Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

Grazus ziedeliai visu wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Sakykit ar stambiaziedziu petuniju daigeliu virsuneles reikia skabyti? Aciu smile.gif
Atsakyti
kiek grožybių pridėjot wub.gif bet pilnavidurės tai tikrai, kažkas nerealaus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
nesistengiu per daug skabyti, nes man reikia seklu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 25 gegužės 2012 - 22:00
Vijoleta20, labai, labai gražu wub.gif
Ir taip išsišakoję labai.Mano kažkaip į viršų auga ax.gif
Papildyta:
Visų labai gražios, o dar sako petunijos nelabai madingos dėl trapumo.Bet jau grožis atperka viską.
Atsakyti
O jau grozis visu geliuku smile.gif as tingine niekaip neprisiruosiu nufotkinti savas smile.gif na rytoj gal prisiversiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia ir man ryt ikelti nuotraukyciu, nes nemazai ivairiu petuniju, surfiniju turiu, bet tik fotika ryt namie turesiu... ax.gif
Beje visu labai grazios gelytes 4u.gif
Atsakyti
Prisizadejau tai keliu savo geliukus wub.gif Tik uz kokybe tai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia mano seimininkute pagalbininke bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
paskutine "gele" graziausia wub.gif wub.gif wub.gif rasau kabutese nes ten katyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet jau žiedų galybė ir grožybė wub.gif Ir spavytės wub.gif
Atsakyti
vijoleta 20 labai gražios jūsų gelytės thumbup.gif

arijanda tiesiog žavinga bigsmile.gif tokia spalvų gausybė, taip gražiai suderinta. thumbup.gif O baltos gėlytės į neeilinį indą pasodintos wub.gif ir pagalbininkė fotogeniška biggrin.gif
Atsakyti
vijoleta20, gražios gėlytės wub.gif tik skabyk be gailesčio, sėklas vasaros pabaigoj ar rudens pradžioj susirinksi, dabar tegul gražius žiedus krauna wub.gif

Arijanda, tiesiog pasaka wub.gif wub.gif wub.gif spalvyčių daug, bet man bent jau nuotraukose tai pasakiškai gražiai žiūrisi thumbup.gif wub.gif o dar vaizdai ten tolėliau, kur kalnai fone matosi, tai kažkas nerealaus, gyvenčiau balkone biggrin.gif
Atsakyti