Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

Vijoleta20 ačiū už patarimus bigsmile.gif

visų labai gražios gėlytės ax.gif persodinsiu ir aš savo šia savaite į vasarojimo vietas, nes paskui jau nebesusilenksiu per pilvą biggrin.gif o kai pražys įdėsiu nuotraukyčių.
Atsakyti
Vienos is lenciuginikiu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Svyrancios surfinijos?
Tokias pat maciau, tik kad pas mus saule labai kaitri isblukina palieka baltos.
Atsakyti
O ar leidziate lyti ant geliu? ar jos gali perslapti? blush2.gif ar jei lyja kelias paras geriau nest i vidu, kol dar jaunos?
Atsakyti
QUOTE(Carol52 @ 2012 05 16, 22:42)
O ar leidziate lyti ant geliu? ar jos gali perslapti?  blush2.gif ar jei lyja kelias paras geriau nest i vidu, kol dar jaunos?

Aš tai nenešu, kaip yra, taip ax.gif
O čia mano pilnavidurė
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 15, 19:15)
Vienos is lenciuginikiu  lotuliukas.gif

Švelni spalva, man šiemet nėra šviesių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carol52 @ 2012 05 16, 22:42)
O ar leidziate lyti ant geliu? ar jos gali perslapti?  blush2.gif ar jei lyja kelias paras geriau nest i vidu, kol dar jaunos?

Kur jau ant sienu, tai nenesu, o kur dar laukia loveliu laikikliu - nesu, bet irgi paruosiuoju, isitempiu tik grazesnes, kuriu butu gaila po lietaus nerasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 17, 13:02)
Kur jau ant sienu, tai nenesu, o kur dar laukia loveliu laikikliu - nesu, bet irgi paruosiuoju, isitempiu tik grazesnes, kuriu butu gaila po lietaus nerasti doh.gif

aciu thumbup.gif

o jau pilnavidures kokios grazios!!!
Atsakyti
liniuxxxxx, sakykite prasau, kokia cia pas jus rusis? Man atrodo ir pas mane tokia yra wub.gif cia vienas krumelis ar keli? Nes pas mane tiek is sonu sakeliu nera, o labai noretusi kad butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 05 17, 14:35)
liniuxxxxx, sakykite prasau, kokia cia pas jus rusis? Man atrodo ir pas mane tokia yra  wub.gif  cia vienas krumelis ar keli? Nes pas mane tiek is sonu sakeliu nera, o labai noretusi kad butu  blush2.gif

kad i sonus sakeles augintu reikia skabyti virsunes tada tankiai sakojasi.as i vazoneli po viena susodinau tai taip sakojasi kad zemiu visai nesimato labai tankios nes skabytos
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 05 17, 14:35)
liniuxxxxx, sakykite prasau, kokia cia pas jus rusis? Man atrodo ir pas mane tokia yra  wub.gif  cia vienas krumelis ar keli? Nes pas mane tiek is sonu sakeliu nera, o labai noretusi kad butu  blush2.gif

cia lb panasu i sitas http://sonis.lt/prod...id_product=1955
bent jau mano sitas atrodo, kaip nuotrauka ideta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 05 17, 14:41)
kad i sonus sakeles augintu reikia skabyti virsunes tada tankiai sakojasi.as i vazoneli po viena susodinau tai taip sakojasi kad zemiu visai nesimato labai tankios nes skabytos

kuri cia rusis nuotraukoje kur yra? g.gif
Papildyta:
cia dar mano viena isaknydintoji 4u.gif biggrin.gif
user posted image
kad taip , sakyciau neblogai gaunasi, vel palanges pilnos saknydinimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s. neskabyta ne karto, tik po fotosesijos apskabiau, bet vaizdas nepasikeite, nes is apacios skabiau.

Snd eisiu visas pavaisinti trasomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 17 gegužės 2012 - 14:16
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 17, 15:45)
cia lb panasu i sitas http://sonis.lt/prod...id_product=1955
bent jau mano sitas atrodo, kaip nuotrauka ideta  4u.gif

Tai vat ir pas mane tokios, manau kad cia ir yra tokia rusis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karosimi @ 2012 05 17, 15:41)

As skabiau virsuneles, pas merginas klausiau ar ir toliau jas skabyti, man atsake kad veliau nereikia unsure.gif ir nzn ka dabar daryti, nes ziedus sukrovusios, daugumai ziedus isskobiau kelioms palikau kad matyciau kokios bus smile.gif o ar ir virsuneles isimti joms? ax.gif
Atsakyti