau, tik kad pas mus saule labai kaitri isblukina palieka baltos.
Tokias pat maciau, tik kad pas mus saule labai kaitri isblukina palieka baltos.
O ar leidziate lyti ant geliu? ar jos gali perslapti?
ar jei lyja kelias paras geriau nest i vidu, kol dar jaunos?
QUOTE(Carol52 @ 2012 05 16, 22:42)
O ar leidziate lyti ant geliu? ar jos gali perslapti?
ar jei lyja kelias paras geriau nest i vidu, kol dar jaunos?
Kur jau ant sienu, tai nenesu, o kur dar laukia loveliu laikikliu - nesu, bet irgi paruosiuoju, isitempiu tik grazesnes, kuriu butu gaila po lietaus nerasti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 17, 13:02)
Kur jau ant sienu, tai nenesu, o kur dar laukia loveliu laikikliu - nesu, bet irgi paruosiuoju, isitempiu tik grazesnes, kuriu butu gaila po lietaus nerasti 
aciu
o jau pilnavidures kokios grazios!!!
liniuxxxxx, sakykite prasau, kokia cia pas jus rusis? Man atrodo ir pas mane tokia yra
cia vienas krumelis ar keli? Nes pas mane tiek is sonu sakeliu nera, o labai noretusi kad butu
QUOTE(Džigė @ 2012 05 17, 14:35)
liniuxxxxx, sakykite prasau, kokia cia pas jus rusis? Man atrodo ir pas mane tokia yra
cia vienas krumelis ar keli? Nes pas mane tiek is sonu sakeliu nera, o labai noretusi kad butu 
kad i sonus sakeles augintu reikia skabyti virsunes tada tankiai sakojasi.as i vazoneli po viena susodinau tai taip sakojasi kad zemiu visai nesimato labai tankios nes skabytos
QUOTE(Džigė @ 2012 05 17, 14:35)
cia lb panasu i sitas http://sonis.lt/prod...id_product=1955
bent jau mano sitas atrodo, kaip nuotrauka ideta
QUOTE(karosimi @ 2012 05 17, 14:41)
kad i sonus sakeles augintu reikia skabyti virsunes tada tankiai sakojasi.as i vazoneli po viena susodinau tai taip sakojasi kad zemiu visai nesimato labai tankios nes skabytos
kuri cia rusis nuotraukoje kur yra?
Papildyta:
cia dar mano viena isaknydintoji

kad taip , sakyciau neblogai gaunasi, vel palanges pilnos saknydinimui
p.s. neskabyta ne karto, tik po fotosesijos apskabiau, bet vaizdas nepasikeite, nes is apacios skabiau.
Snd eisiu visas pavaisinti trasomis
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 17, 15:45)
cia lb panasu i sitas http://sonis.lt/prod...id_product=1955
Tai vat ir pas mane tokios, manau kad cia ir yra tokia rusis
Papildyta:
QUOTE(karosimi @ 2012 05 17, 15:41)
As skabiau virsuneles, pas merginas klausiau ar ir toliau jas skabyti, man atsake kad veliau nereikia