Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

QUOTE(Džigė @ 2012 05 17, 14:35)
liniuxxxxx, sakykite prasau, kokia cia pas jus rusis? Man atrodo ir pas mane tokia yra  wub.gif  cia vienas krumelis ar keli? Nes pas mane tiek is sonu sakeliu nera, o labai noretusi kad butu  blush2.gif

Petunijos didžiažiedės DOUBLE CASCADE H (MIŠINIAI)
Petunia grandiflora double
Tokios buvo, tik kelios išdygo ax.gif Jau atsakė, kad viršūnę buvau nuskynus
Papildyta:
Tiesa, skyniau, kai tik pradėjo šonines šakeles leisti.Čia Sėkluvos sėklos
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 05 17, 15:31)
Tai vat ir pas mane tokios, manau kad cia ir yra tokia rusis smile.gif
Papildyta:
As skabiau virsuneles, pas merginas klausiau ar ir toliau jas skabyti, man atsake kad veliau nereikia  unsure.gif ir nzn ka dabar daryti, nes ziedus sukrovusios, daugumai ziedus isskobiau kelioms palikau kad matyciau kokios bus  smile.gif o ar ir virsuneles isimti joms?  ax.gif

NEZINAU KA ATSAKYTI, NES AS SKABAU TIK PASIDAUGINIMUI, o ne del sakotumo, jau kurios sakojasi, sakosis ir be skabymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 17, 19:10)
NEZINAU KA ATSAKYTI, NES AS SKABAU TIK PASIDAUGINIMUI, o ne del sakotumo, jau kurios sakojasi, sakosis ir be skabymu  4u.gif

Mano kaimyne, pamaciusi mano gelytes irgi sake, kad " su sitom daug vargo, nes reik nuolat pazastis skabyt" biggrin.gif . Tai as taip ir nezinau, ar skabyt nuolat, ar tiesiog tegul auga kaip auga.
Atsakyti
QUOTE(Carol52 @ 2012 05 17, 22:40)
Mano kaimyne, pamaciusi mano gelytes irgi sake, kad " su sitom daug vargo, nes reik nuolat pazastis skabyt"  biggrin.gif  . Tai as taip ir nezinau, ar skabyt nuolat, ar tiesiog tegul auga kaip auga.

Arba kaimynė užsisvajojus buvo, arba ne taip supratot. Nuolat skabyt reikia peržydėjusius žiedus, kad augalas nebrandintų sėklų ir tuo pačiu skatinamas naujų žiedų formavimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 gegužės 2012 - 07:13
kokios grazios jusu gelytes,maniskes tik stiebiasi i virsu,geras sprindis bus bet apie ziedus tai jokios kalbos,bet tikiuosi kad sulauksiu :blink
Atsakyti
QUOTE(Carol52 @ 2012 05 17, 22:40)
Mano kaimyne, pamaciusi mano gelytes irgi sake, kad " su sitom daug vargo, nes reik nuolat pazastis skabyt"  biggrin.gif  . Tai as taip ir nezinau, ar skabyt nuolat, ar tiesiog tegul auga kaip auga.

maziau tu kaimynu klausyti reikia , manau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 20, 15:57)
maziau tu kaimynu klausyti reikia , manau  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Arrodo,persistengiau pavasarį su pirktinėm surfinijom. Rašau,kad nepadarytumet tos pačios klaidos. Sodindama pirktinius daigelius,iškart žemes maišiau su nebrankintu vandens įgerikliu.Kas parašyta instrukcijoj ,t.y. proporcijos, irgi nelabai rūpėjo blush2.gif Dabar matos,kad net žūti ruošias pora,aiškiai sutrikus medžiagų apykaita,netenka viršųneliu,jos nemaitinamos matomai,kur želatinos daugiau blush2.gif mirksiukas.gif
Dašuto,kad tas įgeriklis tik dabar turėjo but naudojamas,sodinant paskutinį karta...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 20, 15:25)
Arrodo,persistengiau pavasarį su pirktinėm surfinijom. Rašau,kad nepadarytumet tos pačios klaidos. Sodindama pirktinius daigelius,iškart žemes maišiau su nebrankintu vandens įgerikliu.Kas parašyta instrukcijoj ,t.y. proporcijos, irgi nelabai rūpėjo blush2.gif Dabar matos,kad net žūti ruošias pora,aiškiai sutrikus medžiagų apykaita,netenka viršųneliu,jos nemaitinamos matomai,kur  želatinos daugiau blush2.gif  mirksiukas.gif
Dašuto,kad tas įgeriklis tik dabar turėjo but naudojamas,sodinant paskutinį karta...

kaimas isvis apie tokius negirdeje, o jus jau vat ir pamoka turesite thumbup.gif lotuliukas.gif
aisku, juokauju...
Papildyta:
zydejo obelys, prazydo ir tvoros lotuliukas.gif
user posted image

prazydo estuke, tokia smulkiu zieduku kur ant pakelio matesi, nzn, bent kol kas nelabai iaptingai atrodo, tokia isplauta spalva:
user posted image ko nepasakysi apie jos seseri wub.gif
user posted image
Atsakyti
as siemet pirma karta irgi maisiau substrata su tom prigerianciomis granulemis, tai kazko ne kiek neatsigavo mano geles pasodintos i didziuosius lovius vasarai. Laukiu laukiu ir vis dar taip liudnai atrodo, zydeti nesiruosia, pora slamuciu loviuose nulepo visai. Kas turite patirties su tomis granulemis? Ar galejau ju padauginti?
Atsakyti
Aha, butu gerai, jeigu Gaudvile ir kitos pasidalintu patirtimi apie hidrogranules blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielos gėlininkės, gal galit man pasakyti, kaip auga "Balkoninė petunija": svirs žemyn ar vis tik aukštyn? Auginu ir "Svyrančią petuniją". Na, ši tai tikrai svirs. Bet kaip su pirmąją?
Atsakyti